2015 Şubat Anneleri

canim bildligim kadariyla muz, patates, sut ve sut urunleri yiyolar arkaadaslar
muzu sevmem benn,patateslede aram yok karbonhidrat diye ben bi tek sut ve sut urunlerini tuketiyorum bunlarin içinden

Sut ürünleri olarak yalnzca peynir yediğimi söyleyim de kızın bana

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...

MAŞALLAH,Allah hayırlı ömürlü evlat eylesin ,çokkkkk mutlu bi bebiş olsun inşallah,darısıda başımıza

Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
Kız doğurcam derken valla geliyo emek hanım hadi bakalım inşallah kolay bi doğum atlat canım dualarım seninle

normal doğum yapılabiliyor yapan cok kişi var
ben epidurale takıldım kaldım pıhtılaşma önleyici iğne kullananlarda epidural kullanılmaz diye okudum az öncede dr kocatepenin videosunu izledim aynı şeyi söyledi
doktor sıkıntı görmüyor iğneyi kafam karışık

Sakin ol canim stresin ona da yansir. Havluyu yakmyacak kadar ilitip ayaklarina ve karnina koy. Zeytinyagini avucunda ısıt onunla gobuse saat yonunde masaj yap.
Yaptik cnm ise yaramadi doktor norml diyo ama hali kalmadi cocugun

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Canım gözünaydın. Deme öyle ya bende spinal sezeryan olcam en korktuğum şey baş ağrısı. Migren var bende. Tutarsa yanarım.
Valla canım ben muz diye biliyorum. Bi yerdede pekmez siye duymuştum. Geçenlerde gittiğimde hergün 3 kaşık pekmez ve muzla 1 haftada 300 gram almıştı. Bakalım bu hafta ne dicek. Yaklaşık 1kg pekmez bitirdim.

İşte her yerde başka bişey diyor hangisine inanıcaz? Sanada sorayım normal doğum da aniden doğum başlarsa napıcaksın cnm? Doktorun bişey diyor mu bu konuda?

canım sen geçen kontrolde 3 kiloyu geçti demiştin galiba, şimdi nasıl kilosu benimkide tombik değil öyle...

Bazı yerlerde de normal doğumda kanamayı durdurmak zor oluyor sezeryana göre yazıyor.

Cnm hic yemem aslinda bende ama denedim ve 3 haftadab110 gr almisti bebis yogurt portakal sut kasar bunlar coknetkili oldu sanirim bunlara agirlik vermistim tabi yine bosladim o ayri

bende kullanıyorum kan sulandırıcı canım,12. haftamda rahim dikişi atıldı,1 gün önceden iğneyi bıraktım ve epidural oldu,bişeyde olmadı çok şükür,çok takmayalım bence kafaya,doktor kontrolündeyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…