- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Ayarladım onu çaycıya dedim kargomu alırsın
Delircm oglum agizdan gaz çıkarıo ama kakasini yapamiyo durmadan ikiniyo kipkirmizi oluyo valla agliycam sinirden
canim bildligim kadariyla muz, patates, sut ve sut urunleri yiyolar arkaadaslar
muzu sevmem benn,patateslede aram yok karbonhidrat diye ben bi tek sut ve sut urunlerini tuketiyorum bunlarin içinden
Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Kız doğurcam derken valla geliyo emek hanım hadi bakalım inşallah kolay bi doğum atlat canım dualarım seninleKızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
çok yiyorsan kizmayiz canim :)Sut ürünleri olarak yalnzca peynir yediğimi söyleyim de kızın bana
Canım Hadi Gözün Aydın Kavuşuyosun KuzucuğunaKızlarřrrrrrrr
Bende sabaha kadr ayaktayim nasi olsa bakarim:))Sabaha kadar bekliycez. Yazarız valla
Kızlarřrrrrrrr
Sezeryana mı AlcaklarBende anlamadım ne olur ne olmaz diyor. 39. Haftayım bebeğin kkilosu iyi kendi doğmak istiyor bilemedim
yine aynı şeyi söylicem ama seninde durumun aynı iğne kullanmak kafa karıştırıyor cnm mesela ben akşam 5 te vuruyorum ama ya bi kaç saat sonra doğum olsa ne olacak? Senin içinde aynı şey ben doğum şekline takılmıyorum ama şartlar neyi gerektiriyorsa hangisi bebeğimiz ve bizler için sağlıklıysa o olsun diretmenin de anlamı yok diye düşünüyorum
Yaptik cnm ise yaramadi doktor norml diyo ama hali kalmadi cocugunSakin ol canim stresin ona da yansir. Havluyu yakmyacak kadar ilitip ayaklarina ve karnina koy. Zeytinyagini avucunda ısıt onunla gobuse saat yonunde masaj yap.
Canım gözünaydın. Deme öyle ya bende spinal sezeryan olcamCok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Valla canım ben muz diye biliyorum. Bi yerdede pekmez siye duymuştum. Geçenlerde gittiğimde hergün 3 kaşık pekmez ve muzla 1 haftada 300 gram almıştı. Bakalım bu hafta ne dicek. Yaklaşık 1kg pekmez bitirdim.Su bebeklerine kilo aldırmak icin formüller uygulayan analar listede neler vardi bi diyiverin tekrardan size zahmet. Kilo isine bugune dek hic takilmadm ama dr almayisina takildi usgdeki tahmnden kucuk olcagni dusunuyor gibiydi. Düşük dogum ağırlığında emme tutma sorunları olablir diye okudum ve korkulu ruyam bu zaten öyle olmasni ayni seyi yaşamayı hic istemiyorum. Az güçlü olsun kizanim gecen hafta biraz stres ve canımı sıkan bazi şeylerden cok yiyip icenedim bu hfta bari kontrole kadar ozeneyim ugrasayim hepten minnak doğmasın
İşte her yerde başka bişey diyor hangisine inanıcaz? Sanada sorayım normal doğum da aniden doğum başlarsa napıcaksın cnm? Doktorun bişey diyor mu bu konuda?normal doğum yapılabiliyor yapan cok kişi var
ben epidurale takıldım kaldım pıhtılaşma önleyici iğne kullananlarda epidural kullanılmaz diye okudum az öncede dr kocatepenin videosunu izledim aynı şeyi söyledi
doktor sıkıntı görmüyor iğneyi kafam karışık
Su bebeklerine kilo aldırmak icin formüller uygulayan analar listede neler vardi bi diyiverin tekrardan size zahmet. Kilo isine bugune dek hic takilmadm ama dr almayisina takildi usgdeki tahmnden kucuk olcagni dusunuyor gibiydi. Düşük dogum ağırlığında emme tutma sorunları olablir diye okudum ve korkulu ruyam bu zaten öyle olmasni ayni seyi yaşamayı hic istemiyorum. Az güçlü olsun kizanim gecen hafta biraz stres ve canımı sıkan bazi şeylerden cok yiyip icenedim bu hfta bari kontrole kadar ozeneyim ugrasayim hepten minnak doğmasın
Bazı yerlerde de normal doğumda kanamayı durdurmak zor oluyor sezeryana göre yazıyor.normal doğum yapılabiliyor yapan cok kişi var
ben epidurale takıldım kaldım pıhtılaşma önleyici iğne kullananlarda epidural kullanılmaz diye okudum az öncede dr kocatepenin videosunu izledim aynı şeyi söyledi
Cnm hic yemem aslinda bende ama denedim ve 3 haftadab110 gr almisti bebis yogurt portakal sut kasar bunlar coknetkili oldu sanirim bunlara agirlik vermistim tabi yine bosladim o ayriSu bebeklerine kilo aldırmak icin formüller uygulayan analar listede neler vardi bi diyiverin tekrardan size zahmet. Kilo isine bugune dek hic takilmadm ama dr almayisina takildi usgdeki tahmnden kucuk olcagni dusunuyor gibiydi. Düşük dogum ağırlığında emme tutma sorunları olablir diye okudum ve korkulu ruyam bu zaten öyle olmasni ayni seyi yaşamayı hic istemiyorum. Az güçlü olsun kizanim gecen hafta biraz stres ve canımı sıkan bazi şeylerden cok yiyip icenedim bu hfta bari kontrole kadar ozeneyim ugrasayim hepten minnak doğmasın
Gözün aydın, ne güzel bir haber buKızlarřrrrrrrr
normal doğum yapılabiliyor yapan cok kişi var
1100:))Cnm hic yemem aslinda bende ama denedim ve 3 haftadab110 gr almisti bebis yogurt portakal sut kasar bunlar coknetkili oldu sanirim bunlara agirlik vermistim tabi yine bosladim o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?