Hangi ulkedeydin canm? Fransa miydi?benim dr ultrasona gerek yok dedi, adet olmadin test pozitf hamilesin iste dedi yani kisaca :))
bende bi gun kalkip acile gitttim lekelemem oldu diye bakdilar kalbini dinledim oylelikle 6+1 falandik :))
bi tane randevum var 9. ay randevusu oalrak sonra dogurcagin zaman gel diyoalr iste
bende çiakr çikar giderim artik subat ayinda onlarda adam gibi takip etsin napayim :)))))
Valla beyanı mı bekliyordu. Pek alacakmış gibi konuşuyor ama bakalım ne olacak.
maşallah Emek bebeğe nasılda annesini bekledi akıllı kuzu :)Yok canım tam kocanın çıkış saatine denk geldi
Eve gidip uyumuştum sıkıntı bastı daraldım resmen. Duramadım geldim
Serum taktılar, ciğer geliştirici vuracaklarmış her iht.karşı
Amin canım. Dönmezse de takma kafana Allah sağlık versinDoktor önerdi direkt bende uzmanlar görüşmeyi düşünüyorum risk ne kadar Dönme ihtimalı ne diye bakalım belki de iki üç gün sonra döner benimki de umut işte inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Hayır bi de hiç böyle lafları bilmez, enteresanpuahaha her türlü facia
kocasıdır kadının aşkı.
Kafası ben hamile kaldığımdan beri güzelHayirlisi buysa gelsin tabi emek hanim bekle işler bitsin dedin dedin isin bittigini anlayinca yetti gari diyor belki de
Canim carsamba mi oldu tarihin karar verdin mi
hehe kafasi guzeldir belki :)
Banada öyle geldi de iyimser olmaya çalışıyorumkendi oğludur o : ))
evet fransadayim benHangi ulkedeydin canm? Fransa miydi?
Evet hep dediğim akıntı ama dün pijamam ıslanır gibi oldu kaçak varmış.
27 ocak 1986 sabahi dogmusum Emek hanim gibi:) Ayy mutluluklar diliyorum canm. Benim oglum 27sinde bana surpriz hediye gelmeyecek sanirimValla Tesadüfe bak.
Ben dusunuyorum. Allaha siginarak epidural normal dogum olsun istiyorumKızlar normal doğumda epidural almayı düşünenler var mı. Günler yaklaşıyor benimkinden ses seda yok keyfi yerinde beyefendi nin şimdilik herşey normal gözüküyor epidural alsam mı almaya mı bilmiyorum çevremdekiler çok korkutuyor. Benimde hiç bir fikrim yok biraz korkunun dışında
yine aynı şeyi söylicem ama seninde durumun aynı iğne kullanmak kafa karıştırıyor cnm mesela ben akşam 5 te vuruyorum ama ya bi kaç saat sonra doğum olsa ne olacak? Senin içinde aynı şey ben doğum şekline takılmıyorum ama şartlar neyi gerektiriyorsa hangisi bebeğimiz ve bizler için sağlıklıysa o olsun diretmenin de anlamı yok diye düşünüyorumBebiş doğum Kanalı'nda olsaydı yine de ben beklerdim sanırım.
hayırlı olsun inşallah darısı biz bekleyenlerin başına. geçmiş olsun inşallah kısa sürede ağrıların geçer.Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
Hayirlisi buysa gelsin tabi emek hanim bekle işler bitsin dedin dedin isin bittigini anlayinca yetti gari diyor belki de
Canim carsamba mi oldu tarihin karar verdin mi
hehe kafasi guzeldir belki :)
Hoşgeldin bebeğim yazdırabilirsin canımya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.
isimsiz nasıl birşey yaptırabilirm kiii
canım hayırlı olsun şimdiden bebişin.Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
Canım Çarşamba Dr a gidicem o zaman Perşembe veya cumaya karar vericez. Şimdilik persembe.
canim bildligim kadariyla muz, patates, sut ve sut urunleri yiyolar arkaadaslarSu bebeklerine kilo aldırmak icin formüller uygulayan analar listede neler vardi bi diyiverin tekrardan size zahmet. Kilo isine bugune dek hic takilmadm ama dr almayisina takildi usgdeki tahmnden kucuk olcagni dusunuyor gibiydi. Düşük dogum ağırlığında emme tutma sorunları olablir diye okudum ve korkulu ruyam bu zaten öyle olmasni ayni seyi yaşamayı hic istemiyorum. Az güçlü olsun kizanim gecen hafta biraz stres ve canımı sıkan bazi şeylerden cok yiyip icenedim bu hfta bari kontrole kadar ozeneyim ugrasayim hepten minnak doğmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?