2015 Şubat Anneleri

Yok canım tam kocanın çıkış saatine denk geldi
Eve gidip uyumuştum sıkıntı bastı daraldım resmen. Duramadım geldim

Serum taktılar, ciğer geliştirici vuracaklarmış her iht.karşı

Ya bu igne moda mi oldu erken degil ki haftan niye vuruyolar onu kimi duysam yapiliyo artik ilginc yeni bi para kaznma yolu mu bulmuslar nedr. Neyse geri dnmkle iyi etmissin simdi saatler gecmez size oyy sabah koynunda cennet kokusu olacak harkulade

Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
Ayyy canım çok heyecanlı:) hayırlısıyla al bebeğini kucağına. Darısı bizim başımıza.

ben yaptiracagim
bu uçuncu dogumum, onceki ikisindede yaptirdim

Ya bu igne moda mi oldu erken degil ki haftan niye vuruyolar onu kimi duysam yapiliyo artik ilginc yeni bi para kaznma yolu mu bulmuslar nedr. Neyse geri dnmkle iyi etmissin simdi saatler gecmez size oyy sabah koynunda cennet kokusu olacak harkulade
Bende anlamadım ne olur ne olmaz diyor. 39. Haftayım bebeğin kkilosu iyi kendi doğmak istiyor bilemedim

Gel canım beraber doğuralım.
Bu gece benim cicik dr nöbetçi birde esra dediler sanki genç bir dr.
Biri de hurma yemiş bir tane açılma olmuş. Doğuma aldılar ama kızdılar nedense.

Anammm çok heyecanlıııı bakalım gelecekmi emek bebek :)

ederlerse etsinle sen kalkıp mersinlerden istanbula niye geldin..
normal doğum olsun diye uğraşıyorsun inş isteğin olur
önemli oln senin memnun kalman,rahat bir doğum süreci yaşaman

aynen öyle canm hic takilmiyorum yeterki golge etmesnler kimselere firsat kalmadan esimle başbaşa saglikla karsilayaym kuzumu istegim bu sadece

benim dr ultrasona gerek yok dedi, adet olmadin test pozitf hamilesin iste dedi yani kisaca :))

bende bi gun kalkip acile gitttim lekelemem oldu diye bakdilar kalbini dinledim oylelikle 6+1 falandik :))
bi tane randevum var 9. ay randevusu oalrak sonra dogurcagin zaman gel diyoalr iste
bende çiakr çikar giderim artik subat ayinda onlarda adam gibi takip etsin napayim :)))))

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...

Hayirli olsun kuzucun saglikla buyutun canım.Kahve vb vermediler mi bu agri isi de bubünyeye göre degsio hemen gecer inşallah

Pek sakinim,çok susadım,çok cesaretliyim.
Maşallah
hadi hayırlı ve güzel doğumlar esobacım

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
sağlıklı mutlu ömrü olsun bebeğinin. agrılar da hemen geçsin inş

Reactions: ydm
nefes alamıyorum içim daralıyor artık sancım karnımdan aşağı indi yürürken bile batıyor ağlamak istiyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum derin nefes bile alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…