Yok canım tam kocanın çıkış saatine denk geldi
Eve gidip uyumuştum sıkıntı bastı daraldım resmen. Duramadım geldim
Serum taktılar, ciğer geliştirici vuracaklarmış her iht.karşı
Sabaha kadar bekliycez. Yazarız vallaHadi saglikla kavusun kiziniza ins cnm arada yaz merakta birakma bizi:)
Ayyy canım çok heyecanlı:) hayırlısıyla al bebeğini kucağına. Darısı bizim başımıza.Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
ben yaptiracagimKızlar normal doğumda epidural almayı düşünenler var mı. Günler yaklaşıyor benimkinden ses seda yok keyfi yerinde beyefendi nin şimdilik herşey normal gözüküyor epidural alsam mı almaya mı bilmiyorum çevremdekiler çok korkutuyor. Benimde hiç bir fikrim yok biraz korkunun dışında
Bende anlamadım ne olur ne olmaz diyor. 39. Haftayım bebeğin kkilosu iyi kendi doğmak istiyor bilemedimYa bu igne moda mi oldu erken degil ki haftan niye vuruyolar onu kimi duysam yapiliyo artik ilginc yeni bi para kaznma yolu mu bulmuslar nedr. Neyse geri dnmkle iyi etmissin simdi saatler gecmez size oyy sabah koynunda cennet kokusu olacak harkulade
Ben de heyecanlandım çok, takipteyim yazıları.Sabaha kadar bekliycez. Yazarız valla
Gel canım beraber doğuralım.
Bu gece benim cicik dr nöbetçi birde esra dediler sanki genç bir dr.
Biri de hurma yemiş bir tane açılma olmuş. Doğuma aldılar ama kızdılar nedense.
ederlerse etsinle sen kalkıp mersinlerden istanbula niye geldin..
normal doğum olsun diye uğraşıyorsun inş isteğin olur
önemli oln senin memnun kalman,rahat bir doğum süreci yaşaman
Hışgeldin bebeğim yazdır yalnızca öyle yapanlarda var sonuçts haxır olsun elinin altındaya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.
isimsiz nasıl birşey yaptırabilirm kiii
Benimle ayni gun ayni saat dogmus olacak:) bebisinKızlarřrrrrrrr
Ooy anne mi olacak güzel oba :) Allah yardımcınız olsunKızlarřrrrrrrr
benim dr ultrasona gerek yok dedi, adet olmadin test pozitf hamilesin iste dedi yani kisaca :))Isvicredeyim canm. 6 haftalikken ultrasonda bebisi gorduk. 12.hafta tahlil istendi. Ama sistem boyleymis herkese. Zamaninda cok sinirlenmistim. Millet 6.haftada tiroid ilaci kullanmaya basliyor. Ilk 3ay onemli falan diye. Ama benim doktor ilk 3ay degerler degisebilir. O yuzden sonra kana bakiyoruz falan dedi. Kime guvenecegim bilemedim. Carsamba randevum var. Ilk kez nste girecegim. Bakalm.
Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Valla Tesadüfe bak.Benimle ayni gun ayni saat dogmus olacak:) bebisin
hadi hayırlı ve güzel doğumlar esobacımPek sakinim,çok susadım,çok cesaretliyim.
Maşallah
sağlıklı mutlu ömrü olsun bebeğinin. agrılar da hemen geçsin inşCok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Allah yardimcin olsun. Kolay dogumlar insallah.Kızlarřrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?