- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Seni cook iyi anliorm cnm herkesin agrilari artio benimki azalio hatta yok gibi nie boyle oluo anlamiormyaa kızlar doğmuyor bu oğlan sancı mancı yok. Ben uzanıp yatarken sancı geliyor ara ara düzenli olarak belden kasıklara vuruyor ama ayaklanıp kalkıp gezince hissetmiyorum sancı fln sadece aşağıya baskı ve wc geliyormuş gibi hissediyorum karnımsertleşiyor bebişin hareketinide hissetmiyorum artık doğursakta stresi bitse bebiş nie hareketsiz bebişe bişi mi olacak gerginliği bni sancıdan çok etkiliyor şu dayanılmaz doğum sancıları nerede gelse bni bulsada artık doğum başlasa yav ben adet olurken bile daha dayanılmaz hissederdim bunları çok hafif kalıyor onun yanında. Yarın 39+0 oluyorum 40. haftaya giriyorum sona kalmak çokta iyi değilmiş hastanem uzak öle ufak tefek şeylerde buradan oraya gidemem boşa gidip gelmiyim diyorum ama içim içimide yiyor oğluş içerde iyi mi raht mı die puuuffssssssssssssdoğursam artık yaaaaaaa
Tamam canim tsk ederim nasil kullanilacagi yaziyordur uzerinde dimiyok deterjan değil
bimde görmedim ama diğer marketlerde var
markaları var ama adı sodamatik
ankara sodamatik diye bi marka var ben en çok onu beğendim
Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
kizlar beyazli camasirlarinizi nasil bembeyaz yapiyorsunuz ne denediysem olmadi dun en son arap sabunuyla yikadim hicbir degisiklik yok sakiz gibi olur sanmistimm oysa
Gözünaydın canım. Bende belden uyuşturma sezeryan olcam. Ağrın fln oldumu biraz bilgi verebilirmisin?Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
Yaa bende sezeryan istiorum ama normal doguma çok musaitsin zorunlu birsey olmamasi durumunda sezeryana alamam dedi.. keşke alsa yaa inatci kadinCanlar geldim kontrolden. Çok şükür herşeyimiz normal. 3 kg 50cm şuan bebeğim. Doktor doğmaya hazır bi bebek dedi. İnşaAllah bekler
1 hafta daha dedim. Sizce beklermi diye sordum, o konuda biley diyemem, geleceği varsa bu gecede gelir dedi:) ama açılman olursa 4-5 cm suyun gelmişse ben sana sezaryen yaptırmam haberin olsun dedi. Bende o zmn ıkınmam dedim:) 3 kgluk bebeği sezeryan yaptırıyosun ya bana, ne diyeyim sana dedi:) çektiğimi bi ben bilirim işteanestezi uzmanıyla görüştük, spinal olcam. Migren hastasıyım fazla aç kalamam dedim. Ameliyatım 11:00 de olduğu için saat 3-4 kadar yenek yiyebilirsin dedi. Eğer ameliyattan sonra migrenim tutar korkusu yaşıyorsan o gün söyle bi ilaç daha veririz, ama zaten ağrı kesiciler yapıyoruz dedi. Bizden haberler böyle:) doktorum diyoki , herkes normal olsun diye ister sen sezeryan istiyosun:) bide bizim kız her gittiğimizde bacakları açık oluyo. Yine dedi açmış bacakları, ay çöreği gibi gösteriyo bize kukusunu dedi:) tövbeee dedim.
benimki daha kucuk 28 aylik. Pembe kiz rengi diye ogrenmis nasil ogrenmisse denemedi bile kiyafetleri. Ama sinir oldu :) bakalim napicaz. Bizim seruven yeni basliyor.
İnş gönlüne göre olur doğumun, sonrasında çeken sensin herkes normal doğuracak diye bi kaide yok yaniCanlar geldim kontrolden. Çok şükür herşeyimiz normal. 3 kg 50cm şuan bebeğim. Doktor doğmaya hazır bi bebek dedi. İnşaAllah bekler
1 hafta daha dedim. Sizce beklermi diye sordum, o konuda biley diyemem, geleceği varsa bu gecede gelir dedi:) ama açılman olursa 4-5 cm suyun gelmişse ben sana sezaryen yaptırmam haberin olsun dedi. Bende o zmn ıkınmam dedim:) 3 kgluk bebeği sezeryan yaptırıyosun ya bana, ne diyeyim sana dedi:) çektiğimi bi ben bilirim işteanestezi uzmanıyla görüştük, spinal olcam. Migren hastasıyım fazla aç kalamam dedim. Ameliyatım 11:00 de olduğu için saat 3-4 kadar yenek yiyebilirsin dedi. Eğer ameliyattan sonra migrenim tutar korkusu yaşıyorsan o gün söyle bi ilaç daha veririz, ama zaten ağrı kesiciler yapıyoruz dedi. Bizden haberler böyle:) doktorum diyoki , herkes normal olsun diye ister sen sezeryan istiyosun:) bide bizim kız her gittiğimizde bacakları açık oluyo. Yine dedi açmış bacakları, ay çöreği gibi gösteriyo bize kukusunu dedi:) tövbeee dedim.
Sen daha önce de mi sezeryan oldun cnm? Olduysan genel mi epidural mi oldun?Gözünaydın canım. Bende belden uyuşturma sezeryan olcam. Ağrın fln oldumu biraz bilgi verebilirmisin?
Deterjanıma karbonat karıştırıyorum,bembeyaz oluyor :))kizlar beyazli camasirlarinizi nasil bembeyaz yapiyorsunuz ne denediysem olmadi dun en son arap sabunuyla yikadim hicbir degisiklik yok sakiz gibi olur sanmistimm oysa
internetten bulursun canım çok ninni var. ben oğlumda aşmıştım kendimi. herkesin hoşuna gidiyordu artıkbide aklima ne geldi biz bebeklerimizi uyuturken uyusunda büyüsün ninni den baska ninni soylemeyecekmiyiz. baska ninni bilen var mi
Nasil anladi ki muayene olmadan dogum kanalina girdiğini karnin gogsunden kac parmak asagiya inmis:)Kizlar az once ebe geldi yine eve akupunktur seansina elle karnimi muayene etti bebek dogum kanalina gimis göbeginde asagiya inmis dedi. bebekle ilgili sorular sordum dedimki kiyafetlerini ayrimi yikayayim yok dedi ayri yikama hatta kendi deterjaninizla bile yikayabilirsin sizin mikrobunuza bagisiklik kazansin dedi. poposunu silmek icin sadece zeytin yagi oneriyorum dedi ya yikarsin ya temiz kaynatilmis suya pamuk baturup silersin dedi. günde 5-6 bez kirletir cok pahali bez alma dedi burdcaki bezler zaten hep kaliteli iyidir dedi. yarinda klinikte muayenem var bakalim ne dicek doktorum
bende agladiginda onla beraber gazel atmayi düsünüyorum. :)internetten bulursun canım çok ninni var. ben oğlumda aşmıştım kendimi. herkesin hoşuna gidiyordu artık
birde türk sanat müziği bile açıyordum onunla uyuduğu zmanlar oldu. hatta eşim uzun hava denedi bir süre de onu dinledi
eliyle elledi bisiler yapti gecen haftada bakmisti daha girmedi demisti simdi dogum kanalina girmis dedi. tecrübe sanirim bilmem onu demediNasil anladi ki muayene olmadan dogum kanalina girdiğini karnin gogsunden kac parmak asagiya inmis:)
Vaaay sevdim bunuDeterjanıma karbonat karıştırıyorum,bembeyaz oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?