2015 Şubat Anneleri

Seni cook iyi anliorm cnm herkesin agrilari artio benimki azalio hatta yok gibi nie boyle oluo anlamiorm hala sancim yok agrim yok gelmeye niyeti yok bizimkilerin galiba yada bi anda girecek hastaneye zormu yetiscez ne bilemedim 28 subatta doguracak bi arkadasim bugun sabah dogurmus 4 kiloymus bide bizde hala beklioruz diorum zaten benim oglan basta gelcem gelcem dedi simdide kustu bize galiba karnimin tepesi semsert alti yumusak tepeye tepeye cikio yaaa...

Canlar geldim kontrolden. Çok şükür herşeyimiz normal. 3 kg 50cm şuan bebeğim. Doktor doğmaya hazır bi bebek dedi. İnşaAllah bekler
1 hafta daha dedim. Sizce beklermi diye sordum, o konuda biley diyemem, geleceği varsa bu gecede gelir dedi:) ama açılman olursa 4-5 cm suyun gelmişse ben sana sezaryen yaptırmam haberin olsun dedi. Bende o zmn ıkınmam dedim:) 3 kgluk bebeği sezeryan yaptırıyosun ya bana, ne diyeyim sana dedi:) çektiğimi bi ben bilirim işte anestezi uzmanıyla görüştük, spinal olcam. Migren hastasıyım fazla aç kalamam dedim. Ameliyatım 11:00 de olduğu için saat 3-4 kadar yenek yiyebilirsin dedi. Eğer ameliyattan sonra migrenim tutar korkusu yaşıyorsan o gün söyle bi ilaç daha veririz, ama zaten ağrı kesiciler yapıyoruz dedi. Bizden haberler böyle:) doktorum diyoki , herkes normal olsun diye ister sen sezeryan istiyosun:) bide bizim kız her gittiğimizde bacakları açık oluyo. Yine dedi açmış bacakları, ay çöreği gibi gösteriyo bize kukusunu dedi:) tövbeee dedim.

Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
Gözünaydın canım. Bende belden uyuşturma sezeryan olcam. Ağrın fln oldumu biraz bilgi verebilirmisin?

Yaa bende sezeryan istiorum ama normal doguma çok musaitsin zorunlu birsey olmamasi durumunda sezeryana alamam dedi.. keşke alsa yaa inatci kadin

İnş gönlüne göre olur doğumun, sonrasında çeken sensin herkes normal doğuracak diye bi kaide yok yani
Epiduralden sonra baş ağrısı pek görülmüyormuş neden spinal yapmak istediler acaba, daha çabuk uyuşturduğu için mi?
Migrenin varsa kendini hiç riske atmasan epidural istesen?

Kizlar az once ebe geldi yine eve akupunktur seansina elle karnimi muayene etti bebek dogum kanalina gimis göbeginde asagiya inmis dedi. bebekle ilgili sorular sordum dedimki kiyafetlerini ayrimi yikayayim yok dedi ayri yikama hatta kendi deterjaninizla bile yikayabilirsin sizin mikrobunuza bagisiklik kazansin dedi. poposunu silmek icin sadece zeytin yagi oneriyorum dedi ya yikarsin ya temiz kaynatilmis suya pamuk baturup silersin dedi. günde 5-6 bez kirletir cok pahali bez alma dedi burdcaki bezler zaten hep kaliteli iyidir dedi. yarinda klinikte muayenem var bakalim ne dicek doktorum

bide aklima ne geldi biz bebeklerimizi uyuturken uyusunda büyüsün ninni den baska ninni soylemeyecekmiyiz. baska ninni bilen var mi

bide aklima ne geldi biz bebeklerimizi uyuturken uyusunda büyüsün ninni den baska ninni soylemeyecekmiyiz. baska ninni bilen var mi
internetten bulursun canım çok ninni var. ben oğlumda aşmıştım kendimi. herkesin hoşuna gidiyordu artık

birde türk sanat müziği bile açıyordum onunla uyuduğu zmanlar oldu. hatta eşim uzun hava denedi bir süre de onu dinledi

Nasil anladi ki muayene olmadan dogum kanalina girdiğini karnin gogsunden kac parmak asagiya inmis:)

bende agladiginda onla beraber gazel atmayi düsünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…