2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar geceden beri sancı çekiyorum, hastaneye gittim doktor 1 gün mühlet verdi paşama geldi geldi gelmedi Perşembe 10:30'da normal doğuma girecem. Duam yarına kadar biraz daha aşağıya inmiş sancımın artması. Şimdiye kadar başlamış olması lazımdı dedi doktor.

gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

ama 41. haftayı beklemeyi gerek görmedi mi

Yok burda 40 haftayı baz aldı doktor şu an kağıtta 39+6 yazdı, büyük oğluma 37+4'deyattım hastaneye 38'de doğurmuştum.

@esoba canım gözün Aydın olsun maşallah sübhanallah, mevlam analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın

Anam bacılar daha önce normal doğum yapan bilen varsa bi yazarısınız benim bacaklar kapanmıyor cidden kapatmaya çalışıyorum acıyo orası şimdi bidaha baktım şişmiş sanki açık duruyo orası küçük bişeydi O delik büyümüş Önemi geldi acaba ya hay yarebbim ikide bir wc ye gidiyom sinir geldi

Kizlar dogum seklim epidurale dondu sevinsem mi uzulsem mi bilmiuorum.arap sacina dondu iice.Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

canım benim ilk doğumumda öyle şeyler oldumu hatırlamıyorum ama söylenenlere göre senin doğum yaklaşmış gibi hadi hayırlısı olsun canım ne güzel işte sağlıkla gelsin yavrun

canım benim ilk doğumumda öyle şeyler oldumu hatırlamıyorum ama söylenenlere göre senin doğum yaklaşmış gibi hadi hayırlısı olsun canım ne güzel işte sağlıkla gelsin yavrun
Ya çok istiyorum hafta sonuna gelsin doğum diye :-( bizimkinin kendi işi elemana hayatta bırakamaz en azından hafta sonu Yanımda olur herkes çalışıyo ablam annem onlarda hafta sonu gelcek dursa bari Cumartesi ye kadar hem cumartesi kontrol var

rabbim gönlüne göre versin canım.

Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızım ayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi

aaa canım çok sevindim 26 ocak benim için çok değerli bir gün maşallah kara kızına darısı bize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…