2015 Şubat Anneleri

Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızım ayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu hayırlı bir çocuk olsun inşallah
Ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyoruz

o ne kız ? adı ne diye geçiyor çivit mavisi toz diye mi satılıyor ? nerden alınıyor ? hiç görmedim marketlerde ben

Nerede ne diye satiliyor canim c.suyu bir sure sonra yipratiyor birde esimin beyazla karisik acik mavi pembe gomlekleri oluyor onlara cesaret edemiyorum

bu dedıgım sadece beyazlarda kullanabılırsınız. renklılerde bısı yapmaz. rengını bulandırabılır. bole deterjan aktar vari yerlerde satılıo. marketlerde falan gormedım ben de hiç. mavi bi toz. çamaşır çividi die geçiyor. çok azcık deterjan kısmına ekliyorsun sonuç süper. kurumdaki arkadaşlara sölemiştim. onlar da çok memnun kaldılar.

Yaa bende sezeryan istiorum ama normal doguma çok musaitsin zorunlu birsey olmamasi durumunda sezeryana alamam dedi.. keşke alsa yaa inatci kadin
Canım devletemi gidiyosun özelemi? Eğer özele gidiyorsan o fikrini söyler, tercih sana kalmıştır. Benim doktorumda bormalden yana ama benim tercihim sezaryen, son kararı verecek olan benim. Onu ilgilendirmez.

Canım epidurali normal doğumlarda, spinali sezaryenlerde uyguluyoruz dedi. Ağrı kesiciler yapıyotuz zaten dedi. Aç kalmazsam inşaAllah baş ağrım olmaz.

Sen daha önce de mi sezeryan oldun cnm? Olduysan genel mi epidural mi oldun?
Yok canım daha önce normal yaptım. Ama çok zorlandım. Kuyruk sokumumda eğilme oldu. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama keşke normal bi şekilde tekrr normal doğum yapabilsem.

Anladım canım. Benim ablam 3 hafta önce doğum yaptı da ona spinal yaparsak baş ağrısı çok olur, epiduralde pek rastlanmıyor demişler. Ablamda farkını ödeyip epidural oldu. Benimde migrenim olduğu için beni uyarmıştı spinal olma diye sanada bilgi vereyim dedim Malum migreni tetiklerse bir gün iki gün sürmüyo ağrı

Turnusol kağıdı 4 yane eczane de de yok nerden bulcaz bunu ?

masallah kizina. Allah saglikli bir omur nasip etsin. Ayrintilar sonra diye gidiyor birer birer. Biz beklemeye devam
fırında ekmek biterse yeniden çıkmasını bekleriz ya aynen öle olduk biz ekmeği alan soğutmuyor gidip sıcak yiyeyim sonra tadını söylerim diyor biz hala fırın Kapısında nöbet

Canım peki sana dedilermi ameliyattan sonra bol su, çay, sade nescafe, bitter çikolata yeyip içeceksin diye. Bunların içindeki kafein ağrı kesici ya, bizim drlar bunları öneriyo.
Dediler ama bana etki etmiyinw
canım geçen gün bir tanıdığım aynı senin gibi sezeryan oldu, o da boynunu tutmada zorluk yaşıyormuş. ama başka arkadaşlarım da böyle birşey olmadı. geçici birşeydir bence.
Ne kadar sürmüş canim ?

Allah yardimcin olsun canim, kolay dogumunolsun insallahh

Ozele gidiorum ama yakin akrabamiz beni pek dinlemio (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…