Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu hayırlı bir çocuk olsun inşallahKızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, darısı bize :)Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
o ne kız ? adı ne diye geçiyor çivit mavisi toz diye mi satılıyor ? nerden alınıyor ? hiç görmedim marketlerde ben
Nerede ne diye satiliyor canim c.suyu bir sure sonra yipratiyor birde esimin beyazla karisik acik mavi pembe gomlekleri oluyor onlara cesaret edemiyorum
Canım devletemi gidiyosun özelemi? Eğer özele gidiyorsan o fikrini söyler, tercih sana kalmıştır. Benim doktorumda bormalden yana ama benim tercihim sezaryen, son kararı verecek olan benim. Onu ilgilendirmez.Yaa bende sezeryan istiorum ama normal doguma çok musaitsin zorunlu birsey olmamasi durumunda sezeryana alamam dedi.. keşke alsa yaa inatci kadin
Canım epidurali normal doğumlarda, spinali sezaryenlerde uyguluyoruz dedi. Ağrı kesiciler yapıyotuz zaten dedi. Aç kalmazsam inşaAllah baş ağrım olmaz.İnş gönlüne göre olur doğumun, sonrasında çeken sensin herkes normal doğuracak diye bi kaide yok yani
Epiduralden sonra baş ağrısı pek görülmüyormuş neden spinal yapmak istediler acaba, daha çabuk uyuşturduğu için mi?
Migrenin varsa kendini hiç riske atmasan epidural istesen?
Yok canım daha önce normal yaptım. Ama çok zorlandım. Kuyruk sokumumda eğilme oldu. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama keşke normal bi şekilde tekrr normal doğum yapabilsem.Sen daha önce de mi sezeryan oldun cnm? Olduysan genel mi epidural mi oldun?
Tebrikler Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinKızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Ayy kaç kere sordum seni maşallah canım Allah sağlık versin bebeğine sana diğer kuzularına kokla benim yerimeKızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Canım devletemi gidiyosun özelemi? Eğer özele gidiyorsan o fikrini söyler, tercih sana kalmıştır. Benim doktorumda bormalden yana ama benim tercihim sezaryen, son kararı verecek olan benim. Onu ilgilendirmez.
Canım epidurali normal doğumlarda, spinali sezaryenlerde uyguluyoruz dedi. Ağrı kesiciler yapıyotuz zaten dedi. Aç kalmazsam inşaAllah baş ağrım olmaz.
Yok canım daha önce normal yaptım. Ama çok zorlandım. Kuyruk sokumumda eğilme oldu. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama keşke normal bi şekilde tekrr normal doğum yapabilsem.
Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
bazen çamaşır suyu koyuyorum. ama onerım çivit mavisi toz koymak. dene derım cok dua edersın
masallah kizina. Allah saglikli bir omur nasip etsin. Ayrintilar sonra diye gidiyor birer birer. Biz beklemeye devamKızlar selamlarrr
Optum hepinizi
masallah kizina. Allah saglikli bir omur nasip etsin. Ayrintilar sonra diye gidiyor birer birer. Biz beklemeye devam
Dediler ama bana etki etmiyinwCanım peki sana dedilermi ameliyattan sonra bol su, çay, sade nescafe, bitter çikolata yeyip içeceksin diye. Bunların içindeki kafein ağrı kesici ya, bizim drlar bunları öneriyo.
Ne kadar sürmüş canim ?canım geçen gün bir tanıdığım aynı senin gibi sezeryan oldu, o da boynunu tutmada zorluk yaşıyormuş. ama başka arkadaşlarım da böyle birşey olmadı. geçici birşeydir bence.
Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Gozun aydin canim Allah anali babali saglikla buyutsunKızlar selamlarrr
Optum hepinizi
benim bi sIKINTIM OLMADIıkınmada sıkıntı olmuyor değil mi canım ya, benim ilk doğumum ..
Allah yardimcin olsun canim, kolay dogumunolsun insallahhSelam kızlar geceden beri sancı çekiyorum, hastaneye gittim doktor 1 gün mühlet verdi paşama geldi geldi gelmedi Perşembe 10:30'da normal doğuma girecem. Duam yarına kadar biraz daha aşağıya inmiş sancımın artması. Şimdiye kadar başlamış olması lazımdı dedi doktor.
Masalah kara kuzuya saglikli uzun bi omru olsun insallahKızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Ozele gidiorum ama yakin akrabamiz beni pek dinlemioCanım devletemi gidiyosun özelemi? Eğer özele gidiyorsan o fikrini söyler, tercih sana kalmıştır. Benim doktorumda bormalden yana ama benim tercihim sezaryen, son kararı verecek olan benim. Onu ilgilendirmez.
Canım epidurali normal doğumlarda, spinali sezaryenlerde uyguluyoruz dedi. Ağrı kesiciler yapıyotuz zaten dedi. Aç kalmazsam inşaAllah baş ağrım olmaz.
Yok canım daha önce normal yaptım. Ama çok zorlandım. Kuyruk sokumumda eğilme oldu. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ama keşke normal bi şekilde tekrr normal doğum yapabilsem.
Maşallah kara kizina :)) allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnm; )Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?