2015 Şubat Anneleri

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun

valla bilmiyorumki ama bakmistir illa sen anlamamissindir dr soylemeyince nerden bilicen
ben hatirlmaiyorum ne zaman naptilar ilk dogumda
ikinci doum ve sonrasinda çati muyanesi yokdur herhalde çati ayni çati sonuçta :)
Doktor söylemeyi unuttu yada normal doğuma ters bişi görmedi o zaman. İyi düşünelim.

Ben bugun vajinal muayene oldum, bebek kanala girmemis, rahimde de yumusama yok dedi dr. 10 gun kaldi 40. haftaya ama bebek dogacak gibi degil dedi. Ne zmn dogacakki?

Bana da ayni seyleri soledi ne zaman iner diye her gun bakiyorum yok bi se dedim. Kafana takma sen taktikca gelmesi uzar dedi. Sanki kolay bi se :/

Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicam

Ben ilk dogumda hafif bir göz makyajı ile girmistim anlamadilar mi acaba bi kalem cekmistim kasima gözüme sacim da fonluydu gerçi
Goz kalemi surulse bisey olmaz bnce yaa ben surcem banane..beyaz tenliyim surmeyince cok soluk gorunuyorum hatta dogumdan cikinca kizkardesim az makyaj yapcak oyle konustuk sadece gozkalemi surulse yeter bana gore :)surmeden yapamam bn heralde ama az surcem aglarsam filan akmasin sonra :)

Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicam
yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))

darkdays vahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))

hayırlı olsun canım sağlıkla büyütüni nşAllah minnoşu kaç kilo doğdu usgden ne kadar farkı oldu?
ayrıcada sen nie erkn davrandın yav benim günüm senden 1 gün snra bnmde gelmesi lazım artık oğluş

Kııııız sende mi doğurdun ? Gözün aydın. Çok heveslendim sizin yazılarınızı okudukça. Sağlıkla büyüt yavrunu inşaAllah.

15 şubatım bende canım. Ne zaman gelecek bilemem ama.

Sancısıyla doğum yapan anneleeeer. Doğuracağınızı hissettiniz mi ? İçinize doğdumu ben bugün doğururum diye

Hayirlisi tatlim daha supur sil kil tuy islerim var zaten gelmesin bebis ama insan bekledikce sıkıntı basiyor digerlerini gorunce heves ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…