- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsunArkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Doktor söylemeyi unuttu yada normal doğuma ters bişi görmedi o zaman. İyi düşünelim.valla bilmiyorumki ama bakmistir illa sen anlamamissindir dr soylemeyince nerden bilicen
ben hatirlmaiyorum ne zaman naptilar ilk dogumda
ikinci doum ve sonrasinda çati muyanesi yokdur herhalde çati ayni çati sonuçta :)
Ben bugun vajinal muayene oldum, bebek kanala girmemis, rahimde de yumusama yok dedi dr. 10 gun kaldi 40. haftaya ama bebek dogacak gibi degil dedi. Ne zmn dogacakki?
Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicamAllah anali babali buyutsun canim, bol bol emi$in kokla benim yerimede
yaws gelen dogurdum diye yaziyor bi ben kaldim gibi hisssetmeye basliycam 1 hafta ya
yanlis yere mi yazdimki, mart annelerinemi gitseydim acaba
yada yavastan gireyim aralarina bi gidisle burda incin top oynayack :)))))))
Goz kalemi surulse bisey olmaz bnce yaa ben surcem banane..beyaz tenliyim surmeyince cok soluk gorunuyorum hatta dogumdan cikinca kizkardesim az makyaj yapcak oyle konustuk sadece gozkalemi surulse yeter bana gore :)surmeden yapamam bn heralde ama az surcem aglarsam filan akmasin sonra :)Ben ilk dogumda hafif bir göz makyajı ile girmistim anlamadilar mi acaba bi kalem cekmistim kasima gözümesacim da fonluydu gerçi
yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicam
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
gorse soylerdi hiç merak etme, adamlar bahane ariyor zaten sezeryana almak için :))Doktor söylemeyi unuttu yada normal doğuma ters bişi görmedi o zaman. İyi düşünelim.
Kııııız sende mi doğurdun ? Gözün aydın. Çok heveslendim sizin yazılarınızı okudukça. Sağlıkla büyüt yavrunu inşaAllah.Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))[
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla...
15 şubatım bende canım. Ne zaman gelecek bilemem ama.yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))
darkdays vahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))
Üzüm sirkesiyle yapıyordum benNe sirkesi olduğu fark eder mi canım ? Yapayım onu ben .
Çok sağol canım bende yapayım. Teşekkür ederim.Üzüm sirkesiyle yapıyordum ben
Hayirlisi tatlim daha supur sil kil tuy islerim var zaten gelmesin bebis ama insan bekledikce sıkıntı basiyor digerlerini gorunce heves ediyoryok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))
darkdays vahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))
Sende öğrendin artık :)gorse soylerdi hiç merak etme, adamlar bahane ariyor zaten sezeryana almak için :))
oyle biseyi atlarlarmi hiç :)
sen 15 subatsinda kalksan dogurucan :)) beklermi diyorsun o gunu15 şubatım bende canım. Ne zaman gelecek bilemem ama.
he ogretmenimde sizsiniz :)))))Sende öğrendin artık :)
Ben de varim subat sonlarinda.arkadaslari takipteyim.darisi bizlere hayirlisiyla insallah .Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicam
ilk bebi$se ondan da sbirsizlaniyorsundurHayirlisi tatlim daha supur sil kil tuy islerim var zaten gelmesin bebis ama insan bekledikce sıkıntı basiyor digerlerini gorunce heves ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?