2015 Şubat Anneleri

amanin ben 29 olmusum, 2 saat kaldi gun donmesine 28 diyelim biz buna
28 neresi olaki
E yle basliyor ama nireee

Ben de varim.duydum sesinizi:))

Aşırı bir ağrın yoksa önemli değil zaten canım. Sezeryanda kaç kat dikiş atılıyor onun yanında bu daha hafif diye tahmin ediyorum tabi yaşayan daha iyi bilir
Oyy ne güzel, bütün yavruların yanında, senden mutlusu yoktur şimdi

O şom ağızlı S serefraz85 nerde doğuramadın gitti dedi az Kalsın doğuruyordum 9 dan beri Sancı çekiyorum hiç bu kadar kuvvetli olmamıştı duş aldım şimdi uzanıyorum ama hala sancım var takipteyim anlıcağınız sabaha kadar nasıl olur bilmem ama devam ederse gitcem su Nişan vb bişey yok bebek çok hareketli o hareket ettikçe daha çok canım yanıyor toplanıyor bi anda bir yerde Bıçak saplanıyor Aşağıya

perşembe gideceğim sorarım nst falanda girerim
haklısın daha cok erken bizler için son günlerimiz
annemde felaket tellalı gibi bebeğin kıyafetlerini ütülüyoruz gülüyor bana
doğunca ütüyü gözün görmez vaktin olmaz ki diye
uyumaya yemek yemeye vaktin kalmayacak diyo
içim daralıyor bazen bu kadar zor mu olacak herşey
baksana doğuran uğramıyor birdahatopiğe
bizde öyle olacağız anladım
o yüzden durdugu kadar dursun gelişimini tamamlasın

Normal dogum düsünen arkadaslar nefes egzersizi yapiyor musunuz ?dogru ikinma icin sart diyorlar .dogru ikinma yapilamazsa bebek asagi inemiyormus kabiz gibi ikinilmazsa karindan ikinilirsa olmuyormus.

Kız sendemi Allah uzun Ömür versin yavruna şaşırdım :) iyisiniz dimi

sen 15 subatsinda kalksan dogurucan :)) beklermi diyorsun o gunu
38 sen sonr ayatmana gerek yokkki , SIKILMISINDIR zatn yatmakdanda :)
Yatmıyorum ki ağırdan ağırdan temizliklere devam. Açılmam yokmuş niye yatayım günlük işlerimi yapıyorum ve birazda detaylı temizlikten. Doğacağı zamanı bilir benim yakışıklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…