2015 Şubat Anneleri

valla bilmemki benim çocuklar ilk aylar genelde uyurlar hep,3 aydan sonra baslarlar ben burdayim demeye : ))
bakalim bu nasil olcak
Alalh yuzume baksin artik ne deyim
esimin i$ saatleri 11-14h30 17-24 , yani eve yemek ve uyumak için egliyor, evde uç çocuk yardim eden yok , belkide hiç gelememm bi daaha dogumdan sonraaa : (

Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Hadi gözün Aydın doğuran doğurana valla Allah sağlık versin ikinize de darısı Başımıza

Evet =) artık normal insan olalım deil mi =D ya 40 I geçmesin de =/ ondan sonra beklemek de sıkıntı

harektlerimiz kısıtlandı ağır vasıta gibi hissediyorum kendimi
gece yüzükoyun yatmayı özledim artık yan yatmakta fayda vermez oldu sağa sola dönemiyyorum
normal kıyafet giymek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum istiyorumda istiyorum
ama zamanını beklesin erken de gelmesin

:Ay hadi gözünüz aydın.Güle güle büyüyün bakalım...

ayy canım senin durum cidden zor
inş bu doğacak olan sıkıntı çıkarmaz anneciğine yardımcı olur
sende rahatca büyütürsün

Gozunuz aydin anali babali buyusun cnm

ayy canım senin durum cidden zor
inş bu doğacak olan sıkıntı çıkarmaz anneciğine yardımcı olur
sende rahatca büyütürsün
saol canim
bebn alisigim iki elimle on i$ yapmaya ama 3 çocuk olunca nolur bilmiyorum : (

kizim 19 aylikdi oglum dogdugunda
bi kolum da emzirip diger elim le buyugu yedirdigim çok olmustur,ikiside karni aç durmuyor , bekle desen anlamaz iki bebek ..

simdi buyukler bu gunlerime sukur, her i$lerini kendileri yapiyolar,5 ve 6.5 yaslari ama ne desel yapip yardimci olurlar bana, once ALlahima sonrada çocuklarima guveniyorum

Böyle yurt dışındAkiler ballandıra ballandıra doğumu anlatınca keşke orada çocuk sahibi olsaydık diyorum. Ülkemin hastanelerinden de Dr larından da korkuyorum her gün ayrı bir haber.
Oyle deme canim ya hayirlisi kismet..
Rabbim hepimizi isinin ehli yetenekli vicdanli insanlarla karsilastirsin...Allah bu yolda kimseyi darda zorda birakmasin..insaAllah hepimiz kolayca saglicakla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza..burda asiri derece de normal doguma tesvik ediyorlar bunlar normal dogumda abartmis durumda Trdekilerde sezeryande ne yazikki ikiside uclarda valla ortasi neresi bilemedim artik:) hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…