valla bilmemki benim çocuklar ilk aylar genelde uyurlar hep,3 aydan sonra baslarlar ben burdayim demeye : ))perşembe gideceğim sorarım nst falanda girerim
haklısın daha cok erken bizler için son günlerimiz
annemde felaket tellalı gibi bebeğin kıyafetlerini ütülüyoruz gülüyor bana
doğunca ütüyü gözün görmez vaktin olmaz ki diye
uyumaya yemek yemeye vaktin kalmayacak diyo
içim daralıyor bazen bu kadar zor mu olacak herşey
baksana doğuran uğramıyor birdahatopiğe
bizde öyle olacağız anladım
o yüzden durdugu kadar dursun gelişimini tamamlasın
Hahahahaha sapittim ben iyiceyok kiz oyle deillll :))
arada bi sehir varya onda e dir diye dusundum : )
biliyorum geri gidiyoruz :))
tebrikler canimmKızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Hadi gözün Aydın doğuran doğurana vallaKızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıklı ahlaklı büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza.Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Evet =) artık normal insan olalım deil mi =D ya 40 I geçmesin de =/ ondan sonra beklemek de sıkıntı
Hayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.Detaylari bekliyoruz.Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Hayırlı olsun ,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
valla bilmemki benim çocuklar ilk aylar genelde uyurlar hep,3 aydan sonra baslarlar ben burdayim demeye : ))
bakalim bu nasil olcak
Alalh yuzume baksin artik ne deyim
esimin i$ saatleri 11-14h30 17-24 , yani eve yemek ve uyumak için egliyor, evde uç çocuk yardim eden yok , belkide hiç gelememm bi daaha dogumdan sonraaa : (
Gozunuz aydin anali babali buyusun cnmKizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))
saol canimayy canım senin durum cidden zor
inş bu doğacak olan sıkıntı çıkarmaz anneciğine yardımcı olur
sende rahatca büyütürsün
Oyle deme canim ya hayirlisi kismet..Böyle yurt dışındAkiler ballandıra ballandıra doğumu anlatınca keşke orada çocuk sahibi olsaydık diyorum. Ülkemin hastanelerinden de Dr larından da korkuyorum her gün ayrı bir haber.
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Piyyyy bide 40 sonrasini beklersem iyice hamile oldugumu unutup evde dogururum artik hahahaEvet =) artık normal insan olalım deil mi =D ya 40 I geçmesin de =/ ondan sonra beklemek de sıkıntı
CIKDu bakalım 39 olmuş muyuz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?