- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsunKızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Canım bnmde bişi kalmadı zaten 40 da bitiricez bu cılız sancılarla yada bu gdişle birden gelecek bnm hast eve uzak korkuyorum yetişemsem die doğurmk için hastaneye
Oy maşaallah kuzuna şükür kavuştn darısı biz bekleynlere inş canım.
Senin boy kaç canım 150 üstnde darlık olmaması gerek öle doğuramıyacak kadar?
nasıl acı oldumu muanede birde ?
Vallahi senle bnm sancı ağrı var ama düzenli şiddetli değil gelmeye niyetli değiller.
Sertleşme sancı kasılma oluyormuş canım bnde şu 2-3 gndr bariz anlıyorum.
Tşk ederz hikayeni anlattığın için güzel aniş :) şu kaka olayına çok takılıyorum usgde anlarlar mı yaptığını yapmadığını bilgsi olan var mı ?
Canım kilo değil kafası önmli norml doğum için , kilosuna o kadar takılma.
Ayrıca şeker yüklemesi yaptırmadın bilmiyorsn şekern varmıydı ve sen bilmemene rağpmen şekeri olanlara ysaklanan şeyleri çok yemiştn patatesi fln patates şekeri olanlara baş yasaktı bilmeden yediğin için şekernde etkisyle bebiş kilolu olmuş olabilir senin kilodan ziyade kafası büyükse zorlar normalı, bzmki sanırım son kntrolde haftasına uyumluydu kafası boyu fln ki sadece kilosu ilerde göbek büyklüğü ilerde demişti. Bol dua et inş dr.dan dr.a değişir yorumlmalr moral bozma inş en sağlıkla kavuşacağın şekilde olur doğmunda pipilşye kavuşursun.
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize in
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..
Anali babali buyusun ogkusun gozunuz aydin cnm detaylari bekliyoruz birde genelmi oldun epiduralmiArkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
O şom ağızlı @serefraz85 nerde doğuramadın gitti dedi az Kalsın doğuruyordum9 dan beri Sancı çekiyorum hiç bu kadar kuvvetli olmamıştı duş aldım şimdi uzanıyorum ama hala sancım var takipteyim anlıcağınız sabaha kadar nasıl olur bilmem ama devam ederse gitcem su Nişan vb bişey yok bebek çok hareketli o hareket ettikçe daha çok canım yanıyor toplanıyor bi anda bir yerde Bıçak saplanıyor Aşağıya
Benim arkadas epidural sezeryana ful makyaj ve fonlu sacla gittiGoz kalemi surulse bisey olmaz bnce yaa ben surcem banane..beyaz tenliyim surmeyince cok soluk gorunuyorum hatta dogumdan cikinca kizkardesim az makyaj yapcak oyle konustuk sadece gozkalemi surulse yeter bana gore :)surmeden yapamam bn heralde ama az surcem aglarsam filan akmasin sonra :)
Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Ben c.tesi 39'un icinde olucam daha var sanirim galiba... esoba olmayinca cok sessiz sankilim burasi
Tecrubeli anneler baksin bi...Arkadaslar simdi tuvaletten cikinca,tuvalet kagidina cok affedersiniz hani bu yumurta aki gibi olan akinti varya onunla beraber az bisey kahverengimsi akinti geldi silerken..cok panik oldumm( acaba bu nisan mi bilen varmi ..hafiften de adet sancisi gibi sancilarim var ama zaten oluyordu ara ara..sizce basliyor mu dgm..ayyy ya dua edin noluurrr cok heyecan yaptim
Bekliyom canım Sancı yok şuan sadece aşağı tarafta Ağrı var biraz o kadar bekleme taraftarıyımHani bekliyoduk birlikteeee :/
Bekliyom canım Sancı yok şuan sadece aşağı tarafta Ağrı var biraz o kadar bekleme taraftarıyım
nisana benziyor ama bi dr una ulasmaya çalis canim benceArkadaslar simdi tuvaletten cikinca,tuvalet kagidina cok affedersiniz hani bu yumurta aki gibi olan akinti varya onunla beraber az bisey kahverengimsi akinti geldi silerken..cok panik oldumm( acaba bu nisan mi bilen varmi ..hafiften de adet sancisi gibi sancilarim var ama zaten oluyordu ara ara..sizce basliyor mu dgm..ayyy ya dua edin noluurrr cok heyecan yaptim
Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Gozunuz aydin cnm saglikla buyut kuzunu esobayla ayninhastane degilmiydinsizin yanlismi hatirliyorum yan odalari bingezsene:)))Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Aşırı bir ağrın yoksa önemli değil zaten canım. Sezeryanda kaç kat dikiş atılıyor onun yanında bu daha hafif diye tahmin ediyorum tabi yaşayan daha iyi bilir
Oyy ne güzel, bütün yavruların yanında, senden mutlusu yoktur şimdi
Bizimde kv bizde gitsin diye bekliyorum temizlik icin cabuk gitsede dogurmadan rahat rahat yapsam sonrada bebisimi beklesem....Bebeklerini kucagina alan arkadaslari tebrik ediyorum,allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin
Bu afta cok hizli basladi,korkmaya basladim ben de,erken gelirse diye...daha yapacak,tamamlayacak islerim var,zamaninda gelir insallah bebegim..bebek odasini hazirlamaa calisiyorum,herkes "son zamana birakma agirlasacaksin,zor olur" dediginde isime karisiyorlar diye alinganlik yapiyordumhalbuki cok haklilarmis,ayaklarim sisiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?