2015 Şubat Anneleri

Anali babali buyusun ogkusun gozunuz aydin cnm detaylari bekliyoruz birde genelmi oldun epiduralmi

canım boyum 1.65 benim. canım yandı evet. kemik yapısı öndeymiş. normal doğum sakıncalı senin kemik yapında dedi.
36. haftamda kanama olunca hastande ebe bakmıştı alttan açılma varmı diye, o da aynı şeyi söylemişti

Hani bekliyoduk birlikteeee :/

Benim arkadas epidural sezeryana ful makyaj ve fonlu sacla gitti

Arkadaslar simdi tuvaletten cikinca,tuvalet kagidina cok affedersiniz hani bu yumurta aki gibi olan akinti varya onunla beraber az bisey kahverengimsi akinti geldi silerken..cok panik oldumm( acaba bu nisan mi bilen varmi ..hafiften de adet sancisi gibi sancilarim var ama zaten oluyordu ara ara..sizce basliyor mu dgm..ayyy ya dua edin noluurrrcok heyecan yaptim

Kızlar, hayırlı olsun bebekleriniz. Allah analı babalı büyütsün, mutlu huzurlu bebekler olsunlar inşallah

Tecrubeli anneler baksin bi...

Bebeklerini kucagina alan arkadaslari tebrik ediyorum,allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin
Bu afta cok hizli basladi,korkmaya basladim ben de,erken gelirse diye...daha yapacak,tamamlayacak islerim var,zamaninda gelir insallah bebegim..bebek odasini hazirlamaa calisiyorum,herkes "son zamana birakma agirlasacaksin,zor olur" dediginde isime karisiyorlar diye alinganlik yapiyordum halbuki cok haklilarmis,ayaklarim sisiyor...

nisana benziyor ama bi dr una ulasmaya çalis canim bence
yarin randevun falan varmi

Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Gozunuz aydin cnm saglikla buyut kuzunu esobayla ayninhastane degilmiydinsizin yanlismi hatirliyorum yan odalari bingezsene:)))

Canım aslında dikisler otururken filan çok sorun çıkarıyor bi de ıslak bi bölge orası sonuçta kanamam var su anda mesela kuru bölge biraz daha rahat olurdu sanırım hissiyat bakımından.

Çok şükür Rabbime canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah kizim gelmiş bugün beni öpüyor o kadar güzel bi duygu ki anlatamam hele boyle büyüyüp sizin pesinizden filan kosturunca daha bi ayrı zevkli oluyor

Bizimde kv bizde gitsin diye bekliyorum temizlik icin cabuk gitsede dogurmadan rahat rahat yapsam sonrada bebisimi beklesem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…