2015 Şubat Anneleri

Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Gözün aydın, ne güzel haberler alıyoruz bugün böyle.
Allah bağışlasın, hayırlı bir evlat olsun inşallah

Âmin canım, inşallah bizde o günleri görürüz
Dikişin her türlüsü kötü galiba ama ortak fikir; kuzulara değer

Gidiyorum uyumaya okuyup düşündükçe geriliyom disim ağrıyor sonra gecelerimin kabusu esim gelsin de ben de dogurayim gayri beklmek yorucu sıkıcı valla iyice zorlasti rabbim cumlemize yardım etsin inşallah haydi hayırlı geceler saglikla kalin uslu durunn e mi

Akıntım sarı renkte geliyo bu günlerde. Farkı ne peki ? Acı farkı varmı ?
Bildiğim kadarıyla genel anesteziden acı ve ağrıyla uyanıyosun. Diğerinde ise zaten uyanıksın. Ameliyattan sonra ağrı kesiciler yapıyorlar. Anestezi uzmanıyla görüşeceksin zaten canım, aklına takılan herşeyi sor mutlaka. Ben bildiğim kadarını cevapladım:)

39 olduk artık bakalım bebişim ne zaman gelecek ?
Normal doğum yapan anneler efsanelerdeki gibi mi çok mu zor? Gün yaklaştıkça normal doğum diye tutturan ben, çok korkmaya başladım

Ne aceleniz var yahu ne doğurup duruyonuz:) haftasonu temizlik yaptırcam daha. Doğurmamam lazım. Yarın kv gelsinde yatayım pazartesiye kadar:)

Yetisemiyorum dogum yapanlara subat anneleri ocakta dokuldu catir catir allah anali babali sagliklica buyutmeyi nasip etsin dogum yapanlar benim sezeryanim yarin dua edin ne olur uyku girmiyor gozume
Canim Allah yardmcin olsn..Rabbim kolaylik versin..sag salim saglicakla kolayca alirsin insaAllah bebisini kucagina..bence simdi yat dinlen,enerjik ve dinc olmalisin..uykunu al vucut daha cok pozitif olsun..sende hep iyi ve guzel dusun..Hadi Allaha emanet..dua ile

Yetisemiyorum dogum yapanlara subat anneleri ocakta dokuldu catir catir allah anali babali sagliklica buyutmeyi nasip etsin dogum yapanlar benim sezeryanim yarin dua edin ne olur uyku girmiyor gozume
Allah yardımcın olsun canım. Sağsalim al bebeğini kucağına inşaAllah

Doktor bugün fitil ve monurol verdi. Nefret ediyorum fitilden

dr kontrolunde olduktan sonra bebegin kaka yapmasi cok korkulacak birsey degil zaten. Masallah sag salim kavustun, darisi bizlere

allah saglikla buyitmeyi nasip etsin. Gozunaydin

masallah allah saglikli bir omur versin bbegine.

sen de dogur artik bu kadar sanci cekmenin bir anlami olsin :))

Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
masallah saglikla buyut bebegini. Oy oyy normal.dogumlara pek ozeniyorum

nisana benziyor. Duzenli sanci, kanama , su olmadiktan sonra bir anlmi yok. Bir hafta da bekleyebilrsin bugun se dogurabilirsn

Millet dogurdu ben gece uyuyamama derdindeyim. Midem de bulaniyor. Of
Ben bastan biliyordm cogu kisi doguracak ben daha beklicem.diye.
Stres yok. Beklemeye devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…