Bencede yani ama bak niyeti yoksen de dogur artik bu kadar sanci cekmenin bir anlami olsin :))
masallah saglikla buyut bebegini. Oy oyy normal.dogumlara pek ozeniyorum
Sen @InzaR la bana bakma biz Sancı çekmekten Kafayı yedikKiz boyle yazınca sanki hic hazirlamiyormusum da bugün kahvaltı hazirlicam gibi olmuşher gün zaten ben hazırlıyorum da,genelde standart kahvaltı oluyor bu özel kahvaltı olacak
@InzaR la sen beni utandiriyorsunuz,sağ olun kızlar
Kızlar ben yoğun lohusa depresyonu yasıyorum, bendim sorunumu az çok biliyorsunuz rahim kısalığı problemim vardı en son 1 cm e düşmüştü 5 gün sonra dogum Yaptım, doktor tamamen ayağa kalkmayı yasaklamıştı, kv geldi üç gün baktı gıttı, mecburen ayağa Kalktım az da olsa. Ve suanda kendimi o kadar sucluyorumki acaba hiç kalkmasaydım bebeğim iki haftalık daha dayanırmıydı Aklımda deli sorular var, takıldım kaldım çıkamıyorum bu labirentten, yardım edin
Sen @InzaR la bana bakma biz Sancı çekmekten Kafayı yedikherkeste böle doğurdu biz günlerdir ha geldiği geliyo diyoruz sonra cık vazgeçiyor ikimizde sıkılmış durumdayız psikoloji bozuldu şu Sancı bi kerede şiddetli gelse gitsek doğursak modunda dolaşıyoruz şahsen asalak gibi oldum bugün mesela 4 saat Sancı çektim şimdi tık yok hanım içerde gayet mutlu bişeyler yiyiyorum dönüp duruyor
Masallah guzel anneler kuzularina kavusmus herkesi tebrik ederim....
eskiden gecmisi mutlaka okurdum ama artik zaman bulamiyorum bebegim cok uslu esim de izin aldi hep yanimda okul da tatil yine de giremiyorum....
Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))
Gündüz Sancı gelmesin diye dua ediyorum hep çünkü yanlızım evde bizimkini arasam sancım var diye kesin deli gibi Sürer o arabayı panik yani sakin olayım demez o yüzden inşallah diyorum kontrole giderim açılmam vardır da kontrollü bir doğum yapmış olurum Cumartesi gitcem doktora son kontroller artık annemde gelecek çok dua ediyorum inşallah böle bi kontrolde kızım geliyorum der veya akşam gündüz yanlız korkuyorum çünküSancı iyidir fıstık acilmaniz olacak iste boyle boyle.sonra da hoop doguracaksiniz Allahın izniyle...
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Gündüz Sancı gelmesin diye dua ediyorum hep çünkü yanlızım evde bizimkini arasam sancım var diye kesin deli gibi Sürer o arabayı panik yani sakin olayım demez o yüzden inşallah diyorum kontrole giderim açılmam vardır da kontrollü bir doğum yapmış olurum Cumartesi gitcem doktora son kontroller artık annemde gelecek çok dua ediyorum inşallah böle bi kontrolde kızım geliyorum der veya akşam gündüz yanlız korkuyorum çünküSancı iyidir fıstık acilmaniz olacak iste boyle boyle.sonra da hoop doguracaksiniz Allahın izniyle...
:)Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
İyi geceler kızlar yazamadım pek.
Çok.büyük gaz sorunumum var.
Çok.sıvı tüketiyorum,komposto yiyorun yiyorun,yürüyorum ama nafile
Ağrı boynuma vuruyor.bazı kişilerde böylr böye oluyormuş. Nefesim kesiliyor resmen çığlık atıyorum.
Gaz dığında biraz yataktan kalkarken ameliyat Yeri acıyor ama gaz olmasa sanki o da olmayacak.
Üstünüze mutlaka sabahlık veya şal hırka tarzı bir şey alın. Benim kıyafetler eksik kaldı. Eldiven 2 çiftmiş düştü yere kaldık eldivensiz.
Ameliyatta bebeğin eşi o rahin ameliyatı olduğum yere yapışmış,trmizlemek için çok uğraşmışlar ve kan kaybetmişim yine. Sabah kan takabiliriz dedi ama daha ses çıkmadı.
Ameliyattan çıkarken ben beşiktaşlıyım diye bağırmışım.
Kızlar ben yoğun lohusa depresyonu yasıyorum, bendim sorunumu az çok biliyorsunuz rahim kısalığı problemim vardı en son 1 cm e düşmüştü 5 gün sonra dogum Yaptım, doktor tamamen ayağa kalkmayı yasaklamıştı, kv geldi üç gün baktı gıttı, mecburen ayağa Kalktım az da olsa. Ve suanda kendimi o kadar sucluyorumki acaba hiç kalkmasaydım bebeğim iki haftalık daha dayanırmıydı Aklımda deli sorular var, takıldım kaldım çıkamıyorum bu labirentten, yardım edin
Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))
Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Spinal sezaryan oldum. Yapilan igne yuzunden de kafami dik tutmakta, cevirmekte zorlaniyorum. Inanilmaz bir aci var. Bir de stresten kulak ugultusu var.canim sana noldu, niye canin yaniyor , ilk mesajini okuyamadigim için anlamadim noldugunu
Cnm sen genel anestezi mi oldun epidural mi,Doğdu mu yoksa seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?