2015 Şubat Anneleri

Sen @InzaR la bana bakma biz Sancı çekmekten Kafayı yedik herkeste böle doğurdu biz günlerdir ha geldiği geliyo diyoruz sonra cık vazgeçiyor ikimizde sıkılmış durumdayız psikoloji bozuldu şu Sancı bi kerede şiddetli gelse gitsek doğursak modunda dolaşıyoruz şahsen asalak gibi oldum bugün mesela 4 saat Sancı çektim şimdi tık yok hanım içerde gayet mutlu bişeyler yiyiyorum dönüp duruyor

Kilo almasına alır gelişiminde bi problem de yok şükür neden sucluyorsun kendini tatlım bebeğinin keyfini çıkar bu günler gelmez bir daha her günün altın değerinde üzüntülü sıkıntılı buhranlı düşüncelerle canini sıkma hic
Bak bana belki yazilarimdan gormussundur.benim de rahmimde problem var. Oğlum 36. Kizlarimi da 37. Haftada dogurdum. Bebisler 3 kgyi geçince başlıyor açılma başlıyor doğum.ne yapiyim uzulsem durumum dgiscek mi? Benim elimde olan Bisey değil ki Allahın takdiri.önemli olan sağlıklı olmamız.hepimizin.daha da ötesi yok buyur de kilo da alır,herşey de olur Allahın izniyle.ama bebeğine bakacak sen olduğun için hem fiziksel hem ruhsal olarak iyi olmalısın cabukkkk at o düşünceleri kafandan bakiyim

Sancı iyidir fıstık acilmaniz olacak iste boyle boyle.sonra da hoop doguracaksiniz Allahın izniyle...

Masallah guzel anneler kuzularina kavusmus herkesi tebrik ederim....

eskiden gecmisi mutlaka okurdum ama artik zaman bulamiyorum bebegim cok uslu esim de izin aldi hep yanimda okul da tatil yine de giremiyorum....

öyle uslu bebişlerden Allah bizede nasip etsin inşallah :)

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,güzel talihler yazsın kuzucuğuna inşallah :)

Kızlar obanın mesajıni gördüm de ben de kendi tecrübemi aktarayim istedim.hani diyoruz ya hırka alalım vs alalim diye.siz bi tane de t-shirt koyun kızlar ben yandım resmen acayip sıcak oldu. Atletim vardı onla yatmak zorunda kaldım bu sefer de her yerim tutulmuş.öteki kızımda da boyle olmuştu vücut sut ürettiği için midir nedir acayip terledim...

Sancı iyidir fıstık acilmaniz olacak iste boyle boyle.sonra da hoop doguracaksiniz Allahın izniyle...
Gündüz Sancı gelmesin diye dua ediyorum hep çünkü yanlızım evde bizimkini arasam sancım var diye kesin deli gibi Sürer o arabayı panik yani sakin olayım demez o yüzden inşallah diyorum kontrole giderim açılmam vardır da kontrollü bir doğum yapmış olurum Cumartesi gitcem doktora son kontroller artık annemde gelecek çok dua ediyorum inşallah böle bi kontrolde kızım geliyorum der veya akşam gündüz yanlız korkuyorum çünkü

Maşallah sana güzel ve tatlı dilli anne,Allah size bağışlasın bebeğinizi,darısı başımıza inşallah :)

Gündüz Sancı gelmesin diye dua ediyorum hep çünkü yanlızım evde bizimkini arasam sancım var diye kesin deli gibi Sürer o arabayı panik yani sakin olayım demez o yüzden inşallah diyorum kontrole giderim açılmam vardır da kontrollü bir doğum yapmış olurum Cumartesi gitcem doktora son kontroller artık annemde gelecek çok dua ediyorum inşallah böle bi kontrolde kızım geliyorum der veya akşam gündüz yanlız korkuyorum çünkü

Çok geçmiş olsun canım,bilgiler içinde sağol,orijinal insan olduğunu ameliyat çıkışında göstermişin,maşallah size,,bebek nasıl?

öyle deme arkadaşş,herkes nasibiyle doğar,senin bebişin o an doğması gerekiyormuş doğdu,çok şükür sağlıklı,vaktini doldurup büssürü problemi olan bebişler vardır,sen kurtuldun ne güzel,darısı başımıza,bak biz kara kara düşünüyoruz,dün ağladım ben mesela,bebişe bakabilecekmiyim acaba diye

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) ıykusuz bir sabah daha :) gece coşuyorsunuz siz de bakıyorum sayfalar dolmuş gene

canım bak kendini sakın suçlama, sonuçta ezelde yazılmış herkesin doğum tarihi, herşey Allahın takdiri yani. sebeplere hiç takılma. bak ben 7 aylık doğmuşum 1500 g. Allaha şükür hiçbirşeyim yok, ne bebeklikte öyle ciddi bir hastalık geçirmişim ne de şimdi. bünyem gayet kuvvetli, yani o kadar erken ve minik doğmam beni yaşamım boyunca hiç olumsuz etkilemedi. senin bebeğine de etkilemeyecek olumlu düşün ve bol bol dua et.
sağlılı sıhhati herşeyi veren rabbim, ya şafi ismini çek bol bol.
ve bu depresyon durumu biliyorsun tamamen hormonlar ile alakalı, geçecek yani bunlar. sadece sabret. ve sürekli olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…