evet ayni hastanedeyiz. Gorusme sansimiz olmadi henuz.Gozunuz aydin cnm saglikla buyut kuzunu esobayla ayninhastane degilmiydinsizin yanlismi hatirliyorum yan odalari bingezsene:)))
Evet oglen 12 de :)Doğdu mu yoksa seninde
Hayırlı uğurlu olsunEvet oglen 12 de :)
Doğar seninde yakında. Emiyor ama doğduğunun farkında değil hep uyumak istiyor.zorla uyandırıp emziriyoruz.Canım ben çok önceden de kabzlık çekn biriydm troid çıktı ondandır demişlerdi cidden ilaç başlynca düzelmişti dün hoşaf içtm kayısı incr yedm şükür düzeldi baya sadece ilk kabzlıkta zorladığım için onun etkisyle acıyor şimdiki yaptıklarımda da ama bu sabah 6 da sancıyla uyandım üşütme ağrısı gbiydi snra wc gttm büyük yaptım zorlanmadım çok hafif ilk zorlama etkisyle acı oluo o kaadr. Evmde tek wc var oda bnyoda ayrı wcsi yok evin o yüzden oturaklı tek wc var ötekine bnde alışkınım bunu sevmiyorum ama kiracılık alternatifm yok başka evlndm evleneli oturaklı kullanıyorum.
Anaaammmmmmm teyzesinin güzel gözlüsü sağlıkla gelmiş dünyaya :) gözünaydın canım RAbbm analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsn inş. Sende emekte inş iyidir. Bol bol sütün olur onunda gazı olmaz hiç inş =) Darısı bizm başımıza. Artık kociş bile sabırsz hadi doğ oğlum diyor karnıma :)
sabahtn beri düzenszce garip gelip giden ağrılar var ama bu çocuğun doğacağı yok gbi Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursn hepimizi cennet kokulularımıza :)
Darısı başına. Sizin işler bitti. Ben tam Düzene koyamadan doğğdu.hoşgeldin EMEK :) ay ağlattınız beni yaaaaa maşallah annesi maşallah
Bizdd merak ettik seni cnm.ycnm.yandoguran gelmiyo dedik yoklugun belli sessiz kaliyo sayflar:) gaz icin bobol yurubve asitli biseylernic cnm mesela soda soguk olmasin ama ameliyattannsonra cokmu usuyosun sutun varmi peki emebAblası çok.güzel benim kızım ya da bana öyle görünüyor.
Eşim çok bozuldu ona benzemiyor diye.
Canim sondatakarken ve cikarirken aci oldumu bide bebekle rahat ilgilenebiliyomusun cok agri sizi varmi uyanirken nasildiİyi geceler kızlar yazamadım pek.
Çok.büyük gaz sorunumum var.
Çok.sıvı tüketiyorum,komposto yiyorun yiyorun,yürüyorum ama nafile
Ağrı boynuma vuruyor.bazı kişilerde böylr böye oluyormuş. Nefesim kesiliyor resmen çığlık atıyorum.
Gaz dığında biraz yataktan kalkarken ameliyat Yeri acıyor ama gaz olmasa sanki o da olmayacak.
Üstünüze mutlaka sabahlık veya şal hırka tarzı bir şey alın. Benim kıyafetler eksik kaldı. Eldiven 2 çiftmiş düştü yere kaldık eldivensiz.
Ameliyatta bebeğin eşi o rahin ameliyatı olduğum yere yapışmış,trmizlemek için çok uğraşmışlar ve kan kaybetmişim yine. Sabah kan takabiliriz dedi ama daha ses çıkmadı.
Ameliyattan çıkarken ben beşiktaşlıyım diye bağırmışım.
Benim son 1saate yakini dayanilmazdi. Ondan once duzenli kasilmalardi ama siddetli deildi. Anlarsiniz duzenli olunca merak etmeyin. Bnm 10 dk da birdi kasilmayla basladi gece boyu evde bekledim oyle 4cm aciklikla. 4cm olana kadar hic bir sey hissetmemustim nst de cikti anladik.Yalancı yalancı bunlarbak ben alıştım korkmuyorum artık gayet sakinim kalkıyorum yürüyorum duş alıyorum oh mis :) uzatıyorum Ayakları oturuyorum doğum sancısına dayanamazsın dediler diye gayet sakinim bebek hareket ediyor öle düşün olacak bunlar son günlerimiz
Ben de son gune kadar calistim gezindim. Bebisim 37+1 de dogdu. Bebislerimiz saglikli suan onemli olan bu. Ben cok mutluyum. Hic kendini suclama sagliginiza dua et cnm.Kızlar ben yoğun lohusa depresyonu yasıyorum, bendim sorunumu az çok biliyorsunuz rahim kısalığı problemim vardı en son 1 cm e düşmüştü 5 gün sonra dogum Yaptım, doktor tamamen ayağa kalkmayı yasaklamıştı, kv geldi üç gün baktı gıttı, mecburen ayağa Kalktım az da olsa. Ve suanda kendimi o kadar sucluyorumki acaba hiç kalkmasaydım bebeğim iki haftalık daha dayanırmıydı Aklımda deli sorular var, takıldım kaldım çıkamıyorum bu labirentten, yardım edin
Insallah saglikla kavus bebisine :)Gozun aydin canim
Aramizda bir gun var tahmini dogum tarihlerimiz yonunden. Heyecan yaptim seni gorunce demek benim kizim da her an gelebilir ins ben de normal dogum yaparim senin gibi
Hamd olsun bebeğim sağlıklı 35+1 de dogum Yaptım 2300 Doğdu, iste takıldım kaldım bu konuyaBen de son gune kadar calistim gezindim. Bebisim 37+1 de dogdu. Bebislerimiz saglikli suan onemli olan bu. Ben cok mutluyum. Hic kendini suclama sagliginiza dua et cnm.
İdolümsünkesin bende ertesi gün kahvaltı hazırlarım
Hamd olsun bebeğim sağlıklı 35+1 de dogum Yaptım 2300 Doğdu, iste takıldım kaldım bu konuya
Uyudu emziğini düşürdü yine yanağına, çok tatlı cokBebis emzirme seansı mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?