2015 Şubat Anneleri

İyi geceler kızlar yazamadım pek.
Çok.büyük gaz sorunumum var.
Çok.sıvı tüketiyorum,komposto yiyorun yiyorun,yürüyorum ama nafile
Ağrı boynuma vuruyor.bazı kişilerde böylr böye oluyormuş. Nefesim kesiliyor resmen çığlık atıyorum.
Gaz dığında biraz yataktan kalkarken ameliyat Yeri acıyor ama gaz olmasa sanki o da olmayacak.
Üstünüze mutlaka sabahlık veya şal hırka tarzı bir şey alın. Benim kıyafetler eksik kaldı. Eldiven 2 çiftmiş düştü yere kaldık eldivensiz.
Ameliyatta bebeğin eşi o rahin ameliyatı olduğum yere yapışmış,trmizlemek için çok uğraşmışlar ve kan kaybetmişim yine. Sabah kan takabiliriz dedi ama daha ses çıkmadı.
Ameliyattan çıkarken ben beşiktaşlıyım diye bağırmışım.

Doğar seninde yakında. Emiyor ama doğduğunun farkında değil hep uyumak istiyor.zorla uyandırıp emziriyoruz.
Ama hastanedeki bebek hemşirelerinden Allah razı olsun başkası olsa çoktan bu emmiyor diyip mamaya geçerdi.
Israrla emzirme dersindeler.
Hemşire 2 saatte bir
Bir saat başımda uğraşıyor
Aşırı.süt yok ama çektikçe gelecekmi
gelecekmiş.

Ablası çok.güzel benim kızım ya da bana öyle görünüyor.
Eşim çok bozuldu ona benzemiyor diye.
Bizdd merak ettik seni cnm.ycnm.yandoguran gelmiyo dedik yoklugun belli sessiz kaliyo sayflar:) gaz icin bobol yurubve asitli biseylernic cnm mesela soda soguk olmasin ama ameliyattannsonra cokmu usuyosun sutun varmi peki emeb

Cevaplamissin gerci cnm eksik esyalarini getirebilcek.biri yokmu istesende getirseler

Canim sondatakarken ve cikarirken aci oldumu bide bebekle rahat ilgilenebiliyomusun cok agri sizi varmi uyanirken nasildi

Gece burda saat 4'e geliyor sancıdan yatamıyorum, nedense çok korkak oldum gözüme uyku girmiyor girse girse sancılar giriyor evin içinde tur atıyorum.

Kızlar ben yoğun lohusa depresyonu yasıyorum, bendim sorunumu az çok biliyorsunuz rahim kısalığı problemim vardı en son 1 cm e düşmüştü 5 gün sonra dogum Yaptım, doktor tamamen ayağa kalkmayı yasaklamıştı, kv geldi üç gün baktı gıttı, mecburen ayağa Kalktım az da olsa. Ve suanda kendimi o kadar sucluyorumki acaba hiç kalkmasaydım bebeğim iki haftalık daha dayanırmıydı Aklımda deli sorular var, takıldım kaldım çıkamıyorum bu labirentten, yardım edin

Benim son 1saate yakini dayanilmazdi. Ondan once duzenli kasilmalardi ama siddetli deildi. Anlarsiniz duzenli olunca merak etmeyin. Bnm 10 dk da birdi kasilmayla basladi gece boyu evde bekledim oyle 4cm aciklikla. 4cm olana kadar hic bir sey hissetmemustim nst de cikti anladik.

Ben de son gune kadar calistim gezindim. Bebisim 37+1 de dogdu. Bebislerimiz saglikli suan onemli olan bu. Ben cok mutluyum. Hic kendini suclama sagliginiza dua et cnm.

Ben de son gune kadar calistim gezindim. Bebisim 37+1 de dogdu. Bebislerimiz saglikli suan onemli olan bu. Ben cok mutluyum. Hic kendini suclama sagliginiza dua et cnm.
Hamd olsun bebeğim sağlıklı 35+1 de dogum Yaptım 2300 Doğdu, iste takıldım kaldım bu konuya

İdolümsün kesin bende ertesi gün kahvaltı hazırlarım

Kiz boyle yazınca sanki hic hazirlamiyormusum da bugün kahvaltı hazirlicam gibi olmuş her gün zaten ben hazırlıyorum da,genelde standart kahvaltı oluyor bu özel kahvaltı olacak
@InzaR la sen beni utandiriyorsunuz,sağ olun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…