2015 Şubat Anneleri

sancı başlayınca çatıda bi açılma oluyo diyolar
hiç sancın var mıydı senin ?
belki sancın olunca açılır , dr bu konuda bişey dedi mi ?

günaydın kızlar
saat 5 ten beri uyanığım. heyecan yapmıyorum desem de boş yani uyuyamadığımdan belli :)
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.
bugün son olarak çantamı felan kontrol edip evimi toparlayacam. yarın Allahın izniyle bebişimle kavuşma vakti
düşünüyorum da 9 ay hiç de hızlı geçmedi :) sanki hayatım boyunca hamileydim de şimdi bitecek bu durum gibi geliyor çok garip :)

sancı başlayınca çatıda bi açılma oluyo diyolar
hiç sancın var mıydı senin ?
belki sancın olunca açılır , dr bu konuda bişey dedi mi ?

hiç sancım çıkmadı nst de . doktora bunu da sordum açılmaz artık dedi kemik yapısıymış bu, açılsa şimdiye kadar açılırdı dedi. benim de kafamda aynı sorular var, umarım dr sezeryan yanlısı bir tavır takınıp beni bu bahaneyle sezeryana yönlendirmemiştir..
insan ısrar da edemiyo diretemiyosun ya bebeğe bişey olursa felan diye. güvenmekten başka çarem kalmadı

Canım inşallah sağlıkla al bebişini kucağına ama Sakın normal olmuyor diye üzülme doktorun vardır bi bildiği sonuçta hepimiz bebeklerimizin sağlıklı doğması peşindeyiz o yüzden takma kafana Rabbim böle uygun Görmüş öyle düşün kader bu unutma zaten kucağına al herşeyi unutursun hem bak fenamı yarın kucağında olacak ben bile Heycan Yaptım şimdi Allah hepimize sorunsuz doğum yaşatsın inşallah

gaz vs sorunlar cabucak gecsin. Bol bol sutun olsun. BEsiktasliyim dedin ha ayy cok guldum. Instgrama koy emegi gorelim

Canim benim annelik baska birsey omur boyu hatirlarsin acaba dersin bu konuda. Ama dunyaya gelecek bir can var. Alacagi nefesin vakti geldiyse sen ne yapsan durmazdi. Sen iyi hissetmelisin ki bebegine iyi bakabilesin. Cok sukur iyi bebegin. Saglikla kavustum.diye sukret gecer sıkıntn

biraz duygulandım , biraz korktum , biraz heyecanlandım
ama detayları anlattığın için teşekkürler
kara kıza uzun mutlu sağlıklı ömürler
minik şeker

günaydın kızlar benm 4 ten beri belden gelen adet ağrım sancı oluyordu kalkım wc gittim geldim geri yatakta öle çekiyordum sabah 8 de tekrar wc gitme ihtiyacı ile uyandım büyük wc yaptım snra akıntımda kanlı mukuslu yapı gördüm artık belimden geldiği için doğum sancısı olduğuna inanıyorum bunların geliyor gelince mahvediyor geçiyor aralıklarını saymadım duşa girdim giyindim şimdi çıkıyoruz hast. gidiyoruz dua edin bnm için doğurcam galiba ben.

Saysaydin ya kuzum kac dk.da geldigini. Hadi kolay ve guzel bir dogumun olur ins.

araba beklerkn sayayım 26 geçe girdi kesikn ağrı snra 30 geçe girdi 3. bekliyorum bakalım

günaydın kızlar.

bugün 13.30 da randevum var doktorda. dünden beri sanki göbeğim aşağıda gibi hissediyorum, bakalım var mı bir değişiklik. gerçi dün bütün gün aşağıdaydı; babası eve gelince kaburgalarıma tırmandı resmen.

ismini değiştireceğiz galiba kızımın şekerlerinin etiketlerini hazırlamamıştım ama taçlar, kapı süsü hazırdı; anneme sordum değiştiririz ismi sorun olmaz dedi.

hadi hayırlı olsun
kız sessiz sessiz gittin doğurdun hemi ? :)))
gözünüz aydın , durumun nasıl bebek nasıl ?

Kız hala tepik diyon ya günaydın sanada gece biz doğurmadan uyuyamayanlar ve doğurup uyuyamayanlar var herkesin derdi farklı
Güzelim doğum yapacağımız yok tepiklerin tadını çıkaralım bak ili hftadır senle kasılmaydı sancıydı dedik durduk sancısı olmayanlar doğurdu biz hala burda zaman harcıyoruz :)

Daha önce cimcime de sormuştu galiba ona da söylemiştim ben sirkeli suyla atlattım sabah akşam yıka cnm bişey kalmaz bana krem yazdı almamıştım korkma hamilelerde hep olsn bişey

elma sirkesi mi bu ?
sirke herşeye iyi geliyor
aslında bişey yokkende kullanılabilir hijyenik yapar de mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…