Rüyamda normal doğum yapıyordum bebek doğunca herkes bbekle ilgilenmeye başladı ebeler hemşireler. Kendimi çarşafa sarmış doktorun peşinden koşuyordum beni dikmiycekmisin diyebenimde rüyalarıma girmeye başladı
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
kızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
Hayırlısıyla Kurtulun inş canm , güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar benm 4 ten beri belden gelen adet ağrım sancı oluyordu kalkım wc gittim geldim geri yatakta öle çekiyordum sabah 8 de tekrar wc gitme ihtiyacı ile uyandım büyük wc yaptım snra akıntımda kanlı mukuslu yapı gördüm artık belimden geldiği için doğum sancısı olduğuna inanıyorum bunların geliyor gelince mahvediyor geçiyor aralıklarını saymadım duşa girdim giyindim şimdi çıkıyoruz hast. gidiyoruz dua edin bnm için doğurcam galiba ben.
yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))
darkdays @vahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))
Millet dogurdu ben gece uyuyamama derdindeyim. Midem de bulaniyor. Of
Ben bastan biliyordm cogu kisi doguracak ben daha beklicem.diye.
Stres yok. Beklemeye devam :))
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Akıntım sarı renkte geliyo bu günlerde. Farkı ne peki ? Acı farkı varmı ?
hiç sancım çıkmadı nst de . doktora bunu da sordum açılmaz artık dedi kemik yapısıymış bu, açılsa şimdiye kadar açılırdı dedi. benim de kafamda aynı sorular var, umarım dr sezeryan yanlısı bir tavır takınıp beni bu bahaneyle sezeryana yönlendirmemiştir..
insan ısrar da edemiyo diretemiyosun ya bebeğe bişey olursa felan diye. güvenmekten başka çarem kalmadı
Canım gözünuz aydın hayırlı olsun bebisiniz :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
bugun doguruyorsun sen de ins. Darisi basimiza32. geçe geldi 3. sancı
ne olcak ismigünaydın kızlar.
bugün 13.30 da randevum var doktorda. dünden beri sanki göbeğim aşağıda gibi hissediyorum, bakalım var mı bir değişiklik. gerçi dün bütün gün aşağıdaydı; babası eve gelince kaburgalarıma tırmandı resmen.
ismini değiştireceğiz galiba kızımınşekerlerinin etiketlerini hazırlamamıştım ama taçlar, kapı süsü hazırdı; anneme sordum değiştiririz ismi sorun olmaz dedi.
Hadi bakalım hayırlı gelsin inşaAllah:)kızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?