2015 Şubat Anneleri

Bugünkü rüyamda ikizlerimiz oluyordu giydiriyorduk kocamla. Çok telaşlıydık. Doktor ben size tek çocuk olcak demedim ki hiç bi zaman dedi. İkinci rüyamdada nişan geliyordu pespembe. Ooyy ne düşünceler varsa kafamda.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.öyle boyle bitmiş şükür.
AA sen de mi aldın kucağına.hergune bi sürpriz.sağlıkla huzurla buyut
Buradayım duydum sesini.yatili misafirim vardı ondan giremedim.
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Ayy hıza yetisemiyorum.maşallah.sağlıklı huzurlu buyutun insallah
Geçmiş bitmiş geçmiş ne olduysa takılma tatlım.sonra sütunu etkiler.bi de bunalıma girdiğine uzuldugune uzulursun.cikamazsin isin içinden.bebis yaninda sağlıklı hastane değilsin.aklına öyle düşünce gelince hemen at kafamdan bugüne şükür de bebisine bakıp geç.yavaşça aklına gelmemeye baslicak.depresyonun adini anma.beynini şartlandırma.biraz kafan takılmış o kadar tatlim
Hadi hayirlisiyla.Allah yardımcı olsun.günün ilk güzel haberi senden gelsin

Bur avazda kurtukursun sag salim al bebegini kucagina cnm

Esobba patoto ve ılluvia tebrıkler arkadaslar yavrularınıza kavusmussunuz Allah analı babalı buyutsun ınsallah hayırlı evlatlar olsunlar saglıkla buyu bebişlerinizi.inzar cnm Allah kolaylıklar versin hayırlı haberını beklıoruz heycanla.darısı bizlere bakalım sırada kım var

Iki isim de cok guzel bence.
Aysin in anlami ne

Hayikr olsun canim. Saliklisiniz ya gerisi önemli degil.

yaklastıkca aklımız fıkrımuz dogumda bende bu ara bu tur ruyaları cok goruorum bazıları kabus nıtelıgındedogum zamanım gelıo ruyamda hastane bulamıoz hastane buluoruz dr yok filan daha neler neler hele bu son uc gundur hep bole ruyalar goruorum tırsıorum mu ne onsan galıba

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah :))

Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicam

Ben

Evet burdayiz daha ))

düğünüme yakında nikah salonunda ayakkabılarım kayboluyordu yan salondaki gelinden ödünç alıyordum daha neler neler.. Bilinç altı hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…