- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Benim de sarı olmaya başladı. Hatta daha yoğun.
ne olcak ismi
Anam doğuran doğurana, ne güzellllkızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
Mantar varmı sendede ?Benim de sarı olmaya başladı. Hatta daha yoğun.
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim.dr un izne cikmadan doguracaksin o zaman.saglikla kucagina al insallah bebegini canim.kızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.öyle boyle bitmiş şükür.Kızlar neler yapıyorsunuz bakiyim
Doğuranlar varmış 4 tane dediniz oba da doğurmuş başka kimler var göremedim? Geçmişe ayrıntılı bakamadim sadece alıntılara baktım görebildiğim kadarıyla anlamaya çalıştım..
@fyz35 aslında en tatlısı sıcağı sıcağına anlatmak ama zaman olmuyor kısa anlatmak da istemiyorum minigim kucagimda uyuyor iki numara sürekli bebiii bebiii diye çevresinde dolanıp kafasını filan öpmeye çalışıyor tam komediyiz
Size en sin gelişmeyi yazmıştım suni sancı verecekler diye,sabaha kadar sanciyla beklediğim halde kendi sancimla açılmam olmadı suyum da gelmedi.sabah doktorum geldi muayene etti açıklık ayni suni sancı bağlayıp suyunu patlaticaz dedi..ama Nasil acim anlatamam. Bin bir rica ettim bana çayla bisküvi getirmişler cay geldiği zaman nstye bagliydim hemen icenedim ben cikasiya cay soğudu zaten midem kotu daha da tutar diye biskuvieri de yemedim aç kaldım resmen
Suni sanciyla açılmam ilerledi,öğleden sonra sancilarim iyice arttı.. Ebe geldi 5 cm dedi.. Birkaç saat sonra 8 cm oldu. Ben sancıları çekerken eşim hep yanındaydı,elimi tuttu,alnimdan öptü,sarıldı..ama onun için de çok stresliydi beni öyle sancılı görmek.8 cmden sonrası daha zor geçti,ağrılarım iyice artmıştı.eşimle o kadar sevindik ji anlatamam kizima kavuşmaya az kalmıştı. Nst getirdiler sadece kalp atımını baglicaz dediler ben de anlayamadım dedin herhalde bebek strese girdi mi diye bakacaklar herhalde çünkü doğuma az kalmıştı..neyse normal çıktı ebe tekrardan geldi 10 cm olmuş ama bebek yukarda ikinman lazim sancin gldikce dedi..ben sancim geldikçe ikindim eşim orda dogurucam diye çok stres yaptı odadaydik yani ebeye kızıyor ben mi dogurtucam demiş halbuki esim sakin biridir ne kadar gerildiyse
Bayağı bir ikindim,tamam dediler dogumhaneye alalım,hem sevinçli hem acili hem acayip duygulu bi halde eşimi optum tekerlekli sandalyeye koydular beni dooogru dogumhaneyegiderken eşime gulucukle el salliyorum rahatlasin diye , arada anneme de fotoğraf gönderdik sancılar arasında,sancim yokken guleryuzle fotoğraf çekilip anneme gonderiyoruz,1 dk sonra sancı geldiğinde ağlayacak gibi oluyorum eşim diyor bu halini görsün aslında annen, annem zaten dokuz doğurmuştur evde tahmin ediyorum
Dogumhaneye gittik ikiniyorum ama bebeğim gelmiyor,sancılarım da o kadar kuvvetli ki.artik yorgun düştüm ama hala bebeğim gelmiyor. Doktorum geldi ebe diyor ki doktora bu kadar ikinmaya bebegin gelmesi lazımdı orda bi kemik var bebek orayı geçemedi.bence bu bebek 3 kgi geçkin diyor içimden geciriyorum diyorum ne kadar kilolu olabilir ki .. Bi yandan da bebegin saçları gozukuyormus ama bir turlu gelmiyor..boyle olmayacak baskıyla dogurtucaz dediler,sakin sakin ikiniyordum ne güzel ebe merdiven gibi bi yüksekliğe çıktı,başladı karnima sert bi şekilde bastırmayacanım çok acidi,çok da bağırdım ama minigim sağlıklı doğdu ya..çok şükür.
Megerse bebeğim içerde kaka yapmış bana soylememisler korkutmamak için,doğduğunda poposunda ayaklarında kaka vardı hep,aşağıya bakmadigim için gormemisim suyum sarımsı yesilimsiymis meğer,aslında ilk patlat yıllarında yokmuş ama 5 cmden sonra olmuş..bebeğimin bacağına kordon dolanmış o yüzden ikindigimda çıkmıyormus..Ve bebegimin yüzü ters tarafa bakiyormus vs.. Bir suru terslik arasında çok şükür bebisim de ben de saglikliyiz
3. Doğum kolay olur diyorlardı ama benimki elde olmayan sebeplerden ötürü biraz zorlu oldu.. Kizim saat 15:20 de filan dünyaya geldiO kadar minik ki anlatamam.. Yatağa yatiriyorum 5 dk uyumuyor kucagimda yatıyor cadı bizden haberler boyle
AA sen de mi aldın kucağına.hergune bi sürpriz.sağlıkla huzurla buyutArkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Buradayım duydum sesini.yatili misafirim vardı ondan giremedim.yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))
@darkdaysvahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))
Ayy hıza yetisemiyorum.maşallah.sağlıklı huzurlu buyutun insallahKızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
Geçmiş bitmiş geçmiş ne olduysa takılma tatlım.sonra sütunu etkiler.bi de bunalıma girdiğine uzuldugune uzulursun.cikamazsin isin içinden.bebis yaninda sağlıklı hastane değilsin.aklına öyle düşünce gelince hemen at kafamdan bugüne şükür de bebisine bakıp geç.yavaşça aklına gelmemeye baslicak.depresyonun adini anma.beynini şartlandırma.biraz kafan takılmış o kadar tatlimKızlar ben yoğun lohusa depresyonu yasıyorum, bendim sorunumu az çok biliyorsunuz rahim kısalığı problemim vardı en son 1 cm e düşmüştü 5 gün sonra dogum Yaptım, doktor tamamen ayağa kalkmayı yasaklamıştı, kv geldi üç gün baktı gıttı, mecburen ayağa Kalktım az da olsa. Ve suanda kendimi o kadar sucluyorumki acaba hiç kalkmasaydım bebeğim iki haftalık daha dayanırmıydı Aklımda deli sorular var, takıldım kaldım çıkamıyorum bu labirentten, yardım edin
Hadi hayirlisiyla.Allah yardımcı olsun.günün ilk güzel haberi senden gelsingünaydın kızlar benm 4 ten beri belden gelen adet ağrım sancı oluyordu kalkım wc gittim geldim geri yatakta öle çekiyordum sabah 8 de tekrar wc gitme ihtiyacı ile uyandım büyük wc yaptım snra akıntımda kanlı mukuslu yapı gördüm artık belimden geldiği için doğum sancısı olduğuna inanıyorum bunların geliyor gelince mahvediyor geçiyor aralıklarını saymadım duşa girdim giyindim şimdi çıkıyoruz hast. gidiyoruz dua edin bnm için doğurcam galiba ben.
Bur avazda kurtukursun sag salim al bebegini kucagina cnmgünaydın kızlar benm 4 ten beri belden gelen adet ağrım sancı oluyordu kalkım wc gittim geldim geri yatakta öle çekiyordum sabah 8 de tekrar wc gitme ihtiyacı ile uyandım büyük wc yaptım snra akıntımda kanlı mukuslu yapı gördüm artık belimden geldiği için doğum sancısı olduğuna inanıyorum bunların geliyor gelince mahvediyor geçiyor aralıklarını saymadım duşa girdim giyindim şimdi çıkıyoruz hast. gidiyoruz dua edin bnm için doğurcam galiba ben.
Defalarca: (Canım serumuna ağrı kesici kas gevşetici falan yapmadılarmı?
Iki isim de cok guzel bence.Ayşin diyorduk da hep; kesin belli değil ama Yağmur olabilir... yani dün akşam düşündüklerimizden ikimizin de hoşuna giden bu oldu... bakalım kaç aydır kararlıydık son anda kararsızlığa düştük
Allah kaveustursun darısı bizlere:))kızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
yaklastıkca aklımız fıkrımuz dogumda bende bu ara bu tur ruyaları cok goruorum bazıları kabus nıtelıgındeBugünkü rüyamda ikizlerimiz oluyordu giydiriyorduk kocamla. Çok telaşlıydık. Doktor ben size tek çocuk olcak demedim ki hiç bi zaman dedi. İkinci rüyamdada nişan geliyordu pespembe. Ooyy ne düşünceler varsa kafamda.
Bende varim kuzum bu gidisle bende yalniz kalicam
yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))
@darkdaysvahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))
düğünüme yakında nikah salonunda ayakkabılarım kayboluyordu yan salondaki gelinden ödünç alıyordum daha neler neler.. Bilinç altı hepsi.yaklastıkca aklımız fıkrımuz dogumda bende bu ara bu tur ruyaları cok goruorum bazıları kabus nıtelıgındedogum zamanım gelıo ruyamda hastane bulamıoz hastane buluoruz dr yok filan daha neler neler hele bu son uc gundur hep bole ruyalar goruorum tırsıorum mu ne onsan galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?