canım bebeğinin doğacağı gün saat bile ezelden yazılıydı Allah uzun ömür versin sağlıkla kavuştun bi sıkıntısı yok ya gerisi boş kendini bu yönde rahatlatmaya çalışKızlar cok teşekkür ederim, moral verdiniz bana, bebeğim sağlıklı bir kilo Aldı şimdiden sık sık emziriyorum bıkmadan sıkılmadan yaşıtlarımızı yakalayacağız inşallah.
Yetisemiyorum dogum yapanlara subat anneleri ocakta dokuldu catir catir allah anali babali sagliklica buyutmeyi nasip etsin dogum yapanlar benim sezeryanim yarin dua edin ne olur uyku girmiyor gozume
Millet dogurdu ben gece uyuyamama derdindeyim. Midem de bulaniyor. Of
Ben bastan biliyordm cogu kisi doguracak ben daha beklicem.diye.
Stres yok. Beklemeye devam :))
İyi geceler kızlar yazamadım pek.
Çok.büyük gaz sorunumum var.
Çok.sıvı tüketiyorum,komposto yiyorun yiyorun,yürüyorum ama nafile
Ağrı boynuma vuruyor.bazı kişilerde böylr böye oluyormuş. Nefesim kesiliyor resmen çığlık atıyorum.
Gaz dığında biraz yataktan kalkarken ameliyat Yeri acıyor ama gaz olmasa sanki o da olmayacak.
Üstünüze mutlaka sabahlık veya şal hırka tarzı bir şey alın. Benim kıyafetler eksik kaldı. Eldiven 2 çiftmiş düştü yere kaldık eldivensiz.
Ameliyatta bebeğin eşi o rahin ameliyatı olduğum yere yapışmış,trmizlemek için çok uğraşmışlar ve kan kaybetmişim yine. Sabah kan takabiliriz dedi ama daha ses çıkmadı.
Ameliyattan çıkarken ben beşiktaşlıyım diye bağırmışım.
Doğar seninde yakında. Emiyor ama doğduğunun farkında değil hep uyumak istiyor.zorla uyandırıp emziriyoruz.
Ama hastanedeki bebek hemşirelerinden Allah razı olsun başkası olsa çoktan bu emmiyor diyip mamaya geçerdi.
Israrla emzirme dersindeler.
Hemşire 2 saatte bir
Bir saat başımda uğraşıyor
Aşırı.süt yok ama çektikçe gelecekmi
gelecekmiş.
Kızlar ben yoğun lohusa depresyonu yasıyorum, bendim sorunumu az çok biliyorsunuz rahim kısalığı problemim vardı en son 1 cm e düşmüştü 5 gün sonra dogum Yaptım, doktor tamamen ayağa kalkmayı yasaklamıştı, kv geldi üç gün baktı gıttı, mecburen ayağa Kalktım az da olsa. Ve suanda kendimi o kadar sucluyorumki acaba hiç kalkmasaydım bebeğim iki haftalık daha dayanırmıydı Aklımda deli sorular var, takıldım kaldım çıkamıyorum bu labirentten, yardım edin
Iki isim de cok guzel bence.
Aysin in anlami ne
Berbat bi gece gecirdim uyumaj cok zor artik karnimda kaya var gibi yana dönünce de agirlik yapiyor bebis toplastikca bi rahat pozsyinum yok. Toto acısından fenalik geldi bir de ellerim cok sisip agriyo gerilio parmak diplerinden oyyy zor rabbim guc versin cumlemize kizimda hic bunları yaşamamstim ne rahatmsm
sözde şubat annesi olacaktık ocak annesi oldu forumun çoğu benim eşimde şubatın ilk haftası diyor ben gününde diyorum bakalım kızım ne diyecek :)Günaydin bayanlar,
Dogum yapan herkesin gözü aydin hayirli olsun.
Dün aksamdan beri fena adet sacncilarim var Ama Dogum sancisi belden diyosunuz umursamiyorum pek. Esim 2 hafta dedi iki hafta sonra dogcakmis bakalim Ne olacak.
Bu sene bebislerin hicbiri zamanini beklemedi hepsi erkenci :)))
benim sabahımda biraz tuhaftı gece internette isim okumaktan başımız ağrıdı yatağa gittik ben hala araştırmalardayım sabah kahvaltıda eşim azcık takılayım dedi ben de bir sinir (noluyorsa artık ) tersledim sonra pişman olup gönlünü aldım ama sona yaklaştıkça isim konusu geriyo
şimdi DURU ZELAL demiştik ama herkes duru ismini koymuş benimde hevesim kaçtı daha öncesinde MASAL HAYAT SILA isimlerini önermiştim eşim beğenmemişti EZGİ YAREN IRMAK NEHİR HAZAL ÖYKÜ beğendiğimiz ama çok yakınlarımızda olan isimler ayyyyy daraldım
yok kiz sen niye kaliyon ben burdayim bak kapi gibi :)
benim dogum subat sonuna , maasallah benle olanalrda pek ortada gorunmuyolarki
du bi çagirayim sesimi duyacklarmi : )))
@darkdays @vahide1204 BIDE EREL vardi ama nicki yzamdim aliya li bi nick vardi oda aklimda yok uç bes kiisyiz yani subat sonuna bide temmuz varmi$ onu unutmayim kiz daha yeni soyledi :))
Gözünaydın canım. Bende belden uyuşturma sezeryan olcam. Ağrın fln oldumu biraz bilgi verebilirmisin?
sözde şubat annesi olacaktık ocak annesi oldu forumun çoğu benim eşimde şubatın ilk haftası diyor ben gününde diyorum bakalım kızım ne diyecek :)
bizde bir çok defa isim değiştirdik. en son BEREN YADE de karar verdik. ben beren istiyordum eşim yade yi çok beğendi ikiside olsun dedik kararımızı değiştirmeyelim artık çevremizdeki herkes alıştı zaten. bebek süslerinin etiketleride hazırdün biz de aynısını yaşadık; bugüne kadar Ayşin diyorduk dün son anda değiştirmeye karar verdik. en son Yağmur'da anlaştık gibi şimdilik bugün karara bağlayalım bakalım :)
günaydın kızlar benm 4 ten beri belden gelen adet ağrım sancı oluyordu kalkım wc gittim geldim geri yatakta öle çekiyordum sabah 8 de tekrar wc gitme ihtiyacı ile uyandım büyük wc yaptım snra akıntımda kanlı mukuslu yapı gördüm artık belimden geldiği için doğum sancısı olduğuna inanıyorum bunların geliyor gelince mahvediyor geçiyor aralıklarını saymadım duşa girdim giyindim şimdi çıkıyoruz hast. gidiyoruz dua edin bnm için doğurcam galiba ben.
Kaynar ne ki hiç duymadımbende varımmmmm. Maral beni unutma yaaa
günaydın buarada sağlık ocağına gittim tahlil yapılacak demişti ebe kan verdim işe geldim. ebe ile gebelik, süt ve emzirme hakkında konuştuk. süt olması için bol bol kaynar iç dedi doğum sonrası. bilenler vardır mutlaka. harika süt yaparmış bayanlar bilginize
sarılık olmaması için ne yapmalıyım dedim. sütün gelmesi bile emzir dedi özellikle çıplak ten çok önemliymiş bebeğin sana emas edebildiği kadar etsiin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?