2015 Şubat Anneleri

Kızlar cok teşekkür ederim, moral verdiniz bana, bebeğim sağlıklı bir kilo Aldı şimdiden sık sık emziriyorum bıkmadan sıkılmadan yaşıtlarımızı yakalayacağız inşallah.
canım bebeğinin doğacağı gün saat bile ezelden yazılıydı Allah uzun ömür versin sağlıkla kavuştun bi sıkıntısı yok ya gerisi boş kendini bu yönde rahatlatmaya çalış
nice erken doğan bebekler var seninkide onlardan biri
hayırla büyüt inş.

Yetisemiyorum dogum yapanlara subat anneleri ocakta dokuldu catir catir allah anali babali sagliklica buyutmeyi nasip etsin dogum yapanlar benim sezeryanim yarin dua edin ne olur uyku girmiyor gozume

Rabbim hayirla kavustursun canim

Millet dogurdu ben gece uyuyamama derdindeyim. Midem de bulaniyor. Of
Ben bastan biliyordm cogu kisi doguracak ben daha beklicem.diye.
Stres yok. Beklemeye devam :))

Pisst biz haftaya dogurcaz daha var bize

Ne kadar cok hareket o kadar cok gaz tahliyesi canim insallah kolaylıkla gecer sıkıntın besiktasliyim haa supermis :)))

Oyy yerim o kuzuyu maşallah sut artar canim metak etme tutmya niyeti olsun yeter ki

canim nap et bu duygulari dusunceleri uzaklastrmya bak kafandan bu duygusallik hüzün cok normal muhim.olan orda takili kalmamak. Kemdine de kuzuna en buyuk zarar o neden niçin sorgulamasi bak sukur saglikli kucagnda emiyor buyuyor erken gelmesi onun kaderi nefesinin baslangic tarihini rabbim belirliyo neticede bunarla yorma kendin e mi

Berbat bi gece gecirdim uyumaj cok zor artik karnimda kaya var gibi yana dönünce de agirlik yapiyor bebis toplastikca bi rahat pozsyinum yok. Toto acısından fenalik geldi bir de ellerim cok sisip agriyo gerilio parmak diplerinden oyyy zor rabbim guc versin cumlemize kizimda hic bunları yaşamamstim ne rahatmsm

@InzaR hayırlı haberle dön canım :) geçmişe bakmaya çalışıyorum P patoto sende kuzunu kucağına almışsın gözün aydın :) güzel haberlerinizle günüm güzelleşiyor Allah yavruna hayırlı,sağlıklı, mutlu bir kader yazar inşallah

Günaydin bayanlar,
Dogum yapan herkesin gözü aydin hayirli olsun.

Dün aksamdan beri fena adet sacncilarim var Ama Dogum sancisi belden diyosunuz umursamiyorum pek. Esim 2 hafta dedi iki hafta sonra dogcakmis bakalim Ne olacak.
Bu sene bebislerin hicbiri zamanini beklemedi hepsi erkenci :)))

benim sabahımda biraz tuhaftı gece internette isim okumaktan başımız ağrıdı yatağa gittik ben hala araştırmalardayım sabah kahvaltıda eşim azcık takılayım dedi ben de bir sinir (noluyorsa artık ) tersledim sonra pişman olup gönlünü aldım ama sona yaklaştıkça isim konusu geriyo
şimdi DURU ZELAL demiştik ama herkes duru ismini koymuş benimde hevesim kaçtı daha öncesinde MASAL HAYAT SILA isimlerini önermiştim eşim beğenmemişti EZGİ YAREN IRMAK NEHİR HAZAL ÖYKÜ beğendiğimiz ama çok yakınlarımızda olan isimler ayyyyy daraldım

ben de bacak ağrısından zor uyuyorum, toto acısı artık zaten geçmiyor da. 3-4 gibi ancak dalıyorum 7de eşimi uyandırmaya uyanıyorum öyle de kalıyorum.
benim bebiş iki gündür hafifledi sanki hareketleri de değişti.

sözde şubat annesi olacaktık ocak annesi oldu forumun çoğu benim eşimde şubatın ilk haftası diyor ben gününde diyorum bakalım kızım ne diyecek :)

dün biz de aynısını yaşadık; bugüne kadar Ayşin diyorduk dün son anda değiştirmeye karar verdik. en son Yağmur'da anlaştık gibi şimdilik bugün karara bağlayalım bakalım :)

lluvia87 sende kuzunu kucağına almışsın gözün aydın :) önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı çok şükür sağlıklıysanız doğum şeklini boşver canım maşallah kuzuna

bende varımmmmm. Maral beni unutma yaaa
günaydın buarada sağlık ocağına gittim tahlil yapılacak demişti ebe kan verdim işe geldim. ebe ile gebelik, süt ve emzirme hakkında konuştuk. süt olması için bol bol kaynar iç dedi doğum sonrası. bilenler vardır mutlaka. harika süt yaparmış bayanlar bilginize
sarılık olmaması için ne yapmalıyım dedim. sütün gelmesi bile emzir dedi özellikle çıplak ten çok önemliymiş bebeğin sana emas edebildiği kadar etsiin dedi.

Gözünaydın canım. Bende belden uyuşturma sezeryan olcam. Ağrın fln oldumu biraz bilgi verebilirmisin?

CAnim uyuşukluk gecince agrilarin adet sancisi gibi oluyor zaten antibiyotik ve ağrı kesicilerle hastanede rahatlatiyorlar eve gecince de antibiyotik agri kesiciye devam zaten.yani agrilarin dayanilmayacak gibi değil.ben öksürük ile ameliyata girmiştim mahvoldum.buna dikkat et hasta olma.oksuruk yüzünden dikislerim hopluyodu :) ama 3. Gun toparlanmis oluyosun kalkip yuruyosun

sözde şubat annesi olacaktık ocak annesi oldu forumun çoğu benim eşimde şubatın ilk haftası diyor ben gününde diyorum bakalım kızım ne diyecek :)

Bakalim nolacak. Hayirlisi Olsun Artik Ne diyelim :)) gerci Benim kizimda 38 de dogmustu. Bu napcak bakalim.

dün biz de aynısını yaşadık; bugüne kadar Ayşin diyorduk dün son anda değiştirmeye karar verdik. en son Yağmur'da anlaştık gibi şimdilik bugün karara bağlayalım bakalım :)
bizde bir çok defa isim değiştirdik. en son BEREN YADE de karar verdik. ben beren istiyordum eşim yade yi çok beğendi ikiside olsun dedik kararımızı değiştirmeyelim artık çevremizdeki herkes alıştı zaten. bebek süslerinin etiketleride hazır
artık beren yade mizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz.

ay canım hadi hayırlısı dualarım seninle bugünkü müjde senden gelecek galiba

Kaynar ne ki hiç duymadım

ben çıkıyorum canlar :)
duşa gireyim saçımı başımı yapıyım doktora gideceğiz, daha erken bizim için ama ne olur ne olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…