geliyonda ses vermiyon sekerim ben senin golgenlemi sohbet edicem :))))))kız geliyoz ya : ))
akşamları giriyorumda geçmişi bitirinceye kadar uyku saatim geliyor
sabah işe geliyom kuşum napim , ama sayımız az , şimdi doğursak erken olacak bize daha 1 ay var nerdeyse
napak kader sona kaldık : ))
bizde bir çok defa isim değiştirdik. en son BEREN YADE de karar verdik. ben beren istiyordum eşim yade yi çok beğendi ikiside olsun dedik kararımızı değiştirmeyelim artık çevremizdeki herkes alıştı zaten. bebek süslerinin etiketleride hazır
artık beren yade mizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz.
spinal dedigin hangisi oluyor canim ? belinden yapilan ignemi ?Defalarca: (
aktarlara sor canım değişik bitkiler var içinde genellikle doğum yapan bayanlara içirirler çok faydalı olduğunu biliyordum. bizde her lohusanın evinde olur ikram da edilir. üzerine ezilmiş ceviz ileKaynar ne ki hiç duymadım
hayrolsun canım. bende rüyamda doğum yapıyorum suni sancı veriyor dr ama hastanede değiliz açık bir alan bir masanın üzerinde doğum yapıyorum hiç sancı hissetmiyorum iki ıkınmada geliyor kızımkızlar rüyamda doğum yaptım kapkara saçları vardı kızımın
bana nasıl gülümsedi nasıl gülümsedi anlatamam
ve çocuğumun süt dişleri çıkmıştı saydım bile dişlerini
eşim gidince biraz uzandım uyuyakalmışım bu seferde rüyamda babama mektup yazıyordum erkek torunun oldu meğer oğlanmış diye
iyice kafayı yedim sanırsam
hayrolsun canım. bende rüyamda doğum yapıyorum suni sancı veriyor dr ama hastanede değiliz açık bir alan bir masanın üzerinde doğum yapıyorum hiç sancı hissetmiyorum iki ıkınmada geliyor kızımbembeyaz çok küçük bir kızdı annem hemen üzerini giydiriyor bir bakıyorum kocaman bir tulum giydirmiş çocuk içinde badem gibi kalmış birde kravat falan takmış erkek gibi ayyy bir kızıyorum ki anneme kesin bir yerim açıkta kaldı
Alıştırıyoruz kendimizİ biz bi avazda doğuralım inşallahGüzelim doğum yapacağımız yok tepiklerin tadını çıkaralım bak ili hftadır senle kasılmaydı sancıydı dedik durduk sancısı olmayanlar doğurdu biz hala burda zaman harcıyoruz :)
sıkıntı yapma kendine iyi şeyler düşün inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına. normal veya sezeryan kendini şartlandırma senin ve kızın için hangisi hayırlı ise o olsunbenim doğum korkularım başladı
normal doğum istiyorum ama astım krizim tutarsa diye korkuyorum
birde benim sebepsiz kasılmalarım oluyordu
3 senedir hiç olmadı ama yinede kafama takılıyor
öte yandan doktorumun hergün bir normalden sezeryana aldığı hamile hamberlerini alıyorum daha çok geriliyorum
oooooffffff valla doğuramıcam ben bu çocuğu galiba
kızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
bundan bir ay önce bende korkularım vardi şimdi hiç yok 5 gün kalmasına rağmen stress yapma rahatlamaya çalış sıkıntı daha kötü yapar herşeyıbenim doğum korkularım başladı
öte yandan doktorumun hergün bir normalden sezeryana aldığı hamile hamberlerini alıyorum daha çok geriliyorum
deterjan satan yerlerde oluyor ya da buyuk aktar gıbı yerlerde de var. çamaşır çividi die geçiyor. deterjanla beraber çok azcık böle çay kaşığı ucu kadar ekliyorsun. bembeyaz oluyor.
benimde yaa cok kotuyum gece agladım bılee cok korkuyorum nasıl doğurcam ıkı turlusude aynı gelıyo bana cok cesaretsızım gece uyurken acaba gece sancımı gelck dıye ödüm kopuyobenim doğum korkularım başladı
benim doğum korkularım başladı
aktarlara sor canım değişik bitkiler var içinde genellikle doğum yapan bayanlara içirirler çok faydalı olduğunu biliyordum. bizde her lohusanın evinde olur ikram da edilir. üzerine ezilmiş ceviz ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?