2015 Şubat Anneleri

geliyonda ses vermiyon sekerim ben senin golgenlemi sohbet edicem :))))))
az kaldi herhalde izine çikmanaaa, hadi hayirlisi bakalim
erken tabii sakin doguruyum demeyinn

kızlar rüyamda doğum yaptım kapkara saçları vardı kızımın
bana nasıl gülümsedi nasıl gülümsedi anlatamam
ve çocuğumun süt dişleri çıkmıştı saydım bile dişlerini

eşim gidince biraz uzandım uyuyakalmışım bu seferde rüyamda babama mektup yazıyordum erkek torunun oldu meğer oğlanmış diye

iyice kafayı yedim sanırsam

lekarte gözün aydın :) her sayfada bir doğum haberi var ne bereketli haftaymış... Allah sağlıklı ,mutlu,huzurlu, hep birlikte bir ömür nasip eder inşallah kuzuna

hayırlısı olsun canım :)
bizim de Ayşin'e herkes alışmıştı; etiketler hazır değil sadece ama kızımla benim taçlar; kapı süsü falan hazırdı. anneme söyledim değiştiririz ama bugün haber ver dedi :)
öğlen eşim gelsin de konuşalım yine bakalım

@InzaR dogurmadiysada çatal da oalbilir :), Allah ayrdimcin olsun kolay dogumlar canim
pkas dan ses yok oda dogurdu galiba

vahide1204 nasilsin canim, agrin sizin varmi
bende hafif sancilar devame diyor en basindan beri ayni
çok merake diyorum rahim agzinda oynama varmi, gitsemmiki hastaneyee acabaa

36 haftamiz biti , bugun 36+0 iz da daha 37 yazmiyodur imzada :)

Kaynar ne ki hiç duymadım
aktarlara sor canım değişik bitkiler var içinde genellikle doğum yapan bayanlara içirirler çok faydalı olduğunu biliyordum. bizde her lohusanın evinde olur ikram da edilir. üzerine ezilmiş ceviz ile

hayrolsun canım. bende rüyamda doğum yapıyorum suni sancı veriyor dr ama hastanede değiliz açık bir alan bir masanın üzerinde doğum yapıyorum hiç sancı hissetmiyorum iki ıkınmada geliyor kızım bembeyaz çok küçük bir kızdı annem hemen üzerini giydiriyor bir bakıyorum kocaman bir tulum giydirmiş çocuk içinde badem gibi kalmış birde kravat falan takmış erkek gibi ayyy bir kızıyorum ki anneme kesin bir yerim açıkta kaldı

benim doğum korkularım başladı
normal doğum istiyorum ama astım krizim tutarsa diye korkuyorum
birde benim sebepsiz kasılmalarım oluyordu
3 senedir hiç olmadı ama yinede kafama takılıyor
öte yandan doktorumun hergün bir normalden sezeryana aldığı hamile hamberlerini alıyorum daha çok geriliyorum
oooooffffff valla doğuramıcam ben bu çocuğu galiba

sıkıntı yapma kendine iyi şeyler düşün inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına. normal veya sezeryan kendini şartlandırma senin ve kızın için hangisi hayırlı ise o olsun

bundan bir ay önce bende korkularım vardi şimdi hiç yok 5 gün kalmasına rağmen stress yapma rahatlamaya çalış sıkıntı daha kötü yapar herşeyı

deterjan satan yerlerde oluyor ya da buyuk aktar gıbı yerlerde de var. çamaşır çividi die geçiyor. deterjanla beraber çok azcık böle çay kaşığı ucu kadar ekliyorsun. bembeyaz oluyor.

Valla burası baya bilgi katıyor insana,ilk defa duydum,çok sağol arkadaşım :)

benimde yaa cok kotuyum gece agladım bılee cok korkuyorum nasıl doğurcam ıkı turlusude aynı gelıyo bana cok cesaretsızım gece uyurken acaba gece sancımı gelck dıye ödüm kopuyo

Kimin içinde kalmış bebeği de senin kalsın :)) her şekilde çıkıcak , farzetki doğum esnasında terslikler oldu. Doktor Boşuna mı var orda , hemen gerekeni yapar. Olumlama yap. Kesin harika bir şekilde doğum yapıcaksınız sen

aktarlara sor canım değişik bitkiler var içinde genellikle doğum yapan bayanlara içirirler çok faydalı olduğunu biliyordum. bizde her lohusanın evinde olur ikram da edilir. üzerine ezilmiş ceviz ile

Tamam canım öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…