- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
sıkıntı yapma kendine iyi şeyler düşün inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına. normal veya sezeryan kendini şartlandırma senin ve kızın için hangisi hayırlı ise o olsun
bundan bir ay önce bende korkularım vardi şimdi hiç yok 5 gün kalmasına rağmen stress yapma rahatlamaya çalış sıkıntı daha kötü yapar herşeyı
Kimin içinde kalmış bebeği de senin kalsın :)) her şekilde çıkıcak , farzetki doğum esnasında terslikler oldu. Doktor Boşuna mı var orda , hemen gerekeni yapar. Olumlama yap. Kesin harika bir şekilde doğum yapıcaksınız sen
inşallah rahatlarsin cnm bebişlerden başka birşey düşünmıyoruz kıya birde tiramisunun yazdığını okudum şimdi of allahım nefesim daralıyor yine
şu yarınki randevum inşallah güzel geçerde birazcık içim rahatlar
akşam eşimde sağolsun rahatlatmaya çalıştı beni
gerekirse başka doktora gideriz dedi
ben neden böyle oldum anlamadım yaaa
Senin takvim sıfırlandı bebek yokAmanın inanamıyorum yaa :)
Daha Ocak annesi olarak ben doğuramamışken Şubat'ta kimse kalmadı
Doğuranlara gözünüz Aydın , doğurmaya gidenlere de Allah yardımcınız olsun diyorum. Darısı benim başıma ;(
al bendende okadar bir an once olsun istiyorum artik tabi hayırlısıAmanın inanamıyorum yaa :)
Daha Ocak annesi olarak ben doğuramamışken Şubat'ta kimse kalmadı
Doğuranlara gözünüz Aydın , doğurmaya gidenlere de Allah yardımcınız olsun diyorum. Darısı benim başıma ;(
kızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
Senin takvim sıfırlandı bebek yok
Bak inzar da gitti görüyon mu kaldık biz hadi aç süpürgeleriGunaydin millet.
E bugun de dogurmam.heralde ben. Evdeki islere bakayim bari. Doguranlar ugrassin dursun emmeyle kakayla :))
Hahah
al bendende okadar bir an once olsun istiyorum artik tabi hayırlısı
Git Canım yeri iyice daraldı zaten belki ondan hareket edemiyodur ben bugün gittim elleri kolları içe kıvırmış ondan hissetmemişim 7 saat ne ettiysem hareket etmemişti ihmal etme yaniYok vallaYarın için gel dmişti. Ama benim kız bikaç saattir oynamıyor. Normalde dürtünce tepki verirdi. Şimdi tık yok. Bişeyler yicem sonra duşa giricem hala hareket etmezse doğru doktora koşarım artık.
Nie inat ettiler anlamadım
Tamam daha vakitleri varda
Bizidd anlasınlar
Şafak bitti gelen giden yok
Git Canım yeri iyice daraldı zaten belki ondan hareket edemiyodur ben bugün gittim elleri kolları içe kıvırmış ondan hissetmemişim 7 saat ne ettiysem hareket etmemişti ihmal etme yani
Nst takılı gibi Sırt üstü yatsan öle rahatsız oluyo heralde daha kolay hareket ediyoŞimdi müzik açtım
Biz dinlemeyi çok seviyoruz , hep tepki verirdi. Yine verdi ama minicik.....
Off stres yapıyorum
Aynen aynen :))şimdiden sabrımızı ölçmeye başladilar
Arkadaslar bende dun kontrole gittim sezeryan tarihimiz belli oldu 6 subat cuma saat 13:30da olucak nasipse yani 38arti 2 olucam acaba erkenmi diyorim 39 bitirse mi bebisim gerci doktor onceki ultrason olcumlerine gore verdi tarihi ama benim yinede aklim kaldi bide tarih belli olunca tirstim biraz ilk cocugumda cok apar topar oldu dogum boyle planli olunca tirstim biraz
Arkadaslar bende dun kontrole gittim sezeryan tarihimiz belli oldu 6 subat cuma saat 13:30da olucak nasipse yani 38arti 2 olucam acaba erkenmi diyorim 39 bitirse mi bebisim gerci doktor onceki ultrason olcumlerine gore verdi tarihi ama benim yinede aklim kaldi bide tarih belli olunca tirstim biraz ilk cocugumda cok apar topar oldu dogum boyle planli olunca tirstim biraz
uEvet sanırım gitmem gerekiyor
Birde dün gece çokk hareket etti
Artık yeri kalmadığı için kordon dolanınca kendini kurtaramıyormuş yazıyordu bir yerde
Üzüm sirkesi kullanıyorum ben kesinlikle en iyi dezenfekte şekli tavsiye ederimelma sirkesi mi bu ?
sirke herşeye iyi geliyor
aslında bişey yokkende kullanılabilir hijyenik yapar de mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?