2015 Şubat Anneleri

sıkıntı yapma kendine iyi şeyler düşün inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına. normal veya sezeryan kendini şartlandırma senin ve kızın için hangisi hayırlı ise o olsun

bundan bir ay önce bende korkularım vardi şimdi hiç yok 5 gün kalmasına rağmen stress yapma rahatlamaya çalış sıkıntı daha kötü yapar herşeyı

ya birde tiramisunun yazdığını okudum şimdi of allahım nefesim daralıyor yine
şu yarınki randevum inşallah güzel geçerde birazcık içim rahatlar
akşam eşimde sağolsun rahatlatmaya çalıştı beni
gerekirse başka doktora gideriz dedi
ben neden böyle oldum anlamadım yaaa

inşallah canım
yarın çatı muayenesini isteyeceğim yapsında bu ikilem bitsin artık

inşallah rahatlarsin cnm bebişlerden başka birşey düşünmıyoruz kı

Senin takvim sıfırlandı bebek yok

al bendende okadar bir an once olsun istiyorum artik tabi hayırlısı

Senin takvim sıfırlandı bebek yok

Yok valla Yarın için gel dmişti. Ama benim kız bikaç saattir oynamıyor. Normalde dürtünce tepki verirdi. Şimdi tık yok. Bişeyler yicem sonra duşa giricem hala hareket etmezse doğru doktora koşarım artık.

Git Canım yeri iyice daraldı zaten belki ondan hareket edemiyodur ben bugün gittim elleri kolları içe kıvırmış ondan hissetmemişim 7 saat ne ettiysem hareket etmemişti ihmal etme yani

Şimdi müzik açtım
Biz dinlemeyi çok seviyoruz , hep tepki verirdi. Yine verdi ama minicik.....
Off stres yapıyorum

Git Canım yeri iyice daraldı zaten belki ondan hareket edemiyodur ben bugün gittim elleri kolları içe kıvırmış ondan hissetmemişim 7 saat ne ettiysem hareket etmemişti ihmal etme yani

Evet sanırım gitmem gerekiyor
Birde dün gece çokk hareket etti
Artık yeri kalmadığı için kordon dolanınca kendini kurtaramıyormuş yazıyordu bir yerde

benimde 2 şubatta 38+5 olacak,geceler zulüm,bebişlerimiz kazasız gelsinler inş :)

Okuma sağı solu heryerde hep kötü senaryolar yazıyo stres yapmaya başladın mı hiç hareket etmez git bi doktora sen yoksa durdukça dah çok stres olcan
Evet sanırım gitmem gerekiyor
Birde dün gece çokk hareket etti
Artık yeri kalmadığı için kordon dolanınca kendini kurtaramıyormuş yazıyordu bir yerde
u

Resûlûllah (s.a.v.) Efendimiz - "Kadınlarınıza loğusa döneminde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIRBAŞLI olur. Çünkü hurma Hz. Meryem'in loğusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem validemize Allah (c.c.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (loğusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (c.c.) Onu Meryem’e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir.

Tabibler de yaptıktan araştırmalarda hurmanın antiseptik olduğunu, loğusalık yaralarını çabuk iyileştiren bir ilaç olduğunu, süt arttırdığını, bebeği beslediğini, içindeki potasyumun çocukların büyümesini sağlayan ideal besin olduğunu belirtmişlerdir.

Bebek ilk doğduğunda damağına dünya gıdası olarak hurma ezip ovuşturmak, hurma ezmesi tattırmak, sünnettir ve bebeğin zeki olmasını sağlayan ilaçtır.
daha yeni okudum size de paylaşım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…