2015 Şubat Anneleri

squat hareketi yap ve de çömelip önce bir bacağını ileri uzat gerdir sonra diğer bacağını
pilates topun varsa üzerinde oturup hafif hafif hoplamakta işe yarıyor

Yemek yedim pişmanım . Bastı bi ağırlık, yaşam savaşı mode on .

Dışarı çıkıp bi hava alım bari çay içim bişey içim , hava da karardı natrdamn kamburu misali sokaklar bnm =)

yarım saattir yiyorum 15i geçti biraz abarttım sanırım
birde squat hareketi yapıyorum o da çok yardımcı oluyormuş
derslrde ne gördüysem deniyorum şuan
birazdan da duş takviyesine geçicem

yarım saatte 15 tane
kıııığğğzzzz zeytin mi sandın onları
duşta fazla oyalanma sıcak suya pırtlamasın çocuk

Sıkılıyorummmm (( annem bende, bütün işimi yapıyo bana bi şey kalmıyo. Bi de açıyo tvyi izliyo bi şeler. Ben hiç tv izlemezdim Allahım ne garip şeyler varmış tvde. Sıkılıyorummmmm çalışmak nimetmiş :/

kızlar bişey öğrendim
işyerim benim yerime yeni personel almış
bana haber verilmedi
geri gelecekmisin diye sormadılar bile
işten çıkarıldımmı acaba nereden öğrenebilirim
şirketi arasam doğruyu söylemezler

pardon şimdi e devletten baktım işten çıkış tarihi 31/12 yazıyor
yani bu durumda ben işten mi çıkarılmışım

Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?

anammm etmezmiyiz kuzum dualarım seninle inşallah sağlıcakla kavuşacaksın bebişine
sende oku bol bol salavat çek
inşallah en kısa zamanda dönersin bize

hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.Allah yardımcınız olsun iyi haberlerini bekliyoruz :)

Ederiz tabi :) Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun bir avazda kurtulun inşAllah :) iğneyi bugün kullandın mı cnm ?

Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:) tabiki dualarımızla seninle :) sen de bize et biz de hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah :)

Gözunaydın şimdiden kolaylıkla sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına güzel haberlerini bekliyoruz:))

Allahim yarabbim 3. 4 gün takip edemedim doğuran doğuran a..kizim siz niye sathi duymuyonuz kendinizden öncekilere ..

Neyse hadi affettim.. Gozunuz aydin kizzzlarr.. Artik yetisemuyorum bile kimdi doğuran diye.. Cümle ten hayirli uğurluolsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…