- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Canım tüm gün aklimdaydin gün saat netleşti miIğneyi akşam yatmadan önce vuruyodum bu akşam vurma dedi Dr canım.
Sagip versen sutunu canım ? Sütün birikip kalmasi mastite sebep olur sonraMerhabalar arkadaşlar kızım 4 günlük oldu bile :))) iyiyiz hoşuz gece uyumasa sabaha kadar ağlasa bile pek bir çabuk alıştık tek sorun şu:
Sütüm yeterince var fakat kızım meme başını tutamıyor 1,5 saat tutturmak için uğraşıyorum ağlıyor kızıyor evde gezdirin sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor göğüslerim şişiyor uçları kanadı bile
Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım tavsiyesi olan var mı teşekkür ederim
Bazı arkadaşlar doğum yapmış hayırlı ömürlü olsun hepsi
Canım hadi hayirlisiyla al artık bebişini kucağına dualarimdasin içini ferah tut bgn hep aklimdaydin ztnKızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Kuzum bende izne ayrildim benimde yerime eleman aldilar ama 4 ayligina sonra cikarirlarmi bilmem ama cikarirlarsa da keyifleri bilir cokta fifi....kızlar bişey öğrendim
işyerim benim yerime yeni personel almış
bana haber verilmedi
geri gelecekmisin diye sormadılar bile
işten çıkarıldımmı acaba nereden öğrenebilirim
şirketi arasam doğruyu söylemezler
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim dualarimiz seninle korkma bebeginin kokusunu duyunca herseyi unutacaksin....Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Kuzum bende izne ayrildim benimde yerime eleman aldilar ama 4 ayligina sonra cikarirlarmi bilmem ama cikarirlarsa da keyifleri bilir cokta fifi....
Bildigim kadariyla dogum izinini alan kadini,isyeri cikaramaz yasal olarak, yasak.ceza alir.ama detayini bilemiyorum..aynen bende umursamıyorum aslında ama bana haber verilmemesi canımı sıktı
e devletten baktım işten çıkış tarihi 31/12 görünüyor
yani ben 25 aralıkta izne ayrılmıştım 31 aralıkta işten çıkarılmış görünüyorum
bunun bana haber verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum
şimdi ben bu durumda doğum parasınıda alamamki
Canim senin is yerin nasil bilmem ama benimki her sene aralik ayinda girdi cikti yapiyor tazminat vermemek icin belki seninde oyledir sen ses etme simdi subat ayini bekle ocak ayinin primi subatta yatar baktinki yatmamis sgk'yi arayip durumu anlatirsin bu sekilde dogum ucreti alamazsiniz derlerse sende yasal yollara basvurursun soke soke alirsin parani uzme simdiden kendiniaynen bende umursamıyorum aslında ama bana haber verilmemesi canımı sıktı
Bebegin hayirli olsun,saglikli uzun omur dilerim..Merhabalar arkadaşlar kızım 4 günlük oldu bile :))) iyiyiz hoşuz gece uyumasa sabaha kadar ağlasa bile pek bir çabuk alıştık tek sorun şu:
Sütüm yeterince var fakat kızım meme başını tutamıyor 1,5 saat tutturmak için uğraşıyorum ağlıyor kızıyor evde gezdirin sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor göğüslerim şişiyor uçları kanadı bile
şubat 15 de yatacak sanırm ocak ayının primiCanim senin is yerin nasil bilmem ama benimki her sene aralik ayinda girdi cikti yapiyor tazminat vermemek icin belki seninde oyledir sen ses etme simdi subat ayini bekle ocak ayinin primi subatta yatar baktinki yatmamis sgk'yi arayip durumu anlatirsin bu sekilde dogum ucreti alamazsiniz derlerse sende yasal yollara basvurursun soke soke alirsin parani uzme simdiden kendini
Bildigim kadariyla dogum izinini alan kadini,isyeri cikaramaz yasal olarak, yasak.ceza alir.ama detayini bilemiyorum..
Canim birde su var Isyeri sana maas vermeyecegi icin dogum iznin suresince ssk primi yatirma zorunlulugu yok linki tiklayabilirsen bir oku istersen http://kobitek.com/dogum_iznindeki_isci_icin_izin_suresince_sigorta_primi_odenmesi_gerekir_mi_aynen bende umursamıyorum aslında ama bana haber verilmemesi canımı sıktı
Seni isten cikarmis bile olsalar ki bu yasal olarak imkansiz her turlu hakkini alirsin farzedelim ki oyle sen yinede dogum iznin bitene kadar sgli olman gerekir devlet tarafindan.... dedigim gibi bekle bakalim olmadi sessizce onlarin haberi olmadan arastirip yasal yollara basvurursun canim...şubat 15 de yatacak sanırm ocak ayının primi
dediğin gibi beklemek gerek
hayır çıkış yaptılarsa hastanede de karşıma çıkmaz şimdi
benim parası umrumda değil ama zaten 2 raporum olduğu halde bir tanesini ödediler
bu yüzden kılım onlara
ben boşu boşunamı bebeğimi 8 ay strese soktum gece yarısına kadar çalışarak
bu yüzden 1 liram kalsın istemiyorum onlarda
offf işler çok karışık arada kıramayacağım kişiler var yoksa çoktan resti çekmiştim hepsine
ama şok oldum yani hem yerine kimseyi almayız sen gelene kadar kendi personelimizle idare ederiz diyorlar hemde hemen yerime insan alıyorlar birde benim işten çıktığımı söylemişler bana sordu biri az önce yoo ben geri geleceğim dedim meğersem herşeyi hazırlamışlar
Seni isten cikarmis bile olsalar ki bu yasal olarak imkansiz her turlu hakkini alirsin farzedelim ki oyle sen yinede dogum iznin bitene kadar sgli olman gerekir devlet tarafindan.... dedigim gibi bekle bakalim olmadi sessizce onlarin haberi olmadan arastirip yasal yollara basvurursun canim...
Arkadaşlar merhaba bugün nişanım geldi ve hafif sancılarım doktorumu aradım gel bir bakalım dedi (bebeğin suyu biraz azalmıştı) gittim bebeğin başının aşağıda olduğunu söyledi. Kanala inmeye çalışıyor ama inemiyor dedi sezeryan ihtimalini söyledi bu arada 39 haftalık hamileyim. Bebeğin kanala inebilmesi için ne yapabilirim egzersiz vb.
Merhabalar arkadaşlar kızım 4 günlük oldu bile :))) iyiyiz hoşuz gece uyumasa sabaha kadar ağlasa bile pek bir çabuk alıştık tek sorun şu:
kızlar bişey öğrendim
işyerim benim yerime yeni personel almış
bana haber verilmedi
geri gelecekmisin diye sormadılar bile
işten çıkarıldımmı acaba nereden öğrenebilirim
şirketi arasam doğruyu söylemezler
Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Yasal olarak çıkaramamalari gerekiyor canim
yarım saatte 15 tane
kıııığğğzzzz zeytin mi sandın onları
duşta fazla oyalanma sıcak suya pırtlamasın çocuk
Konuyu detaylı okuyamadım telden dolayı.1.raporunuz devam ediyorum2.işten çıkış bildirgesi vb evraklari imzaladinizmieşim otel müdürüne seni artık hiç sevmiyorum demişti
belkide bu yüzden çıkarmışlardır
Arkadaşlar merhaba bugün nişanım geldi ve hafif sancılarım doktorumu aradım gel bir bakalım dedi (bebeğin suyu biraz azalmıştı) gittim bebeğin başının aşağıda olduğunu söyledi. Kanala inmeye çalışıyor ama inemiyor dedi sezeryan ihtimalini söyledi bu arada 39 haftalık hamileyim. Bebeğin kanala inebilmesi için ne yapabilirim egzersiz vb.
Ins kendi sancin olur olumlu dusunbenim kız hareket etmeye başladı
gitmedim doktora
evdeyim , ağlıyorum
ben ne biçim anne olucam diye
yarın doktor randevum var eğer cumartesiye kadar gelmezse cumartesi günü önce suni sancı sonrada sezeryan deneyelim dicem...
biz eşimle planı yaptık ama bakalım doktorumuz ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?