2015 Şubat Anneleri

Sagip versen sutunu canım ? Sütün birikip kalmasi mastite sebep olur sonra

Canım hadi hayirlisiyla al artık bebişini kucağına dualarimdasin içini ferah tut bgn hep aklimdaydin ztn

Kuzum bende izne ayrildim benimde yerime eleman aldilar ama 4 ayligina sonra cikarirlarmi bilmem ama cikarirlarsa da keyifleri bilir cokta fifi....

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim dualarimiz seninle korkma bebeginin kokusunu duyunca herseyi unutacaksin....

Kuzum bende izne ayrildim benimde yerime eleman aldilar ama 4 ayligina sonra cikarirlarmi bilmem ama cikarirlarsa da keyifleri bilir cokta fifi....

aynen bende umursamıyorum aslında ama bana haber verilmemesi canımı sıktı
e devletten baktım işten çıkış tarihi 31/12 görünüyor
yani ben 25 aralıkta izne ayrılmıştım 31 aralıkta işten çıkarılmış görünüyorum
bunun bana haber verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum

şimdi ben bu durumda doğum parasınıda alamamki

Bildigim kadariyla dogum izinini alan kadini,isyeri cikaramaz yasal olarak, yasak.ceza alir.ama detayini bilemiyorum..

Canim senin is yerin nasil bilmem ama benimki her sene aralik ayinda girdi cikti yapiyor tazminat vermemek icin belki seninde oyledir sen ses etme simdi subat ayini bekle ocak ayinin primi subatta yatar baktinki yatmamis sgk'yi arayip durumu anlatirsin bu sekilde dogum ucreti alamazsiniz derlerse sende yasal yollara basvurursun soke soke alirsin parani uzme simdiden kendini

Bebegin hayirli olsun,saglikli uzun omur dilerim..
Emzirirken meme ucu degil, tum kahverengi bolumu emmesini saglamak gerekmis..o zaman yara olmuyor,olan yara da geciyor diyorlar...mevcut sutu de sagsan iyi olur bence,zor isler,kolay gelsin...

şubat 15 de yatacak sanırm ocak ayının primi
dediğin gibi beklemek gerek
hayır çıkış yaptılarsa hastanede de karşıma çıkmaz şimdi
benim parası umrumda değil ama zaten 2 raporum olduğu halde bir tanesini ödediler
bu yüzden kılım onlara
ben boşu boşunamı bebeğimi 8 ay strese soktum gece yarısına kadar çalışarak
bu yüzden 1 liram kalsın istemiyorum onlarda

Bildigim kadariyla dogum izinini alan kadini,isyeri cikaramaz yasal olarak, yasak.ceza alir.ama detayini bilemiyorum..

offf işler çok karışık arada kıramayacağım kişiler var yoksa çoktan resti çekmiştim hepsine
ama şok oldum yani hem yerine kimseyi almayız sen gelene kadar kendi personelimizle idare ederiz diyorlar hemde hemen yerime insan alıyorlar birde benim işten çıktığımı söylemişler bana sordu biri az önce yoo ben geri geleceğim dedim meğersem herşeyi hazırlamışlar

Canim birde su var Isyeri sana maas vermeyecegi icin dogum iznin suresince ssk primi yatirma zorunlulugu yok linki tiklayabilirsen bir oku istersen http://kobitek.com/dogum_iznindeki_isci_icin_izin_suresince_sigorta_primi_odenmesi_gerekir_mi_

Seni isten cikarmis bile olsalar ki bu yasal olarak imkansiz her turlu hakkini alirsin farzedelim ki oyle sen yinede dogum iznin bitene kadar sgli olman gerekir devlet tarafindan.... dedigim gibi bekle bakalim olmadi sessizce onlarin haberi olmadan arastirip yasal yollara basvurursun canim...

eşim otel müdürüne seni artık hiç sevmiyorum demişti
belkide bu yüzden çıkarmışlardır

Plates topu egzersizleri comelmek merdiven inip cikmak ozellikle yan yana inip cikmak yardimci olabilir insallah kanala girer kolaycacik rabbim yardimcin olsun

Ugrastiginda sonunda bisekilde tutuyorsa zamanla alisir sakin pes etme hertur yolu sekli dene emzirirken sakin gevsemis olmaya dikkat et sen gerildikce tutmuyo sipalar ins cabucak asarsiniz bu sorunu benim en buyuk korkum

Yasal olarak çıkaramamalari gerekiyor canim

Canim cok sevindim azcik kaldi Vuslat kapida inşallah saglikla kolaylıkla agrisiz sıkıntısız kavuşmak nasip olur bebegine bol sütlü emismeli muhabbetler dilerim simdiden. Firsat bulur bulmaz yaz e mi

Yazan oldu mu bilmiyorum tuvalete oturup ikinabilirsin hafif hafif

Ins kendi sancin olur olumlu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…