2015 Şubat Anneleri

canım Allah yardımcın olsun dogum sancısıdır belki illa belden mi gelıomus bana hıc bı yerden gelmıo sancı o da yuk bu yalancı sancılar bende yok henuz normalde olmasımı lazkm onuda bılmıorum
Benim ilk doğumda yalancı sancı sırt ağrısı hiç olmadı. Taş gibiydim .bebek doğacagi zaman kasiklarimda duzenli sancı oldu.heresin farklı oluyor

Konuyu detaylı okuyamadım telden dolayı.1.raporunuz devam ediyorum2.işten çıkış bildirgesi vb evraklari imzaladinizmi

32. haftada yani 25 aralıkta doğum iznine ayrıldım ayrılırken herhangi bir kağıt imzalamadım

Ohhhh dünya varmış be.. Yemeğim hazırlandı yedim, zorla yatmaya gönderildim. Çayım koyuldu:) Allahım ne iyi geldi varya. Allah razı olsun kv den. Hiç bi iş yaptırmıyo, daha bugün geldi. Böyle hareketsiz gidersem 4 günde 1 kg daha alır bu çocuk Temizlikçide cuma gelecek. Sen grçip yatarsın yatak odana ben hallederim diyo:) insan be bu kadın. Seviyom la kaynanamı:)

32. haftada yani 25 aralıkta doğum iznine ayrıldım ayrılırken herhangi bir kağıt imzalamadım
Anladim canim eğer imzalamadiysan hic kafana takma hakkını son kuruşuna kadar alırsın çünkü işçi mahkemeleri en ufak ayrıntıya kadar imzalı evrak istiyor isverenden

Yazarım inşallah canım. Odalarda Wi-Fi varmış bakalım. Bu qiarada çantam hazır değil daha onu hazırlıyorum

allah yardimciniz olsun canim. Sorunsuz guzel bir dogum ve sonrasi olur ins

kaynana candır
topikteki kızlar bizi topa tutacaklar

Anladim canim eğer imzalamadiysan hic kafana takma hakkını son kuruşuna kadar alırsın çünkü işçi mahkemeleri en ufak ayrıntıya kadar imzalı evrak istiyor isverenden

teşekkür ederim canım

Kızlar hastanedeyiz yatis yapildi dualarinizi bekliyorum sabah oglumuza kavusuyoruz :)

hadi hayırlısı canım şimdiden Allah analı babalı büyütsün
çok heyecanlı yaaa bize olsun darısı

benim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
göbek deliğimden değil vajinadan çıkması gerekiyor ama pek umrunda değil sankiiii

amanııııııınnn
senin kız vazgeçmiş doğmaktan geri çıkmış yukarı

göbek deliğimden değil vajinadan çıkması gerekiyor ama pek umrunda değil sankiiii
Haha cok tatli ama gobusun. Sende kendimi goruyorum. Oglumu hamilelik takvimi bittikten sonra dogurdum. Normal isteyenlerden takvimi tuketen cok oluyor dert etmeyelim

Masallah de nazar edecen kiz

Kızlar hastanedeyiz yatis yapildi dualarinizi bekliyorum sabah oglumuza kavusuyoruz :)

Saglikla kkavusun insallah

Allah'ım Ne kadar tatli olmusunuz siz masallah ya

Yazarım inşallah canım. Odalarda Wi-Fi varmış bakalım. Bu qiarada çantam hazır değil daha onu hazırlıyorum

hallolur hepsi kuzum vakit gecer hem daha iyi

Haha cok tatli ama gobusun. Sende kendimi goruyorum. Oglumu hamilelik takvimi bittikten sonra dogurdum. Normal isteyenlerden takvimi tuketen cok oluyor dert etmeyelim

ilk doğumlarda genelde 40ıncı haftadan sonra başlıyormuş sancılar
ama gelde benim gibi tezcanlı birine anlat sen bu durumu
birde şafak saydık ya hep , ondan böyle oldu
sanki ille bugün doğucakmış gibi şartlayınca kendini ne gün ne saat geçmiyor

sağlıkla hayırla gelsin kuzucuk
bende senin yerinde olsam korkardım .
sonu güzel olacak yavrunu kucaklayacaksın onu düşün canım

hurma ye canım bol bol. bir de benim bildiğim halı siliyormuş gibi yapmak ve bir sandalyeye oturuyormuş gibi yapıp kalkmak. inşallah işe yarar bunlar.

Heyecan haf safhada değil mi tatlım Allah yardımcın olsun inş herşey kolay ve çabucak geçer gider. Miyomlari aldırmak için ayrı bir ameliyat olsaydı zor gelirdi ama boyle arada kaynayıp gidecek inş. Allah'a emanet olun canım.

hurma ye canım bol bol. bir de benim bildiğim halı siliyormuş gibi yapmak ve bir sandalyeye oturuyormuş gibi yapıp kalkmak. inşallah işe yarar bunlar.

Hali siliyormus gibi yapmak tehlikeliymis ama ben doktoruma sormustum plasenta ayrılabilir tehlikeli bi durum oluşabilir sakin yapma demişti bana.

Anneme gosterdim ayyy Allahim kurtar dedi patlayacak sanki dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…