Benim ilk doğumda yalancı sancı sırt ağrısı hiç olmadı. Taş gibiydim .bebek doğacagi zaman kasiklarimda duzenli sancı oldu.heresin farklı oluyorcanım Allah yardımcın olsun dogum sancısıdır belki illa belden mi gelıomus bana hıc bı yerden gelmıo sancı o da yuk bu yalancı sancılar bende yok henuz normalde olmasımı lazkm onuda bılmıorum
Konuyu detaylı okuyamadım telden dolayı.1.raporunuz devam ediyorum2.işten çıkış bildirgesi vb evraklari imzaladinizmi
Ins kendi sancin olur olumlu dusun
Canım tüm gün aklimdaydin gün saat netleşti mi
Anladim canim eğer imzalamadiysan hic kafana takma hakkını son kuruşuna kadar alırsın çünkü işçi mahkemeleri en ufak ayrıntıya kadar imzalı evrak istiyor isverenden32. haftada yani 25 aralıkta doğum iznine ayrıldım ayrılırken herhangi bir kağıt imzalamadım
32. haftada yani 25 aralıkta doğum iznine ayrıldım ayrılırken herhangi bir kağıt imzalamadım
ayyy maşallahKızlar hastanedeyiz yatis yapildi dualarinizi bekliyorum sabah oglumuza kavusuyoruz :)
Plates topu egzersizleri comelmek merdiven inip cikmak ozellikle yan yana inip cikmak yardimci olabilir insallah kanala girer kolaycacik rabbim yardimcin olsun
Ugrastiginda sonunda bisekilde tutuyorsa zamanla alisir sakin pes etme hertur yolu sekli dene emzirirken sakin gevsemis olmaya dikkat et sen gerildikce tutmuyo sipalar ins cabucak asarsiniz bu sorunu benim en buyuk korkum
Yasal olarak çıkaramamalari gerekiyor canim
Canim cok sevindim azcik kaldi Vuslat kapida inşallah saglikla kolaylıkla agrisiz sıkıntısız kavuşmak nasip olur bebegine bol sütlü emismeli muhabbetler dilerim simdiden. Firsat bulur bulmaz yaz e mi
allah yardimciniz olsun canim. Sorunsuz guzel bir dogum ve sonrasi olur insKızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Ohhhh dünya varmış be.. Yemeğim hazırlandı yedim, zorla yatmaya gönderildim. Çayım koyuldu:) Allahım ne iyi geldi varya. Allah razı olsun kv den. Hiç bi iş yaptırmıyo, daha bugün geldi. Böyle hareketsiz gidersem 4 günde 1 kg daha alır bu çocukTemizlikçide cuma gelecek. Sen grçip yatarsın yatak odana ben hallederim diyo:) insan be bu kadın. Seviyom la kaynanamı:)
Anladim canim eğer imzalamadiysan hic kafana takma hakkını son kuruşuna kadar alırsın çünkü işçi mahkemeleri en ufak ayrıntıya kadar imzalı evrak istiyor isverenden
Kızlar hastanedeyiz yatis yapildi dualarinizi bekliyorum sabah oglumuza kavusuyoruz :)
benim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
göbek deliğimden değil vajinadan çıkması gerekiyor ama pek umrunda değil sankiiii
Haha cok tatli ama gobusun. Sende kendimi goruyorum. Oglumu hamilelik takvimi bittikten sonra dogurdum. Normal isteyenlerden takvimi tuketen cok oluyor dert etmeyelimbenim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
göbek deliğimden değil vajinadan çıkması gerekiyor ama pek umrunda değil sankiiii
Ohhhh dünya varmış be.. Yemeğim hazırlandı yedim, zorla yatmaya gönderildim. Çayım koyuldu:) Allahım ne iyi geldi varya. Allah razı olsun kv den. Hiç bi iş yaptırmıyo, daha bugün geldi. Böyle hareketsiz gidersem 4 günde 1 kg daha alır bu çocukTemizlikçide cuma gelecek. Sen grçip yatarsın yatak odana ben hallederim diyo:) insan be bu kadın. Seviyom la kaynanamı:)
Kızlar hastanedeyiz yatis yapildi dualarinizi bekliyorum sabah oglumuza kavusuyoruz :)
benim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
Yazarım inşallah canım. Odalarda Wi-Fi varmış bakalım. Bu qiarada çantam hazır değil dahaonu hazırlıyorum
Haha cok tatli ama gobusun. Sende kendimi goruyorum. Oglumu hamilelik takvimi bittikten sonra dogurdum. Normal isteyenlerden takvimi tuketen cok oluyor dert etmeyelim
Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Arkadaşlar merhaba bugün nişanım geldi ve hafif sancılarım doktorumu aradım gel bir bakalım dedi (bebeğin suyu biraz azalmıştı) gittim bebeğin başının aşağıda olduğunu söyledi. Kanala inmeye çalışıyor ama inemiyor dedi sezeryan ihtimalini söyledi bu arada 39 haftalık hamileyim. Bebeğin kanala inebilmesi için ne yapabilirim egzersiz vb.
Yazarım inşallah canım. Odalarda Wi-Fi varmış bakalım. Bu qiarada çantam hazır değil dahaonu hazırlıyorum
hurma ye canım bol bol. bir de benim bildiğim halı siliyormuş gibi yapmak ve bir sandalyeye oturuyormuş gibi yapıp kalkmak. inşallah işe yarar bunlar.
Anneme gosterdim ayyy Allahim kurtar dedi patlayacak sanki dedi :))post: 39126522 .!.:benim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?