2015 Şubat Anneleri

Off bu da dogru biyere kanalize olunca inada biniyor sanki umarim bizim öyle olmaz ya cok sıkıldım burda düzenimi evimi rahatligimi istiyorum artik esim gelesiye dogurmayayim dedim hep inşallah o geldikten sonra cok bekletmez kuzum izni de belli gun sonuçta hayırlısıyla kucagimiza alir vakitlice döneriz ins yuvamiza biz de

Boyle insanlar da varmış demek ki dünyada

canım dualarımız seninle. sabah 7 de mi gireceksin doğuma? bu geceden yatışını yapacaklar o zaman dimi. hadi bakalım hayırlısı, büyük gün geldi :) benim bebikten 7 saat büyük olcak seninki

ohooooo doğuran doğurana arkadaş.ben burayı şubat anneleri topiği zannediyodum yanlış şeeetmişim.
tüm doğuran arkadaşları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli bol sütlü günleriniz olsun inşallah..

bende ancak çantamı hazırladım, son halini almak üzere.beşiği kurucaz inşallah bugün yarın.karnım gün içinde çok sertleşiyo.sol tarafa yatıp dinlenince geçiyor.bu haftada dursun benim pipilim.hatta önmüzde haftada dursun.maddi hazırlıklar tamamda şimdi hatim okuyorum okunacak dualar okunmuş sularımı pirinçlerimi hazırlıyorum.artık doğuma kadar manevi tarafa ağırlık vereyim.hepimzin hakkında hayırlısı en kolayı olsun inşallah.

Merhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin

Asayiş berkemal sende desene gönlünce olsun ben haftaya doguraym hevesindeyim cok pis sırani alırım o halde olma mi

Yazarım inşallah canım. Odalarda Wi-Fi varmış bakalım. Bu qiarada çantam hazır değil daha onu hazırlıyorum
canım hayırlı olsun şimdiden.inşallah kolaycacık geçer.ben 7 de ayakta oluyorum.benden niyetine bir yasini şerif bir de meryem süresi..elbette dua da göndericem..

Ayy yola çıkamadan dogurdun desen varmis bunda hayir bak yolda falan sıkıntı yasamadin şükür korktugun gibi gecmemstr umarim Tebrikler bu arada saglikla buyutun inşallah

Anneme gosterdim ayyy Allahim kurtar dedi patlayacak sanki dedi :))
patlıcam patlıcam annen çok haklı
birde saatlerdir bişey yemedim yemek olarak , midemde son yediğim hurmalar var sadece
yemekten sonra çektiğim işkenceyi düşünün birde

ama doğum iznindeyken seni işten çıkaramazlar ki? eğerki böyle birşey varsa benim bildiğim kadarı ile iş kanununa göre tazminat davası açabilirsin. ciddi bir para da alabilirsin. muhasebecinizi ara sor bence

aaa senin oğlan memlekete kadar dayanamadı desene
maşallah kuzucuğa canım Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun

ayy inşallah öyle olur
herşey planladığın gibi gidince güzel oluyor ama böyle çok sıkıcı

Günde 5-6 hurma yiyorum canım çömelme hareketini az önce bir arkadaşta yazmış onu yaptım 2 saat arayla 10ar kere yaparım bu saatten sonra inşallah faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…