ilk doğumlarda genelde 40ıncı haftadan sonra başlıyormuş sancılar
ama gelde benim gibi tezcanlı birine anlat sen bu durumu
birde şafak saydık ya hep , ondan böyle oldu
sanki ille bugün doğucakmış gibi şartlayınca kendini ne gün ne saat geçmiyor
Ohhhh dünya varmış be.. Yemeğim hazırlandı yedim, zorla yatmaya gönderildim. Çayım koyuldu:) Allahım ne iyi geldi varya. Allah razı olsun kv den. Hiç bi iş yaptırmıyo, daha bugün geldi. Böyle hareketsiz gidersem 4 günde 1 kg daha alır bu çocukTemizlikçide cuma gelecek. Sen grçip yatarsın yatak odana ben hallederim diyo:) insan be bu kadın. Seviyom la kaynanamı:)
Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Yarın inşallah canım sabah yedide.
Kızlar hastanedeyiz yatis yapildi dualarinizi bekliyorum sabah oglumuza kavusuyoruz :)
ohooooo doğuran doğurana arkadaş.ben burayı şubat anneleri topiği zannediyodum yanlış şeeetmişim.
tüm doğuran arkadaşları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli bol sütlü günleriniz olsun inşallah..
bende ancak çantamı hazırladım, son halini almak üzere.beşiği kurucaz inşallah bugün yarın.karnım gün içinde çok sertleşiyo.sol tarafa yatıp dinlenince geçiyor.bu haftada dursun benim pipilim.hatta önmüzde haftada dursun.maddi hazırlıklar tamamda şimdi hatim okuyorum okunacak dualar okunmuş sularımı pirinçlerimi hazırlıyorum.artık doğuma kadar manevi tarafa ağırlık vereyim.hepimzin hakkında hayırlısı en kolayı olsun inşallah.
canım hayırlı olsun şimdiden.inşallah kolaycacık geçer.ben 7 de ayakta oluyorum.benden niyetine bir yasini şerif bir de meryem süresi..elbette dua da göndericem..Yazarım inşallah canım. Odalarda Wi-Fi varmış bakalım. Bu qiarada çantam hazır değil dahaonu hazırlıyorum
Merhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
patlıcam patlıcam annen çok haklıAnneme gosterdim ayyy Allahim kurtar dedi patlayacak sanki dedi :))
aynen bende umursamıyorum aslında ama bana haber verilmemesi canımı sıktı
e devletten baktım işten çıkış tarihi 31/12 görünüyor
yani ben 25 aralıkta izne ayrılmıştım 31 aralıkta işten çıkarılmış görünüyorum
bunun bana haber verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum
şimdi ben bu durumda doğum parasınıda alamamki
al gülüm al ni demek.ben 41 falan bulurum.Asayiş berkemal sende desene gönlünce olsun ben haftaya doguraym hevesindeyim cok pis sırani alırım o halde olma mi
allah yardimciniz olsun canim. Sorunsuz guzel bir dogum ve sonrasi olur ins
Allah'ım Ne kadar tatli olmusunuz siz masallah ya
Merhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Off bu da dogru biyere kanalize olunca inada biniyor sanki umarim bizim öyle olmaz ya cok sıkıldım burda düzenimi evimi rahatligimi istiyorum artik esim gelesiye dogurmayayim dedim hep inşallah o geldikten sonra cok bekletmez kuzum izni de belli gun sonuçta hayırlısıyla kucagimiza alir vakitlice döneriz ins yuvamiza biz de
al gülüm al ni demek.ben 41 falan bulurum.
Doguranlari degil dogurmayanlari saycaz bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?