2015 Şubat Anneleri

Vayy caninaaa ..tebriklerrt

Sağol canım. Heyecan korku ortaya karışık durumdayım.

C cermelek $ansini fazla zorlmaisin sekerim hani sen pazartesi gidiyordun ablana :))))
hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun insallah

saat geçmiyorki dogum haberi gelmesin bin kere masallah sayfamiza, bari 1 subati bekleseydiniz yaws :)))
inzar naptiki

allah saglikla buyutmeyi nasip etsin

İnşallh canım benim. Aklımda sezeryandan barsaklar dışarı çıkarılır diye kalmış bunun doğruluğu var mi?
Hic duymadim yaa. Dusunme boyle seyler. Bebegini dusun mis kokusunu. Adi belli mi

bence hiç tatlı olmadık , cadı kızıma çok kızıcam doğduğu gün
annesini hiç kimse bu kadar bekletmedi
ahah doginca unutcaksin hepsini

canım dualarımız seninle. sabah 7 de mi gireceksin doğuma? bu geceden yatışını yapacaklar o zaman dimi. hadi bakalım hayırlısı, büyük gün geldi :) benim bebikten 7 saat büyük olcak seninki

Evet canım sabah ama yatış değil bir saat önce gidicez hastaneye öyle dediler. Geceden olsaydı yetiştiremezdim sanırım daha çanta hazır değil.

pilates topum yok ama çömelmeyi yaptım bu hareketleri yapmak bebek kanala inmeden doğumu başlatmaz değil mi? Bebek kanala inmeden de doğum başlayabilirmiş fakat doğum zor olurmuş diye okudum.

Ben 4 gün sonra kizimi dogurmustum
. annem beni görür görmez ilk vuruşu yapti Sende hic doğuracak göz yok.. Bebek daha göğsünde duruyor dedi :)) kizimda bu cümleyi milyon kez isitmistim kendisinden :))

Bu gecede suyunun geldiğini gördüm rüyamda ayni kizimda oolduğu gibi azcik azcik geliyordu.. Bu hafta Allahin izniyle bitecek bu is çok pis kafama koydum

Aaaa Muş'ta mı doğum oldu? Hadi gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Haydi hayirlisi inşallah darlandik iyice

Evet canım sabah ama yatış değil bir saat önce gidicez hastaneye öyle dediler. Geceden olsaydı yetiştiremezdim sanırım daha çanta hazır değil.
Ayy ne guzel hayırlısıyla alıcaksın ınsallah bebişini.sezeryan mı cnm saat verdıklerı ıcın sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…