Vayy caninaaa ..tebriklerrtMerhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Heyecan haf safhada değil mi tatlımAllah yardımcın olsun inş herşey kolay ve çabucak geçer gider. Miyomlari aldırmak için ayrı bir ameliyat olsaydı zor gelirdi ama boyle arada kaynayıp gidecek inş. Allah'a emanet olun canım.
maaa$alalh canim kiizzina gobisine sanabenim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
göbek deliğimden değil vajinadan çıkması gerekiyor ama pek umrunda değil sankiiii
sağlıkla hayırla gelsin kuzucuk
bende senin yerinde olsam korkardım .
sonu güzel olacak yavrunu kucaklayacaksın onu düşün canım
Plates topu egzersizleri comelmek merdiven inip cikmak ozellikle yan yana inip cikmak yardimci olabilir insallah kanala girer kolaycacik rabbim yardimcin olsun
Yarından itibaren deneyeceğim teşekkür ederim :)
Allah kolay dogum nasip etsin canim, sagliklia al melegini kucaginaInşallah canım sonunda inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz.
allah saglikla buyutmeyi nasip etsinMerhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Hic duymadim yaa. Dusunme boyle seyler. Bebegini dusun mis kokusunu. Adi belli miİnşallh canım benim. Aklımda sezeryandan barsaklar dışarı çıkarılır diye kalmış bunun doğruluğu var mi?
ahah doginca unutcaksin hepsinibence hiç tatlı olmadık , cadı kızıma çok kızıcam doğduğu gün
annesini hiç kimse bu kadar bekletmedi
ama doğum iznindeyken seni işten çıkaramazlar ki? eğerki böyle birşey varsa benim bildiğim kadarı ile iş kanununa göre tazminat davası açabilirsin. ciddi bir para da alabilirsin. muhasebecinizi ara sor bence
canım dualarımız seninle. sabah 7 de mi gireceksin doğuma? bu geceden yatışını yapacaklar o zaman dimi. hadi bakalım hayırlısı, büyük gün geldi :) benim bebikten 7 saat büyük olcak seninki
Hali siliyormus gibi yapmak tehlikeliymis ama ben doktoruma sormustum plasenta ayrılabilir tehlikeli bi durum oluşabilir sakin yapma demişti bana.
Evet canım sabah ama yatış değil bir saat önce gidicez hastaneye öyle dediler. Geceden olsaydı yetiştiremezdim sanırımdaha çanta hazır değil.
Merhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Ayy Bu Gecede Seni Düşünmekten UyuyamamInşallah canım sonunda inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz.
Ben 4 gün sonra kizimi dogurmustum
. annem beni görür görmez ilk vuruşu yapti Sende hic doğuracak göz yok.. Bebek daha göğsünde duruyor dedi :)) kizimda bu cümleyi milyon kez isitmistim kendisinden :))
Bu gecede suyunun geldiğini gördüm rüyamda ayni kizimda oolduğu gibi azcik azcik geliyordu.. Bu hafta Allahin izniyle bitecek bu is çok pis kafama koydum
canım hayırlı olsun şimdiden.inşallah kolaycacık geçer.ben 7 de ayakta oluyorum.benden niyetine bir yasini şerif bir de meryem süresi..elbette dua da göndericem..
Ayy ne guzel hayırlısıyla alıcaksın ınsallah bebişini.sezeryan mı cnm saat verdıklerı ıcın sordumEvet canım sabah ama yatış değil bir saat önce gidicez hastaneye öyle dediler. Geceden olsaydı yetiştiremezdim sanırımdaha çanta hazır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?