maaa$alalh canim kiizzina gobisine sana
ne kadar zayifsin kiz sen oyle :)))
Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Benimki de kanala inemedi doktor inebilirse iner inenezse yapabileceğin pek bi şey yok dedi
ayy inşallah öyle olur
herşey planladığın gibi gidince güzel oluyor ama böyle çok sıkıcı
Allah kolay dogum nasip etsin canim, sagliklia al melegini kucagina
Yukardan kaburgalarimla asagidan vajinamla oynuyor da oynuyor cadaloz babamin yanında zıpla hopla bi hal oldum deminden beri
allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Hic duymadim yaa. Dusunme boyle seyler. Bebegini dusun mis kokusunu. Adi belli mi
ahah doginca unutcaksin hepsini
Merhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Etmezmiyiz canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Bencede. Bende onu merak ediyorum. Bebeğe iri, kafası büyük falan diyolardı ya nasıl oldu doğumu merak ettim.@InzaR doğurdu bence yazamadigina göre
canım tam olaraak kacıncı haftadasınZamanında gelicek işte ne güzel canım.
Ayy Bu Gecede Seni Düşünmekten UyuyamamGeçen Akşam Esobayı Düşündüm Naptı Ne Etti Diye Şİmdi Sıra Sende
benim kızım bence doğacağı yolu şaşırdı
göbek deliğimden değil vajinadan çıkması gerekiyor ama pek umrunda değil sankiiii
canım tam olaraak kacıncı haftadasın
Ayy ne guzel hayırlısıyla alıcaksın ınsallah bebişini.sezeryan mı cnm saat verdıklerı ıcın sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?