2015 Şubat Anneleri

Insallah acizane ederiz tabi sende bizleri unutma hayirlarla bebisin kucagina al insallah.

Yukardan kaburgalarimla asagidan vajinamla oynuyor da oynuyor cadaloz babamin yanında zıpla hopla bi hal oldum deminden beri

Yukardan kaburgalarimla asagidan vajinamla oynuyor da oynuyor cadaloz babamin yanında zıpla hopla bi hal oldum deminden beri

benimkide herkesin yanında pek hareketli
babasının yanında süt dökmüş kedi
ne ayağını kımıldatıyor ne elini
korkuyoruz galiba babadan

allah saglikla buyutmeyi nasip etsin

Hic duymadim yaa. Dusunme boyle seyler. Bebegini dusun mis kokusunu. Adi belli mi

ahah doginca unutcaksin hepsini

Adını selin olarak düşündük :) Dünya'nın neresine giderse gitsin telaffuzu basit bir isim anlamı da hoşumuza gitti

hadi gözün aydın canım

Etmezmiyiz canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

@InzaR doğurdu bence yazamadigina göre
Bencede. Bende onu merak ediyorum. Bebeğe iri, kafası büyük falan diyolardı ya nasıl oldu doğumu merak ettim.

pkasss o gelen nisan senin kafani karsitirdi yoksa bu kadar beklemeye girmeyecekdin bence sen :)
ben ikisnide 40 hafta bittikden sonra dogurdum canim, bazi rahimler baya bi SIKI oluyor, ki ben 1 cm açiklikla dolaniyordum haftalatca amma dogmayinca dogmuyor :)

kizimda çokkk yuurumustum onu iyi hatirliyorum, tam 40. hafta bittgi gun dogmustu, yani imzamizdki tarihde

benim oglanin yuzu kulagi kizarmaya bas$ladi,atesi çikacak galiba bu gece ..
oksuruyordu iki gundur iyi oldu bu ate$, çabuk atlatir oksurugu :)))

selamm kızlar :)
geçmişi okuyamadım. kontrole gittik geldik.

3300 gr 53 cm olmuş kızımnst normaldi sancım çıkmadı 10 u pek geçmedi.
her şey yolunda dedi dr. ; bazen ağrım oluyor dedim hep içinde mi tutacaksın çocuğu,kanala girmeye çalışıyor artık; dedi gülerek :) başı hafif yan duruyormuş ondan rahatsız ediyordur seni dedi. yüzünü dönmedi bize sırtı dönüktü fotoğraf vermedi
çatı muayenesi yapmadı ama ultrasonla bakarken dedi çatın müsait çok rahat normal doğum yaparsın halk arasında çatı diyorlar ya ne demekse çatı dedi
kaşıntım için de fitil verdi 1 kullanımlık...
bebeğinin sepetini, eşyalarını hazırla dedi :)
haftaya da kontrole çağırdı...

bu arada ismi değiştireceğiz demiştim eşim ısrarla annemi de ara söyle diyor; ama ben kırgınım diye aramıyorum. inat ediyorum aramayacağım diye; benim söylememi istiyorsan da sen ara ver bana dedim. gerçi adamın da suçu yok bilmiyor ki kırgınlığımı; üzülmesin diye söylemedim

En sonunda oturdum agladim bitmiyo oglanin ikinmasi kipkirmizi oluyo uyuyamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…