- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Goturdum hic bisey yapamam normal dedi ama cani cikiyo ya
Bana da dua edin de prensesim dönsün ben sezeryandan çok korkuyorum
Oooo pkas bile doguramadi biz daha coooookkk beklicez ....
BurdayımDoguranlari degil dogurmayanlari saycaz bu gidişle
kakasini yapiyorsa o zaman gaz dandir canim rahatsizligicimcimesultan ya sorun kakada degil arada yapiyo yine rahatlamiyo ikinma devam
Kizlar yaa benim ne agrim ne sizim ne bisiyim var sadece cabuk yoruluyorum baskada bisi yok normal gelmio bana bunxbunca ay aci sizi agri cekmis biri olarak kendimi bu kadar normal hissetmem anormal gelio benimki yerini cok sevdi dogmucak galiba
canım sağlıcakla dönün inşallah epiduralla doğum olacaksa bebeğini hemen göğsüne koymalarını iste ( ten tene temas ) bebeğin dünyaya gelince hemen senin kalp atışını duyar ve göğsünü emer bebeğinin üşümesinden bahsederlerse üzerine birşey ( havlu ) örtsünlerYok epidural diye konuştuk.
NASIL YANI canimEvet aynı gün nasipse . bilmem belkide artık haftada bir görmek istiyor bugün eliyle bayag kurcaladi bi yorum yapmadı zaten. normal doğum demem için erken dedi beş gün sonra bidaha bakalım dedi
.
Zaten ben hiç ko usmuyorumki eşim hep yanımda o konsuyor o yüzden almanca kursuna gidiyorum ışte oda cuma günü son mecburen bırakıyorum. Sana ne diyor doktorlar
inşallah döner annesi sen kuzuna söyle bunu istediğini o annesi üzmez benceBana da dua edin de prensesim dönsün ben sezeryandan çok korkuyorum
bugün devlet hast doktora gittim kabus ( 2 hafta önce gittiğimde olan doktor süperdi ) oda da kaç kişiydik bilemiyorum gelen giriyordu kadına ışık hızıyla sorular sordum ama 3 kişiye aynı anda cevap vermek kolay olmadığından bana verdiği cevaplardan da ben emin değilim neyse önemli olarak kızım doğum pozisyonunda başı yine önde 3240 gr 49 cm bende 89 kilo olmuşum
Çok şükür başarılı bir ameliyat geçti Teşekkürler canım darısı başınıza...Ayy yola çıkamadan dogurdun desen varmis bunda hayir bak yolda falan sıkıntı yasamadin şükür korktugun gibi gecmemstr umarimTebrikler bu arada saglikla buyutun inşallah
Amin canım Teşekkürlerallah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Hic duymadim yaa. Dusunme boyle seyler. Bebegini dusun mis kokusunu. Adi belli mi
ahah doginca unutcaksin hepsini
insallah doner canim, hayirlisi olsunBana da dua edin de prensesim dönsün ben sezeryandan çok korkuyorum
Aynen canım bekleyemedi amin darısı başınızaaaa senin oğlan memlekete kadar dayanamadı desene
maşallah kuzucuğa canım Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun
Amin canım Teşekkürler. ..allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Hic duymadim yaa. Dusunme boyle seyler. Bebegini dusun mis kokusunu. Adi belli mi
ahah doginca unutcaksin hepsini
ben 3 hafta önce ilk kez devlet hast gitmiştim o doktor kimseyi almadı muayene ederken ayrıca çok ilgiliydi önerilerde bulundu bu yaşadığım olay kesinlikle doktorla ilgiliydiya devlet hastanesine giderken randevu alıyorsunuz değilmi
neden siz içerideyken başka hasta alıyorlar
burada asla almazlar kapıyı kilitlerler sen girince
ben özel hastaneye gidiyorum ama birde devlet hastanesine daha doğrusu kadın doğum hastanesine gitmeyi düşünüyorum
ama bu devlet hastanelerinin vukuatını duydukça ondan bile tırsmaya başladım
of allahım bu hamilelik beni tırsak bişey yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?