2015 Şubat Anneleri

bugün devlet hast doktora gittim kabus ( 2 hafta önce gittiğimde olan doktor süperdi ) oda da kaç kişiydik bilemiyorum gelen giriyordu kadına ışık hızıyla sorular sordum ama 3 kişiye aynı anda cevap vermek kolay olmadığından bana verdiği cevaplardan da ben emin değilim neyse önemli olarak kızım doğum pozisyonunda başı yine önde 3240 gr 49 cm bende 89 kilo olmuşum

cimcimesultan ya sorun kakada degil arada yapiyo yine rahatlamiyo ikinma devam
kakasini yapiyorsa o zaman gaz dandir canim rahatsizligi
bol hareket ettir elini kolunu
ben kucagima alirdim, yuzu bana dönük sekilde, bi elimle kafayi sabitler diger elimle dizlerini buker oldugu yerde hoplatir gibi yaprdim, kuçuk olunca nasil olur bilemiyorum hafif oyle ziplatsan olurmuki
diizne yatir sag sola sallla dzinde

kusmasi varmi kesik kesik yada taze sut gibi ?

Kizlar yaa benim ne agrim ne sizim ne bisiyim var sadece cabuk yoruluyorum baskada bisi yok normal gelmio bana bunxbunca ay aci sizi agri cekmis biri olarak kendimi bu kadar normal hissetmem anormal gelio benimki yerini cok sevdi dogmucak galiba

Bende de aynen ya :/ hayırlısı bekliycez el mahkum...

Yok epidural diye konuştuk.
canım sağlıcakla dönün inşallah epiduralla doğum olacaksa bebeğini hemen göğsüne koymalarını iste ( ten tene temas ) bebeğin dünyaya gelince hemen senin kalp atışını duyar ve göğsünü emer bebeğinin üşümesinden bahsederlerse üzerine birşey ( havlu ) örtsünler

NASIL YANI canim
sen almanydasin ve dr sezeryanmi dusunuyor ?

ya devlet hastanesine giderken randevu alıyorsunuz değilmi
neden siz içerideyken başka hasta alıyorlar
burada asla almazlar kapıyı kilitlerler sen girince
ben özel hastaneye gidiyorum ama birde devlet hastanesine daha doğrusu kadın doğum hastanesine gitmeyi düşünüyorum
ama bu devlet hastanelerinin vukuatını duydukça ondan bile tırsmaya başladım
of allahım bu hamilelik beni tırsak bişey yaptı

ben 3 hafta önce ilk kez devlet hast gitmiştim o doktor kimseyi almadı muayene ederken ayrıca çok ilgiliydi önerilerde bulundu bu yaşadığım olay kesinlikle doktorla ilgiliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…