2015 Şubat Anneleri

ben 3 hafta önce ilk kez devlet hast gitmiştim o doktor kimseyi almadı muayene ederken ayrıca çok ilgiliydi önerilerde bulundu bu yaşadığım olay kesinlikle doktorla ilgiliydi

tirbiyisiz doktor
ya neden bizim önem verdiğimiz kadar önem vermiyorlar
alıştıkları için mi
o zaman seçmeselerdi o branşı
en hassas olduğumuz konularda sanki ptt gişe memuru gibi yüzümüze bile bakmadan muayene ediyorlarya gıcık oluyorum

Canlar yaaa benim gibi bebeği dönmemiş olup da sonradan dönen yakınlarınız akrabalarınız hatta sizden birileri varmı kendimi ruhsal olarak rahatlatmaya ihtiyacım var böyle tanıdığı olanlar bana anlatsın ne olur :) bana diyin ki benim sancı ile döndü benim 39. Haftada döndü benim son anda döndü 37 ne ki benim 41 de döndü diyin ne olurrrrr :) çok çok dua ederim size :)

Sezaryen e hazirlanirken dönen duydum ( dua et nolur doğuriim hayırlısı ile bacım ben =) çok magdurum )

aynen söylediğin gibiydi zaten gıcık

insallah doner canim, hayirlisi olsun
bende çok korkuyorum sezeryandan, en içten dua ediyorum senin için kiyamam (
Sağol canım bende dua ediyorum bizim durumumuzda olan herkese aldım etsin rabbim annelik çok zor ve çok güzel bir duygu güzel anılarımız olsun korkularımızdan kurtulalım

hashande ay canım karnındayken ayrı dertleniyosun korkuyorsun yanındayken ayrı Allah kuvvet versin senin oğluşun atlacak yeterki sen güçlü ol

Sezaryen e hazirlanirken dönen duydum ( dua et nolur doğuriim hayırlısı ile bacım ben =) çok magdurum )
Inşallah canım inşallah Rabbim o kadar kolay ve rahat bir doğum nasip etsin ki beni hatırla bir arkadaş çok dua etmişti de kulaklarım çınlasın :) aşr sûresini kırk tane pirince oku çıtır çıtır ye bir de doğumda her ıkınmada inşirah süresinin ilk iki ayetini oku bana çok iyi gelmişti :)

benimki yine akrobasi harektlerine basladi iyimiiii
artik oyle alistimki hareektleri karnimi oynatmayinca sorunmu var acaba diye dusunuyorum

Allah razı olsun cnm inş hayırlısı ile döner

Ayaklar oldu yine davul soğuk suya koydum iyi geldi biraz ususem de
uykum da gelmiyo uyuyayim gecsin vakit
yarin arkdsma gidicem böyle olmuyo evde otur otur bastilar bugun iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…