İnşallah canım inşallah :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)Allah razı olsun cnm inş hayırlısı ile döner
Evet cnm mamadan snra yapiokakasini yapiyorsa o zaman gaz dandir canim rahatsizligi
bol hareket ettir elini kolunu
ben kucagima alirdim, yuzu bana dönük sekilde, bi elimle kafayi sabitler diger elimle dizlerini buker oldugu yerde hoplatir gibi yaprdim, kuçuk olunca nasil olur bilemiyorum hafif oyle ziplatsan olurmuki
diizne yatir sag sola sallla dzinde
kusmasi varmi kesik kesik yada taze sut gibi ?
Bu aksam benimki de pek hareketli.kasılıp duruyom.bi faaliyette bulunuyo gene icerdebenimki yine akrobasi harektlerine basladi iyimiiii
artik oyle alistimki hareektleri karnimi oynatmayinca sorunmu var acaba diye dusunuyorum
Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
heyt beee esobamın kızı Emek'imiz doğmuş maşallah tosunuma :) sıra ben gibilerde inşallah sağ salim bizde alacağız kucağımıza :)
Kız geri mi.sokayım Kızanımı.Esobaaaaaa dön geri geellllll lüffennnn....
kusmanin sebebi ya gaz yada çok ydigi için oluyor canimEvet cnm mamadan snra yapio
yok biz hep oyleyiz, iki vurdu kaçti ses yok simdi :))Bu aksam benimki de pek hareketli.kasılıp duruyom.bi faaliyette bulunuyo gene icerde
Ins en kisa zamanda toparlanirsin obamKız geri mi.sokayım Kızanımı.
Hala hastanedeyim. Kanım 8 e düşmüş aşırı halsizim eve gitmek istiyorum.
Şuraya yazmaya bile halim yok.
Hayırlı olsun btnm iyi olmanıza çok sevindimKızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Allah anali babali buyutsun insallah :)Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
iyiymis benim kizimda o kadar olsa yeter169 um canım
Canim allah saglikla buyutmeyi de nasip etsin. Bebegini riske atmaman iyi olmus. Vakum iyi bisey degil cunku.Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?