2015 Şubat Anneleri

Bu akşam bi garip hallerdeyim belim ağrıyordu uzandım biraz iyi şimdi ama karın ağrım bsşladı ben de bi sürpriz yaparsam şaşırmayın hiç hazır değilim ama neyse bakalım bu akşamı atlatabilecek miyim?

Evet cnm mamadan snra yapio

aynı anda hem sağ göğsümün altına hemde sol kasığıma vurabiliyor bu sıpa

heyt beee esobamın kızı Emek'imiz doğmuş maşallah tosunuma :) sıra ben gibilerde inşallah sağ salim bizde alacağız kucağımıza :)

Evet cnm mamadan snra yapio
kusmanin sebebi ya gaz yada çok ydigi için oluyor canim
)Taze-taze kusma: Çok yedirdiniz veya gazını iyi çıkarmıyorsunuz. 2) Kesik-kesik kusma: Çok yakın aralar ile besliyorsunuz, beslenme aralarını açın. Hastalık kusması olunca guzel kilo alamiyor bebekler

yazi alinti da o yuzden siz li bizli yazilim var canim :))

Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn

Hayırlı olsun btnm iyi olmanıza çok sevindim

Allah anali babali buyutsun insallah :)

Canim allah saglikla buyutmeyi de nasip etsin. Bebegini riske atmaman iyi olmus. Vakum iyi bisey degil cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…