2015 Şubat Anneleri

NASIL YANI canim
sen almanydasin ve dr sezeryanmi dusunuyor ?
evet almanyadayim yok doktor başka sorunlarım olmasına rağmen hiç sezeryan demedi şimdiye kadar bide burda 3000 euro ya ya kiN para aliyorlarmis sezeryan yapınca sezeryani zaten alternatif olarak hiç söylemiyorlar Olaki bebek knala girmez aksilik olursa yaparız dedi yani bide bebeğin suyu biraz azmis neyse haftaya ogrenicem bakalım normal doğuma musaitmiuim

geldi onceki mesajinda devamini merak ettik kizzz :)
Allah anali babali buyutsun , saglikli hayirli evlat olsun insallahhh ..

canım hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün

anladim canim
burda konuusnu açmiyolar hiç
hayirlisi olsun canim insallah,daha avrmis gunun o zamana kadar girer çiakr geri girer kanala merak etme : )))

anladim canim
burda konuusnu açmiyolar hiç
hayirlisi olsun canim insallah,daha avrmis gunun o zamana kadar girer çiakr geri girer kanala merak etme : )))
Evet aynen burdada öyle bilirsin . Evet patron bebekler girer çıkar ne isterse yapar

kizlar hep 02/02 2015 yapiyorsunuz tarihleri
yokmu 15-02-2015 de doguran :)))) yani sezeryan olann

Kimler kırkıncı haftada ya merak ettim iremkuzumdan baska. Güya şubat anneleriyiz kaç kişi doğum yaptı baksanıza

Tebrikler allah analı babalı güzel günlerde buyutmeyi nasip etsin insallah

Kız geri mi.sokayım Kızanımı.
Hala hastanedeyim. Kanım 8 e düşmüş aşırı halsizim eve gitmek istiyorum.
Şuraya yazmaya bile halim yok.
cok dusmus kanin ya

sezeryan olmussun ama kendi sancin gelince. Olacaksa boyle olmali ztn bebegib hazir oldum deyince hangi yontem dogruysa oyle olmali.
Masallah oglusuna. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sana da cok gecmis olsn

Bugun karnim tas gibi. Hareketleri de hissesilmiyor sertlesince. Hayirdir ins.

Cok sevindim canim.Hayirli olsun.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin canim.dilek hanimda dogum yaptin degil mi?usg ile ölcümü ayni mi?

MaşaAllah canım ikinizede. Bol bol kokla cennet kokulu oğluşunu:) son zamanlarda streslenmiştin bak bitti hepsi çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…