2015 Şubat Anneleri

epidural mi oldun genel mi?
cok sancın oluyor mu?
sonda taktılar mı acıdı mı?
.....
çok sordum kafamda deli sorular
Sipinal olacaktım 3 kez denediler olmadı kireçleme var muhtemelen dendi can yakıcı bişey değildi sonra genel oldum çabuk uyandım haliyle ağrım vardı iğne vurdular canım

Oyy masallah hayırlı olsun hadi gecti gitti kavustunuz yavrunla tadini cikar darisi bizlere insallah tum bebeler memislere sıkıca yapisir emer güzelce

Bugun karnim tas gibi. Hareketleri de hissesilmiyor sertlesince. Hayirdir ins.

Pisttt uslu durun bakem

Hastanedeyim. Kızımız maşallah iyi ama ben sorunluyum.
Eve.gitmek istiyorum artık ve.biraz uyumak.yanıma gelen refakatçiler kafayı vurup uyuyor. Bende bebek uyusa bile uyuyamıyorum bırakıp.

Basmistir simdi seni orasi ya bu refakatciler niye boyle yapıyor ki seni uytsalar ya azcik gerci bebiste aklin kalınca uyunmuyo da

Kız geri mi.sokayım Kızanımı.
Hala hastanedeyim. Kanım 8 e düşmüş aşırı halsizim eve gitmek istiyorum.
Şuraya yazmaya bile halim yok.

Obacan benim de kan degerim 8 doktorumun verdiği ilaçlara bak

Yaa S Sond senin kan degerin iyiydi diye animsiyorum niye bu kadar düşüş olmus ki. Benim normalim hep onu asmiyor bi de duserse o kadar yandım yani kansızlık fena düşürüyor bagsikligmi bunyemi

Kızlarrr çok hareketli benimki fena baskı yapıyo aşağı yatağın içinde oturuyorum yatamıyorum bile. Sızlatıyor resmen Allahım biraz daha dursun. 2 sinde sezeryanım var ya

Ayyu canim benim gozunuz aydin bilgi verdigin icinde tskler anali babali buyusun oglusun

Allahim kasinti yetmiyomus gibi bide mide yanmasi cikti basima burnumdada ucuk cikti acaba ucuk kremi kullansam bi zarari olurmu bilgisi olan varmi

Litchi cnm saglikla kavus bebegine simdiden gozunuz aydin dualarimiz seninle darisi bizlere

Kızlarrr çok hareketli benimki fena baskı yapıyo aşağı yatağın içinde oturuyorum yatamıyorum bile. Sızlatıyor resmen Allahım biraz daha dursun. 2 sinde sezeryanım var ya
Az kaldi cnm durur minnosun 5i de benim ins kurtulucam kasintidan 4 gozle bekliyorun

Allahim kasinti yetmiyomus gibi bide mide yanmasi cikti basima burnumdada ucuk cikti acaba ucuk kremi kullansam bi zarari olurmu bilgisi olan varmi

Litchi cnm saglikla kavus bebegine simdiden gozunuz aydin dualarimiz seninle darisi bizlere

Canım benim çıkıyoruz az sonra evden. Sağol duaların için canım Allah yardımcımız olsun inşallah.

Canım maşallah güle güle büyüt bebeğini,Allah hayırlı evlat eylesin inşallah

canım benimde çıkmıştı uçuk,doktor krem vermemişti,uçuk kremleri çokda masum değil demişti...

Gözün aydin cnm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallllaahhh... subat annesi kalmadi yaaa hepiniz oca annesi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…