Hastanedeyim. Kızımız maşallah iyi ama ben sorunluyum.hastanede misin ? eve çıktın mı ? emek nasıl ?
Sipinal olacaktım 3 kez denediler olmadı kireçleme var muhtemelen dendi can yakıcı bişey değildi sonra genel oldum çabuk uyandım haliyle ağrım vardı iğne vurdular canımepidural mi oldun genel mi?
cok sancın oluyor mu?
sonda taktılar mı acıdı mı?
.....
çok sordum kafamda deli sorular
Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Bugun karnim tas gibi. Hareketleri de hissesilmiyor sertlesince. Hayirdir ins.
Hastanedeyim. Kızımız maşallah iyi ama ben sorunluyum.
Eve.gitmek istiyorum artık ve.biraz uyumak.yanıma gelen refakatçiler kafayı vurup uyuyor. Bende bebek uyusa bile uyuyamıyorum bırakıp.
Kız geri mi.sokayım Kızanımı.
Hala hastanedeyim. Kanım 8 e düşmüş aşırı halsizim eve gitmek istiyorum.
Şuraya yazmaya bile halim yok.
Kızlar vajinada sanki kesiliyor gibi acı giriyor . Doğum böyle mi başlıyor ya
Niyeti bozdum da bi baskılar bişeyler var . Karnım sert, baskı var değişik , çıkıyorsa da alıştırma glbaHicbir fikrim yok ama bayragi devralmaya niyetli gibisin sanki
aynı sancı bende de var. vajinada ince sızı var zor yürüyorum biraz sızlıyor sonra birden geçiyor.Kızlar vajinada sanki kesiliyor gibi acı giriyor . Doğum böyle mi başlıyor ya
Ayyu canim benim gozunuz aydin bilgi verdigin icinde tskler anali babali buyusun oglusunKızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Az kaldi cnm durur minnosun 5i de benim ins kurtulucam kasintidan 4 gozle bekliyorunKızlarrr çok hareketli benimki fena baskı yapıyo aşağıyatağın içinde oturuyorum yatamıyorum bile. Sızlatıyor resmen Allahım biraz daha dursun. 2 sinde sezeryanım var ya
Allahim kasinti yetmiyomus gibi bide mide yanmasi cikti basima burnumdada ucuk cikti acaba ucuk kremi kullansam bi zarari olurmu bilgisi olan varmi
Litchi cnm saglikla kavus bebegine simdiden gozunuz aydin dualarimiz seninle darisi bizlere
Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Allahim kasinti yetmiyomus gibi bide mide yanmasi cikti basima burnumdada ucuk cikti acaba ucuk kremi kullansam bi zarari olurmu bilgisi olan varmi
Litchi cnm saglikla kavus bebegine simdiden gozunuz aydin dualarimiz seninle darisi bizlere
Bazi sitelerde bazi anneler doguma enerji toplar bu sebeple son haftalarda herhangi bir agri kasilma ve sanci hissetmezler dio bizimkide ondan oluo galiba cnmBende de aynen ya :/ hayırlısı bekliycez el mahkum...
Gözün aydin cnm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallllaahhh... subat annesi kalmadi yaaa hepiniz oca annesi oldunuzKızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Benimde var 2 haftadır beter bi sızıKızlar vajinada sanki kesiliyor gibi acı giriyor . Doğum böyle mi başlıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?