Kaşıntın neden var hamilelik alerjisi mi olsun sendeAllahim kasinti yetmiyomus gibi bide mide yanmasi cikti basima burnumdada ucuk cikti acaba ucuk kremi kullansam bi zarari olurmu bilgisi olan varmi
@Litchi cnm saglikla kavus bebegine simdiden gozunuz aydin dualarimiz seninle darisi bizlere
Hastanedeyim. Kızımız maşallah iyi ama ben sorunluyum.
Eve.gitmek istiyorum artık ve.biraz uyumak.yanıma gelen refakatçiler kafayı vurup uyuyor. Bende bebek uyusa bile uyuyamıyorum bırakıp.
Sancın varmı ki ya hemen hastaneye gitme hastanede de çekiyorsun sancıyı evdedeKızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası
Hadi hayirlisi olsun canim.Kızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası
Sancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara araSancın varmı ki ya hemen hastaneye gitme hastanede de çekiyorsun sancıyı evdede
Suyun geldiyse bekleme doktorda bekletmez zaten o durumdaSancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara ara
Evet canım kendi dr da değil herşeyin hayırlısı güzel bir ameliyat geçirdim çok şükür darısı başınıza....
Kız geri mi.sokayım Kızanımı.
Hala hastanedeyim. Kanım 8 e düşmüş aşırı halsizim eve gitmek istiyorum.
Şuraya yazmaya bile halim yok.
Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Canım benim çıkıyoruz az sonra evden. Sağol duaların için canımAllah yardımcımız olsun inşallah.
Kızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası
Tesekkurler canım darısı başınagözün aydın canım; sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah...
inşallah bir an önce toparlarsın canım baya düşmüş kanın
gözün aydın hemşerim :) maşallah oğluşuna, sağlıklı mutlu bir çocuk olsun
ben görüp yazana kadar doğuma gitmişsin bile; kuzun doğmuştur şimdi. hayırlı olsun canım :)
hadi bakalım hayırlısı olsun canım... sancın falan var mı?
Kararlıyım ben Şubat anası olacağım.. Soz verdım and içtım :))Gözün aydin cnm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallllaahhh... subat annesi kalmadi yaaa hepiniz oca annesi oldunuz
Kızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası
suyun yavaş yavaş gelıyorsa doğumda başlıyor demektır. Haydı Allah kurtarsın bacımSancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara ara
Açıl mana bakacaklar ve sancı verecekler 3. 5 saate doğuracaksınTirtir titriyorum, başıma ne geleceğinden habersiz . Hastaneye girdik
Âmin Allah razı olsun geliyor canm nst ye bağlayacaklar şimdiKararlıyım ben Şubat anası olacağım.. Soz verdım and içtım :))
suyun yavaş yavaş gelıyorsa doğumda başlıyor demektır. Haydı Allah kurtarsın bacım
Rabbim hayırlıyısıyla kurtarsın sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Âmin Allah razı olsun geliyor canm nst ye bağlayacaklar şimdi
Birinden geçmştir dediler ama bizde gripli kimse yoktuanca hastaneye aşı için giderken falan geçmştrCanım ben de sizleri merak ediyordum. Maasallah kilolari ve haftası da güzel ikizlere gore.ama neden enfeksiyon geciriyorlarmis doktorunuz ne diyor?
belki de bebişin doğmuştur Allah analı babalı büyütsün yavrunuCanım benim çıkıyoruz az sonra evden. Sağol duaların için canımAllah yardımcımız olsun inşallah.
Önce biriydi diğerine de geçmşAllah tez vakitte şifa versin.ikisi birden mi geciriyor
Bazi sitelerde bazi anneler doguma enerji toplar bu sebeple son haftalarda herhangi bir agri kasilma ve sanci hissetmezler dio bizimkide ondan oluo galiba cnm
Sancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara ara
Allah yardımcın olsun canım.inşallah sorunsuz alırsın yavrunu kucağına.güzel haberlerini bekliyorumÂmin Allah razı olsun geliyor canm nst ye bağlayacaklar şimdi
Panik yapma canım sakin ol dua oku sürekli La havle vela kuvvete illa billah tesbihini çek sürekli ama korkma korku sancıyı geri götürüyormuş sakin olmaya çalış iyi haberlerini bekliyoruzTirtir titriyorum, başıma ne geleceğinden habersiz . Hastaneye girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?