2015 Şubat Anneleri

Allahim kasinti yetmiyomus gibi bide mide yanmasi cikti basima burnumdada ucuk cikti acaba ucuk kremi kullansam bi zarari olurmu bilgisi olan varmi

@Litchi cnm saglikla kavus bebegine simdiden gozunuz aydin dualarimiz seninle darisi bizlere
Kaşıntın neden var hamilelik alerjisi mi olsun sende

Hastanedeyim. Kızımız maşallah iyi ama ben sorunluyum.
Eve.gitmek istiyorum artık ve.biraz uyumak.yanıma gelen refakatçiler kafayı vurup uyuyor. Bende bebek uyusa bile uyuyamıyorum bırakıp.

Kız esoba ne ara doğum yaptın yavrum ya kaç Kilo doğdu kızın Allah hayrlı ömürler versin kızına cennet vesilen olsun inşallah

Kızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası
Sancın varmı ki ya hemen hastaneye gitme hastanede de çekiyorsun sancıyı evdede

Evet canım kendi dr da değil herşeyin hayırlısı güzel bir ameliyat geçirdim çok şükür darısı başınıza....

gözün aydın canım; sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah...

Kız geri mi.sokayım Kızanımı.
Hala hastanedeyim. Kanım 8 e düşmüş aşırı halsizim eve gitmek istiyorum.
Şuraya yazmaya bile halim yok.

inşallah bir an önce toparlarsın canım baya düşmüş kanın

gözün aydın hemşerim :) maşallah oğluşuna, sağlıklı mutlu bir çocuk olsun

Canım benim çıkıyoruz az sonra evden. Sağol duaların için canım Allah yardımcımız olsun inşallah.

ben görüp yazana kadar doğuma gitmişsin bile; kuzun doğmuştur şimdi. hayırlı olsun canım :)

Kızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası

hadi bakalım hayırlısı olsun canım... sancın falan var mı?

Tesekkurler canım darısı başına

Gözün aydin cnm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallllaahhh... subat annesi kalmadi yaaa hepiniz oca annesi oldunuz
Kararlıyım ben Şubat anası olacağım.. Soz verdım and içtım :))

Sancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara ara
suyun yavaş yavaş gelıyorsa doğumda başlıyor demektır. Haydı Allah kurtarsın bacım

Tirtir titriyorum, başıma ne geleceğinden habersiz . Hastaneye girdik

Canım ben de sizleri merak ediyordum. Maasallah kilolari ve haftası da güzel ikizlere gore.ama neden enfeksiyon geciriyorlarmis doktorunuz ne diyor?
Birinden geçmştir dediler ama bizde gripli kimse yoktuanca hastaneye aşı için giderken falan geçmştr

Bazi sitelerde bazi anneler doguma enerji toplar bu sebeple son haftalarda herhangi bir agri kasilma ve sanci hissetmezler dio bizimkide ondan oluo galiba cnm

Hadi bakalım inşallah öyledir :)

Sancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara ara

Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin :) darısı başımıza :)

Tirtir titriyorum, başıma ne geleceğinden habersiz . Hastaneye girdik
Panik yapma canım sakin ol dua oku sürekli La havle vela kuvvete illa billah tesbihini çek sürekli ama korkma korku sancıyı geri götürüyormuş sakin olmaya çalış iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…