Benim 2 gun bulantim oluyor 2 gun olmuyor. Hayirdir ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsa bi dert olmasa bi dert. Ama bulanti olsa en fazla esime nazlaniyorum yoksa mutlu oluyorum. Dedigin gibi cok bulantili bir tip degilim o yuZden boyledir insBen de bugün iyiyim benim de öyle ya bulantılarım zaten çok şiddetli değildi ama bi gün oluyor bi gün rahatlıyor bugün çok rahatım öyle olmaktan da hoşnut deilim hayırlısı inşallah 🙏
Aynı benimki yaacok ii arkamda gezio ama pis dagınık buzdolabında kedi eniğini kaybetse bulamıo benimki o konularda vurdum duymaz evde dag gibi bulasıgı oluo gezmeye gidioo ama olsun ilgisi alakası yetio bana :)
Olsa bi dert olmasa bi dert. Ama bulanti olsa en fazla esime nazlaniyorum yoksa mutlu oluyorum. Dedigin gibi cok bulantili bir tip degilim o yuZden boyledir ins
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum. Mor mor gobegim.
Aynen aynen ben dolabını açmak için her yeltendiğimde elim dolabın kolundan çıkmıyo yapış yapış:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende benimkinden bi tane var sanıodum :) teee haziran ayında elektirik gitmiş etleri çözülmüş onun akıntıları duruyo sildirmioda ben yaparım kızım boşver die dediğin gibi yerlere cıplak ayakla basılmıo yapıs yapıs yaz ortasında corap giyiyorum :) onunda dikeni bu işte napıyım diorumm.. eve gitsem dayanamam cok uyuyorum eşimi sahura falan kaldıramıorum hafta sonu gidioruz izdirap cekiorum resmeneşimi kaldırıo sabah işe yolluyo bana kahvaltı hazırlıo :)
Olsun mecburuz gitcez ramazan olmasa bu kadr zor olmaz tabi eşlerimizede
Mersindeyim canim
ne bileyim neye uğradığimi sasrdim esten cok cocuga direk ambargo koyunca
2 gündür yoktuk kayınvaldemlerle çiflikte kaldım ne rahatmış yahu sahura falanda kalkmadım tutamıyorum diye.kızımda bağ bahçe gezinip durdu dedesiyle kuzenleriyle falan çok rahat ettim uyudum bol bol .bugün indik eve biraz işlerimiz vardı tekrar çıkıp bayrama kadar kalmayı düşünüyorum.bizimde cuma günü kontrolümüz var çok sabırsızlanıyorum biranönce geçse şu günler hayırlısıylabirde sanki temiz hava dağ havası iyi geldi bulantılarıma,daha rahat yemek yiyebildim ev insanı bunaltıyor bence,çıkıp başka yerlere gidebiliyorsanız 1 günlüğüne de olsa gidin derim.
Bende hastaneyi hiç beğenmiyorum ama ergene tarafına yeni hastane yapılıyor taşınacakmış oraya. İnşallah benim doğuma yetişir. Sen kime gidiyorsun. Yazmayayım canım Allah razı olsun zahmetli biraz. Annemler yapıp otobüsle yollayacak. Düşünmen yeter :) öyle valla her şey onlar için
tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
çalışan bayanlar kaçıncı ayda ayrılcaksınız
ve işe ne zaman geri dönersiniz
tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
7. ayda ayrılırım sonrada geri dönmem bebişim 2 yasına girene kadar :)
tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
canım. 37. haftaya kadar calısabılırız zaten maxımum. ben o haftaya kadar dayanmaya calısıcamm. 4 ay zaten ucretlı bırde benım gecen seneden ve bu seneden bırer hafta yıllık ıznım var seneyede 2 hafta var onları bırlestırıcem . bır ay da o sekılde oluyo. yanı toplamda 5 ay ücretli iznim olacak. 5. aydan sonrası acıkcası bebegın ve ıs yerımın durumuna gore bellı olur. suan kestiremıyorum. ama bılıyomusun içim yanıyo bıryandan 4 aylık bebgımı bırakıp işe gıdıcem resmen
37. haftada çıkarım izne. 4 ay normal 6 ay da ücretsiz kullanıp 10 ay sonra dönerim diye düşünüyorum.
nasip tabii bakalım zaman ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?