2015 Şubat Anneleri

Benim 2 gun bulantim oluyor 2 gun olmuyor. Hayirdir ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bugün iyiyim benim de öyle ya bulantılarım zaten çok şiddetli değildi ama bi gün oluyor bi gün rahatlıyor bugün çok rahatım öyle olmaktan da hoşnut deilim hayırlısı inşallah 🙏

Ben de bugün iyiyim benim de öyle ya bulantılarım zaten çok şiddetli değildi ama bi gün oluyor bi gün rahatlıyor bugün çok rahatım öyle olmaktan da hoşnut deilim hayırlısı inşallah 🙏
Olsa bi dert olmasa bi dert. Ama bulanti olsa en fazla esime nazlaniyorum yoksa mutlu oluyorum. Dedigin gibi cok bulantili bir tip degilim o yuZden boyledir ins
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum. Mor mor gobegim.

Aynı benimki yaa cok ii arkamda gezio ama pis dagınık buzdolabında kedi eniğini kaybetse bulamıo benimki o konularda vurdum duymaz evde dag gibi bulasıgı oluo gezmeye gidioo ama olsun ilgisi alakası yetio bana :)

Aynen aynen ben dolabını açmak için her yeltendiğimde elim dolabın kolundan çıkmıyo yapış yapış:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olsa bi dert olmasa bi dert. Ama bulanti olsa en fazla esime nazlaniyorum yoksa mutlu oluyorum. Dedigin gibi cok bulantili bir tip degilim o yuZden boyledir ins
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum. Mor mor gobegim.

Aynen çok ağrılı bişey ama umrumda değil 25 tane bitirdim yavaş yavaş morarmaya başladı bi gün sağa bi gün sola yap canım daha az morarıyor ben öyle yapıyorum inşallah bebişlerimize yarar bunlar. Aslında bende pıhtılaşma yok ama tedbir amaçlı ne kullanacağımı şaşırdık dojtorum her ihtimale karşı kullan dedi sana neden verdiler ki ?

Aynen aynen ben dolabını açmak için her yeltendiğimde elim dolabın kolundan çıkmıyo yapış yapış:))

bende benimkinden bi tane var sanıodum :) teee haziran ayında elektirik gitmiş etleri çözülmüş onun akıntıları duruyo sildirmioda ben yaparım kızım boşver die dediğin gibi yerlere cıplak ayakla basılmıo yapıs yapıs yaz ortasında corap giyiyorum :) onunda dikeni bu işte napıyım diorumm.. eve gitsem dayanamam cok uyuyorum eşimi sahura falan kaldıramıorum hafta sonu gidioruz izdirap cekiorum resmen eşimi kaldırıo sabah işe yolluyo bana kahvaltı hazırlıo :)

Olsun mecburuz gitcez ramazan olmasa bu kadr zor olmaz tabi eşlerimizede

Mersindeyim canim
ne bileyim neye uğradığimi sasrdim esten cok cocuga direk ambargo koyunca

çok şaşırdım serefnaz. bende mersinde okudum 4 yıl. hangi hastaneymiş böyle davranan çok merak ettim. benim ablamda mersinde yaşıyor şuan oda hamile istersen doktorunun adını öğrenip sana yazayım?

ne guzel anlatmısssın ama nerde gıdıcez bır yere kalmaya. işten izin almak mumkun degılkı. su 15 gun gecsede bayram tatılı gelse dıye beklıyorum dortgozle

ay çatlıycam kız meraktan ne aşerdın bu kadar :) hangı sehırdesın kuzum bımlıyorum ama ben bursadayım. buralardan bısey ısterse canın hemen gonderelım. ah keske benımde canım bısey cekse. haftalardır bıktım peynır ekmekten

tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
çalışan bayanlar kaçıncı ayda ayrılcaksınız
ve işe ne zaman geri dönersiniz

tatlı hatunlar
size bi sorum olacak

canım. 37. haftaya kadar calısabılırız zaten maxımum. ben o haftaya kadar dayanmaya calısıcamm. 4 ay zaten ucretlı bırde benım gecen seneden ve bu seneden bırer hafta yıllık ıznım var seneyede 2 hafta var onları bırlestırıcem . bır ay da o sekılde oluyo. yanı toplamda 5 ay ücretli iznim olacak. 5. aydan sonrası acıkcası bebegın ve ıs yerımın durumuna gore bellı olur. suan kestiremıyorum. ama bılıyomusun içim yanıyo bıryandan 4 aylık bebgımı bırakıp işe gıdıcem resmen

tatlı hatunlar
size bi sorum olacak

canım herşey yolunda giderse 37. haftaya kadar çalışayım diyorum ben,kalan izinlerimi bebişimle geçireyim diye. sonra bir ay da rapor alırım. bakıcı bulamazsamda bulana kadar da ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum. Allah o günleri bize göstersin de bi şekilde bebişle vakit geçirmenin yollarına bakcez artık ama 6 aydan önce yaban ellere bırakmak istemem doğrusu. sen ne düşünüyosun?

özel sektör mü
4 ay çok küçük ya
maaşın yüsekse mutlaka zorluk olur ama bilmiyorum

SELAM KIZLAR
DUN Oruç tutmuştum ya.. orucumu acınca fenalaştım bırden bıer ..2 saatte kendıme gelemedım ... sonr hıç su ıçmediğim aklıma geldı gıdıp 2.bardak su içtim biraz ağaya kalktım... sanırım tansıyonum duştu... yemek yedıkten sonra bu fenalık hissi hep gelıyor napıcam Allahım bılemıyorum

Ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz
Bana 1 ay sonra gel
3.ayında zeka tetsi yapılıyo bebeğe dendi ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…