Epidural takıldı Açıklık. 8 cm olmuşSanci yuk mu ki epidural de olck mi Allah yardim etsn insallah
Pipi cikisinda degil de bobrekten mesaneye geciste sıkıntı var.3.aşamadayiz.zorlanirsa bobrege zarar verir dedi.isallah duzelir ama bizimki duzelicek bi asama degilmis mudahale gerekebilir dedi.bakalim saglikla gelsin isallahEvet dr da ole dedi sanki idrar yapmada sikinti olabiliomus mikisinin ucu hafif kapali olabilir dedi ondanda bobrege genisleme yapabilir dedi.sizin de mi ayni insallah kendiliginden duzelir miniklerimiz
Doğumhaneden Türk fılmı tadında korkunç çığlıklar geliyor . Kanal da değiştiremiyorsun burda . Epiduralde hani böle Çığlık olmuyordu allam gayet bağırıyr Kadıncağız
le jardin 7037 almışım ben, ama netten almadım bi iç çamaşırı mağazasından almıştımşu önden klipsli sütyenlerden hangi markaların var yaa
araştırıyorum bulamadım daha
Bi yerdede rahat rahat beklerken birden giren dogum sancilariyla napmaniz gerektinizi bilemeyeceksiniz dio iste bende ondan korkuyorum esim evde deil evim uzak hastaneye evdeyken kimse yoksa napcam cok endiseleniorumakıllı cücükler
bazen bende , süreç kolay geçti
doğum zor mu olacak acaba diyorum kendi kendime
le jardin 7037 almışım ben, ama netten almadım bi iç çamaşırı mağazasından almıştım
doğru guruptasın bende de hiçbir belirti yok ama bizim adetin ilk günü 8 mayıs hamile ne zaman kaldığımız bilmiyoruz ki ben daha bugün 38. haftaya girdim zaten 41 haftayı geçince tedirgin olmak (yani ne zman doğar acaba telaşı ) gerekir diye düşünüyorum şubat anneleri ocakta doğunca sende geç kaldı telaşına düştün sanırım... annesi oğlun sana tarih vermiş ama sen neden erken gelmedin diye telaşlanıyorsunyaa ben yanlıs bi gruptamıyım acaba bu anlatılanların hiç biri bende yok :) doktorum izinli oldugu için yarın baska doktora gidecem aynı hastanede gaza gelip beni sezeryana alın diyesim var valla sabırsızlıgım burayı okudukca artıo valla ben ne zaman kavuscam oglusumaaaa
Sen dogurursun bak demedi deme gobeginde inmis asagiyaa herseyin hazirda bulunsun vallaaaa :))Canim Rabbim yardimcin olsun. Çok kolay olur insallah dogumun .... Benimde herkes göbeğin asagida asagida diyip duruyor. Yarin kontrol diye gidip dogurursam sasirmam.
rabbim kolay kurtarsin inşallahEpidural takıldı Açıklık. 8 cm olmuş
hakkınızda hayırlısı ben doğuma hazırlık kursuna gittim orda verilen bilgi su gelince 24 saat içinde doğum olmalı diyeydi tabii doktoruna güveniyorsan kendini ve bebeğini önce Allaha sonrada güvendiğin doktora emanet edeceksinDr uma çok güveniyorum.. Dönmezse haftaya alalım dedi,risk görmese bekler normal doğum taraftarı her zaman..38+1 oluyo Pazartesi.. 38 hafta doldumu hiçbi sıkıntı olmaz dedi+beklemek her zaman risktir böyle durumlarda,biz nelerle karşılaşıyoruz dedi.. Bu stresle daha fazla bekleyebileceğimi de sanmıyorum zaten,wc ye gitmeye korkuyorum yaw..
Dimi yaaa ama ne bilem yalanci sancilar olsun geliorum hazirlan annecim desin :) 25.haftadan beri dogmaya calisan bebek annesini hastanelerde yatiran babasini batiran bebek doktor ablasi 36dan sonra sikinti yok dedi 37de kendini tepeye cekti tam gogusumun altinda duruo karnimin alt kismi bos gibi sanki naz yapio.. bende dogsun hemen demiorum ama bi dogum kanalina girsee azcik tepki verse geliorimmmm dese fenami olurdoğru guruptasın bende de hiçbir belirti yok ama bizim adetin ilk günü 8 mayıs hamile ne zaman kaldığımız bilmiyoruz ki ben daha bugün 38. haftaya girdim zaten 41 haftayı geçince tedirgin olmak (yani ne zman doğar acaba telaşı ) gerekir diye düşünüyorum şubat anneleri ocakta doğunca sende geç kaldı telaşına düştün sanırım... annesi oğlun sana tarih vermiş ama sen neden erken gelmedin diye telaşlanıyorsun
Epidural takıldı Açıklık. 8 cm olmuş
Doğumhaneden Türk fılmı tadında korkunç çığlıklar geliyor . Kanal da değiştiremiyorsun burda . Epiduralde hani böle Çığlık olmuyordu allam gayet bağırıyr Kadıncağız
hakkınızda hayırlısı ben doğuma hazırlık kursuna gittim orda verilen bilgi su gelince 24 saat içinde doğum olmalı diyeydi tabii doktoruna güveniyorsan kendini ve bebeğini önce Allaha sonrada güvendiğin doktora emanet edeceksin
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/12/pyelektazi-bbrek-pelvisinin-genilemesi.html?m=1Pipi cikisinda degil de bobrekten mesaneye geciste sıkıntı var.3.aşamadayiz.zorlanirsa bobrege zarar verir dedi.isallah duzelir ama bizimki duzelicek bi asama degilmis mudahale gerekebilir dedi.bakalim saglikla gelsin isallah
ayy öylemiymiş benim kızımda beni zorlamıyor hatta dün gece bir kez uyandım wc için kara kuzum annesini de düşünürmüş :)doğru aslında herkesin süreci farklı ama ben cok kötüydüm geceleri bel agrısı sancılar kramplarr kasılmalar... ama 1 haftadır sadece gece cok lavaboya gitmem dışında bide dönerken zorlanmam dışında hiç bir sıkıntım yok :) netten baya baktım bazı bebeişler annelerini doğuma hazırlamak için zorlamazmış son dönemleri böyle rahat gecermiş bizim bebişler bizi düşünüo galiba :) zorlamıo bizi hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?