2015 Şubat Anneleri

ayy öylemiymiş benim kızımda beni zorlamıyor hatta dün gece bir kez uyandım wc için kara kuzum annesini de düşünürmüş :)
Dusunur tabi annesi :)) benim gece lavabo problemim oluo ama gunduzleri sanki hic hamile deilmusim gibi gelio :)) annesini dinlendirio dogumda baya zorlucaklar bizi galiba cnm :)

okuduma göre bir süre arkadaşimiz altdan muayene olmuş benim günüm bitmek üzere ben daha olmadım ???
Evet canim alttan muayene normal dogum icin uygun musun diye yapiliyor.degilsen normal dogum tarihinden 1-2 hafta once sezeryanla aliniyor.senin kontrolun ne zaman

cimcimesultan kemik cati konusunda hic kendine düşünüp sıkıntı etme şimdiden minyon olanin cati dar olup doguramasaydi bunca yıl yurdum kadinlari nasil doğuracaktı allah askina. Cati dedigin dogumda gosterir gercek konumunu cok sukur doktorun beklmekten yana bu büyük nimet bugüne dek normal doğum konusunda gayet istikrarli kararlı gittin son dk dis etknlerle kendini ürkütüp bilinçaltıni etkileme kuzum

bu konuda ayne senin gibi düşünıyorum 2000 yilden beri kadinlar doğum yapıyor biz daha şanslıyız tıp çok ilerde

pkasss canim biraz daha bekleyecek olmna cok sevindim inşallah dua edelim bunca sabrina emegine kendisi baslatsin artik doğumunu bebisin. Pazrtsye kadar napcan gitcen mi diger doktora gercekten fenomen bir isim o civarda. Dualarim seninle inşallah nasip olur normal ve saglikli bir doğum canm

dimi ama
9 aydır normal doğurcam dedim olumlama yaptım son anda değiştirmeyeyim
evet yapabilirim ben normal doğurabilirim
doktorumada yanılmışım normal doğumun çok kolay oldu dedirtebilirim

okuduma göre bir süre arkadaşimiz altdan muayene olmuş benim günüm bitmek üzere ben daha olmadım ???

ben de oldum gecen hafta ama cati vb uygunluğu icin degil uc haftadr nstde sanci cikiyor karnım da indi bu hafta acilma yumusama var mi diye muayene etti doktorum. Sanci olmasa ona da gerek görmüyordu ki normali de o bence

Evet dr da ole dedi sanki idrar yapmada sikinti olabiliomus mikisinin ucu hafif kapali olabilir dedi ondanda bobrege genisleme yapabilir dedi.sizin de mi ayni insallah kendiliginden duzelir miniklerimiz
Bobrek genislemesi bizdede var bebegin cinsiyeti ne erkeklerde normalmis bizim sagda ve solda 8 er mm

Son düzenleme:
Kafa capi 95 cok mu kizlar bide bobregi ile ilgili soyledigine takildim aslinda pztesi ben yine randevu aliyimde devletteki o seker druma gidiyim o bana ii gelio
benim kızımında kafası büyük 9,9cm kadar normal doğum olur dediler ( açılma 10 cm olduğu için ) ama benim ailem için normal bir durum özeldeki doktorlar sorun etsene ben etmiyorum çünkü benim kızımın kafası pelvisime uyumlu olacak :) iyi düşün iyi olsun :) doğum başlayınca yaşıycaz bazı şeyleri böbrek ile ilgili de ayrıntılı da birşey çıkmamışmıydı

Cnm banada hala alttan hic muayene yapmadilar soramiorum da korkuyorum yani esegin aklina karpuz kabugu sokmayayim diorum cocuk dogum kanalina yerlesince falan yapiolar galiba bilmiorum Benimde hep aklimda

Canim doktorunla konus.normal yapabilir miyim endiseliyim de.cati muayenesi filan etmicekmisiniz de.yapmazsa da bi bildigi vardir heralde
benim eltimde hiç olmadı ne bilim ben normal istiyorum zaten sezerjandan daha çok korkıyorum belki yarin ister

ben de oldum gecen hafta ama cati vb uygunluğu icin degil uc haftadr nstde sanci cikiyor karnım da indi bu hafta acilma yumusama var mi diye muayene etti doktorum. Sanci olmasa ona da gerek görmüyordu ki normali de o bence
benim karnım da büyük değildi 3 günden beri minacik oldu bebişim banada normali o gibi geliyor arkadaşlar zaten muayne olunduk dan sonra doğumu tetikliyor diyorlar onun için şaşirdim

Cnm banada hala alttan hic muayene yapmadilar soramiorum da korkuyorum yani esegin aklina karpuz kabugu sokmayayim diorum cocuk dogum kanalina yerlesince falan yapiolar galiba bilmiorum Benimde hep aklimda
benden de okadar doktor herhalde şüphe etiklerine mi baktiriyor ??? sonuç olarak az çok ultrasyonla da görür

Sıkıldım Napım hem doktorum sezeryan olucağı için 5 şubatta kontrol 10 şubatta alırıs dedi bi aksilik çıkmassa haftaya kesin tarih vericekmiş anestezi uzmanıyla görüşcekmişim

aman tarih verilmeside iyi bişey değilmiş,zaman geçmiyor gibi geliyor insana

Bugun arkadaşla kahvaltıya gittim catlayana kadar yemisimm sonra mahvoldu mide tabi gittik acik havada yürüyüş yaptik yürümek de zor alttan bebis ustten yediklerim sıkıştırdı durdu neyse ki yürüyüş iyi geldi bisure sonra. Aksama da baska kapi yapiciiim bugünü boyle yedik yarini da selametle atlatirsak cumartesi eşime kavusuyorum nasipse sonra gelsin bizim kızçe de hayirlisiyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…