- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
benim karnım da büyük değildi 3 günden beri minacik oldu bebişim banada normali o gibi geliyor arkadaşlar zaten muayne olunduk dan sonra doğumu tetikliyor diyorlar onun için şaşirdim
Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.hastanede misin ? eve çıktın mı ? emek nasıl ?
doğru söyliyorsun artik allah hangi günü yazdiğisa3 haftadir alttan muayene oluyom ne bebe asagi indi ne acilma oldu.. Naparsan yap istedikleri zamanda geliyo bu bebeler bence :/
Benim.oglan ac gozlulukle 2550 gr olmus gunde 50 gr aliyo bu gidisle oburiks olucaz
Bnm bebeğiminde var böbrek genişlemesi sol böbreğinde 9.1 mm cumartesi Bnde doğum yapıyorum inşallahBobrek genislemesi bizdede var bebegin cinsiyeti ne erkeklerde normalmis bizim sagda ve solda 8 er mm
Cnm kaldir emzir burnunu sık uyanirEve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
Mama verince boyle olduHay maşallah rabbim nazardan saklasin
Ben cok once sormustum elle yapmiorm sadece bazi hamileliklerde elle muayene ediorum demisti dedigin gibi belkide bakiodur normal geldigi icin ellemiodur.. ben bi yerde elini tamamen sokuomus die okumustum ondan sormustum baksam bile 2 parmak okuyup boyle seyleri korkutma kendini demisti. ama sonra hic bahsi acilmadi...benden de okadar doktor herhalde şüphe etiklerine mi baktiriyor ??? sonuç olarak az çok ultrasyonla da görür
Esin nerdeki farkli bir ildemi calisio.. ohh kapi kapi gezip gunleri oldur bakalim tez zamanda da bebisini alirsin saglicakla kucagina ins :)Bugun arkadaşla kahvaltıya gittim catlayana kadar yemisimm sonra mahvoldu mide tabi gittik acik havada yürüyüş yaptik yürümek de zor alttan bebis ustten yediklerim sıkıştırdı durduneyse ki yürüyüş iyi geldi bisure sonra. Aksama da baska kapi yapiciiim bugünü boyle yedik yarini da selametle atlatirsak cumartesi eşime kavusuyorum nasipse sonra gelsin bizim kızçe de hayirlisiyla inşallah
Annesi bence yine de keyfini çıkar canını böyle şeylerle sıkma senin yerinde olmak için neler verirdim :) bizi düşün rahatlaEve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Ben cok once sormustum elle yapmiorm sadece bazi hamileliklerde elle muayene ediorum demisti dedigin gibi belkide bakiodur normal geldigi icin ellemiodur.. ben bi yerde elini tamamen sokuomus die okumustum ondan sormustum baksam bile 2 parmak okuyup boyle seyleri korkutma kendini demisti. ama sonra hic bahsi acilmadi...
Esin nerdeki farkli bir ildemi calisio.. ohh kapi kapi gezip gunleri oldur bakalim tez zamanda da bebisini alirsin saglicakla kucagina ins :)
Canını sıkma sütünü etkiler.tv boşver uyu bol bol.dinlen.bebeğin sağlklı maşallah tadını çıkar canımmEve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
telli süt akışı ile ilgili bilgim yok canım yabunların alt kısmı telsizmi
telliler süt akışını engelliyormuş telsizlerde bende durmaz ne yapsam acaba
Biraz yoruyorlar ama deger bebislerimiz icin. Hep bebisin saglikli oldugu icin dua et. Bozma moralini. ben de anne sutu sonrasinda biraz mama veriyorum. Bana da siringa ile ver dediler ama dr brown biberronla verdim. Cesaret edemedim siringaya. Bebisimiz sarilik olmasin mecbur anne sutu ardina mama simdilik.Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Çatı muayenesini bende doktoruma bugün sordum. Ne zaman yapacaksınız ? Doktor doğum olunca bakıcaz şimdiden bakmanın manası yok çocuk kendi inecek diye bekleyeceğiz dedi. Bende çok sevindim çünkü çok geriliyorum kendimi psikolojik olarak sadece doğuma şartladım öncesinde olmasın diyeCnm banada hala alttan hic muayene yapmadilar soramiorum da korkuyorum yani esegin aklina karpuz kabugu sokmayayim diorumcocuk dogum kanalina yerlesince falan yapiolar galiba bilmiorum Benimde hep aklimda
bunu izledikden sonra ben rahatladim belki sana da iyi gelir
annesi kuzusuna sarılmak istiyo :) vaktinde gelsin annesi inşallah uzun uzun yıllar birlikte olacaksınız tekmelerinin tadını çıkar şimdiDimi yaaa ama ne bilem yalanci sancilar olsun geliorum hazirlan annecim desin :) 25.haftadan beri dogmaya calisan bebek annesini hastanelerde yatiran babasini batiran bebek doktor ablasi 36dan sonra sikinti yok dedi 37de kendini tepeye cekti tam gogusumun altinda duruo karnimin alt kismi bos gibi sanki naz yapio.. bende dogsun hemen demiorum ama bi dogum kanalina girsee azcik tepki verse geliorimmmm dese fenami olur
Pembe bir kağıt. Pamuk üstüne gazlı bez sarıyorlar içenede kağıdı koyuyorlarEczanede satılan turnosol nasıl bişey cnm? Nasıl yspıcam ben onu akıntı gelince mi koyucam ped gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?