2015 Şubat Anneleri

benim karnım da büyük değildi 3 günden beri minacik oldu bebişim banada normali o gibi geliyor arkadaşlar zaten muayne olunduk dan sonra doğumu tetikliyor diyorlar onun için şaşirdim

3 haftadir alttan muayene oluyom ne bebe asagi indi ne acilma oldu.. Naparsan yap istedikleri zamanda geliyo bu bebeler bence :/

hastanede misin ? eve çıktın mı ? emek nasıl ?
Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor

Cnm kaldir emzir burnunu sık uyanir

benden de okadar doktor herhalde şüphe etiklerine mi baktiriyor ??? sonuç olarak az çok ultrasyonla da görür
Ben cok once sormustum elle yapmiorm sadece bazi hamileliklerde elle muayene ediorum demisti dedigin gibi belkide bakiodur normal geldigi icin ellemiodur.. ben bi yerde elini tamamen sokuomus die okumustum ondan sormustum baksam bile 2 parmak okuyup boyle seyleri korkutma kendini demisti. ama sonra hic bahsi acilmadi...

Esin nerdeki farkli bir ildemi calisio.. ohh kapi kapi gezip gunleri oldur bakalim tez zamanda da bebisini alirsin saglicakla kucagina ins :)

Annesi bence yine de keyfini çıkar canını böyle şeylerle sıkma senin yerinde olmak için neler verirdim :) bizi düşün rahatla

Ya ablan niye gitti hemen bisekilde kvyi gonder bi iki güne hic bozma moralini keyfini koca dokuz ayı tek basina hakladin bebisine bakmak için kimseye ihtiyacın yok alasinı yaparsın içgüdüsel olarak o yetenek var sende zaten. Boyle hurafeydi bilmem neydi kafani bunalttgina degmez. Emek hanimi uyandirma konusunda ısrarlı ol ki sarilik olmasin ayaklarini soy karnina dogru masaj yap hafif yuzune doğru üfleyerek uyandrmya calis ne kadar sık beslenrse o kadar güçlenecek annesi

ay elini tamami mi zaten şürda doğma ney kaldı ki diyorum ve hiç endişe etmemeye çalişiyorum

Esin nerdeki farkli bir ildemi calisio.. ohh kapi kapi gezip gunleri oldur bakalim tez zamanda da bebisini alirsin saglicakla kucagina ins :)

Doguma diye annemlre geldim ya ben esim calistigi icin bisuredir yoktu izin alip gelecek inşAllah haftasonu buraya. Yok kiz gezemiyordum ben de bakma bugun ust uste denk geldi iyi oldu darlnmistim baya evde

Canını sıkma sütünü etkiler.tv boşver uyu bol bol.dinlen.bebeğin sağlklı maşallah tadını çıkar canımm

Biraz yoruyorlar ama deger bebislerimiz icin. Hep bebisin saglikli oldugu icin dua et. Bozma moralini. ben de anne sutu sonrasinda biraz mama veriyorum. Bana da siringa ile ver dediler ama dr brown biberronla verdim. Cesaret edemedim siringaya. Bebisimiz sarilik olmasin mecbur anne sutu ardina mama simdilik.

Cnm banada hala alttan hic muayene yapmadilar soramiorum da korkuyorum yani esegin aklina karpuz kabugu sokmayayim diorum cocuk dogum kanalina yerlesince falan yapiolar galiba bilmiorum Benimde hep aklimda
Çatı muayenesini bende doktoruma bugün sordum. Ne zaman yapacaksınız ? Doktor doğum olunca bakıcaz şimdiden bakmanın manası yok çocuk kendi inecek diye bekleyeceğiz dedi. Bende çok sevindim çünkü çok geriliyorum kendimi psikolojik olarak sadece doğuma şartladım öncesinde olmasın diye

annesi kuzusuna sarılmak istiyo :) vaktinde gelsin annesi inşallah uzun uzun yıllar birlikte olacaksınız tekmelerinin tadını çıkar şimdi

Eczanede satılan turnosol nasıl bişey cnm? Nasıl yspıcam ben onu akıntı gelince mi koyucam ped gibi mi?
Pembe bir kağıt. Pamuk üstüne gazlı bez sarıyorlar içenede kağıdı koyuyorlar
Ped gibi kokuyorsun. Akıntı kağıda gelecek şekilde. Üsttedi gazlı bez ince olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…