- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Yok cnm deilmis sehir efsanesi cikti dusunme sakin eger ilk aylarda alttan baktiysa ondan bile az acio diyolllaa :)ay elini tamami mi zaten şürda doğma ney kaldı ki diyorum ve hiç endişe etmemeye çalişiyorum
Bende evde otur otur sıkıldım markete gidiorum die bi ciktim market 10 dk uzaklikta 2 saatte geldim gezdim baya ii geldi :) ii yapmissin hem normal dusunuosan aslinda yuruyus sart diyolla :)Doguma diye annemlre geldim ya ben esim calistigi icin bisuredir yoktu izin alip gelecek inşAllah haftasonu buraya. Yok kiz gezemiyordum ben de bakma bugun ust uste denk geldi iyi oldu darlnmistim baya evde
Bide bazi hamilelikte cati muayenesinden sonra dogum oluveriomus ondan doktorlar erken bakmak istemiomus belkide sezeryan olacak yani yaptirmaya gerek yok diimii amaaÇatı muayenesini bende doktoruma bugün sordum. Ne zaman yapacaksınız ? Doktor doğum olunca bakıcaz şimdiden bakmanın manası yok çocuk kendi inecek diye bekleyeceğiz dedi. Bende çok sevindim çünkü çok geriliyorum kendimi psikolojik olarak sadece doğuma şartladım öncesinde olmasın diye
Ya tekme falanda yok bende sadece hafif gecislerini hissediorum yada hickiriklarini bu normal mi acaba yrn doktora gidecem bide baska doktora gidecem sevmiorim baska doktora gitmeyi her yiginin yogurt yemesi ayri sonuctaannesi kuzusuna sarılmak istiyo :) vaktinde gelsin annesi inşallah uzun uzun yıllar birlikte olacaksınız tekmelerinin tadını çıkar şimdi
Sutyen değilde atletini alsanız daha rahat oluyor emzirirken bel bağır açılmıyor.şu önden klipsli sütyenlerden hangi markaların var yaa
araştırıyorum bulamadım daha
Kanaman varsa yone git doktora kanama sonucta hamileligin her doneminde tehlikeli..arkadaşlar çarşamba nişan gibi bişey gelmişti doktora gittim açılma yok dedi yarım saattir afedersiniz 3 kere wc ye gittim üçündede peçetede kan vardı bu normal mi yoğun bir kanama değil sildiğimde geliyor sadece( ne yapmalıyım
arkadaşlar çarşamba nişan gibi bişey gelmişti doktora gittim açılma yok dedi yarım saattir afedersiniz 3 kere wc ye gittim üçündede peçetede kan vardı bu normal mi yoğun bir kanama değil sildiğimde geliyor sadece( ne yapmalıyım
Ya sorum kaynadi arada. Suyu azalan var mi? Dun azalmis dogum yakin bebegin hareketlerini daha cok hissedersin dedi doktorum. Ama normal anlatti. 12sine kadar sancin suyun gelmesse gelirsin dedi. Bu ne rahatlik?
sola yatınca hissediyorum ama bende sertleşme oluyor çok nadirde olsa ayaktayken hareket var yeri dar olduğu için hareket azaldı diye düşünüyorumYa tekme falanda yok bende sadece hafif gecislerini hissediorum yada hickiriklarini bu normal mi acaba yrn doktora gidecem bide baska doktora gidecem sevmiorim baska doktora gitmeyi her yiginin yogurt yemesi ayri sonucta
12nde gel ne demek ya 2 hafta sonraya cagirirlirmi son haftan zaten 2 hafta sonra zaten 40 haftalik olacak ben gecen hafta nst beklerken bi bayan vardi tahmini dogum tarihimiz ayni ama suyu azalmis bu hafta sali carsamba sezeryana alalim demis doktor sonra ne karar verdiler bilmiorm ama..Ya sorum kaynadi arada. Suyu azalan var mi? Dun azalmis dogum yakin bebegin hareketlerini daha cok hissedersin dedi doktorum. Ama normal anlatti. 12sine kadar sancin suyun gelmesse gelirsin dedi. Bu ne rahatlik?
Bende sirt ustu yattigimda hissediorum ayaktayken otururken hic bisi yok :)sola yatınca hissediyorum ama bende sertleşme oluyor çok nadirde olsa ayaktayken hareket var yeri dar olduğu için hareket azaldı diye düşünüyorum
Ben de hep normal dogum istedim oyle de oldu sukur. Benim sancilarim 8cm den sonra hissedilmeye basladi. Ve 40dk yogun sanci cektim. Dogum da 10dk da oldu. Eger normale musaitsen pes etme derim. Bir gun idare et sanciya bence.dimi ama
9 aydır normal doğurcam dedim olumlama yaptım son anda değiştirmeyeyim
evet yapabilirim ben normal doğurabilirim
doktorumada yanılmışım normal doğumun çok kolay oldu dedirtebilirim
Ya sorum kaynadi arada. Suyu azalan var mi? Dun azalmis dogum yakin bebegin hareketlerini daha cok hissedersin dedi doktorum. Ama normal anlatti. 12sine kadar sancin suyun gelmesse gelirsin dedi. Bu ne rahatlik?
Ben de hep normal dogum istedim oyle de oldu sukur. Benim sancilarim 8cm den sonra hissedilmeye basladi. Ve 40dk yogun sanci cektim. Dogum da 10dk da oldu. Eger normale musaitsen pes etme derim. Bir gun idare et sanciya bence.
Sutyen değilde atletini alsanız daha rahat oluyor emzirirken bel bağır açılmıyor.
Bana da suyu biraz azalmis dedi dr. Normal.bu haftalarda dedi. Bu yuzden haftada bir bakiyorum dedi. Eger hareketlerde farklilik azalma sanci su vs olursa durma gel dediYa sorum kaynadi arada. Suyu azalan var mi? Dun azalmis dogum yakin bebegin hareketlerini daha cok hissedersin dedi doktorum. Ama normal anlatti. 12sine kadar sancin suyun gelmesse gelirsin dedi. Bu ne rahatlik?
Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
kv lerin kokune kibrit suyu. Duyma hurafeleri. Bir n once postala onlari.Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?