2015 Şubat Anneleri

12sine kadar suyun gelmez, sancin olmassa gelmene gerek yok dedi. Cok rahat. 12sinde de dogmazsa 4gunde bir bakariz dedi. Bana ilginc geliyor. Isvicrede oyle sezeryana almiyorlar. Bebek tersse donduruyorlar,kordonu dolanmissa vakumla cekiyorlar,suyu azalmissa boyle bekletiyorlar. Epidural ve agri kesiciler cok kullaniliyor. Pazartesi bir bahane bulup hastaneye gidecegim kontrole. Napayim bilemedim.

Eneeemm neden yurt dışında sezeryana karsilarki alla alla sen dedigin gibi bahanesini bul ve arada git doktora aklin kalmasin en iisi

Allah kolaylık versin inşallah biran önce alışın birbirinize evinize

Eneeemm neden yurt dışında sezeryana karsilarki alla alla sen dedigin gibi bahanesini bul ve arada git doktora aklin kalmasin en iisi
sezeryan bir ameliyat çünkü yani bebek yada annede doğuma engel bir durum varsa yani doğum gerçekleşemiyorsa ameliyatla alınır bebek

Eve cikmissin gozun aydin cnm kvler oyle annemde sacma sapam seyler dio yok ilk kakasini biyere koyacakmis da nazar olmucakmis.. eskilerde var bu takintilar sen aldiris etme bebegine odaklan sık sık emzirki sarilik olmasin. Suan senij icin en onemli sey bebegin dinleme kimseyi annelik ic gudusel bisi sana ne dogru geliosa dogru olan odur bunu unutma Allah saglicakla buyutmeni nasip etsin ins cnm..

Bilmiyorum canm. Sezeryan secme sansin yok zaten. Bi de doktorlar her care tukendiginde basvurulacak yontem olarak goruyorlar.

Kızlar basim ağrıyordu tansiyonumu olceyim bakayim dedim 6/4 olmuş

Pipi cikisinda degil de bobrekten mesaneye geciste sıkıntı var.3.aşamadayiz.zorlanirsa bobrege zarar verir dedi.isallah duzelir ama bizimki duzelicek bi asama degilmis mudahale gerekebilir dedi.bakalim saglikla gelsin isallah
İnşallah cnm

Cnm hangı hastanede bu kurs

o ne öyle çok düşük

Bayılmak uzereyim sanki
Basim da agriyor ara ara
Kiz da sarılığa giden yolda hızlı adımlarla ilerliyor. Acayip bi uyku hali var zar zor uyandirip emziriyorum.
Sonra gaz çıkarıyoruz bi baknisim ki emdiklerinin yarisini omzuma kusmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…