12sine kadar suyun gelmez, sancin olmassa gelmene gerek yok dedi. Cok rahat. 12sinde de dogmazsa 4gunde bir bakariz dedi. Bana ilginc geliyor. Isvicrede oyle sezeryana almiyorlar. Bebek tersse donduruyorlar,kordonu dolanmissa vakumla cekiyorlar,suyu azalmissa boyle bekletiyorlar. Epidural ve agri kesiciler cok kullaniliyor. Pazartesi bir bahane bulup hastaneye gidecegim kontrole. Napayim bilemedim.12nde gel ne demek ya 2 hafta sonraya cagirirlirmi son haftan zaten 2 hafta sonra zaten 40 haftalik olacak ben gecen hafta nst beklerken bi bayan vardi tahmini dogum tarihimiz ayni ama suyu azalmis bu hafta sali carsamba sezeryana alalim demis doktor sonra ne karar verdiler bilmiorm ama..
Eneeemm neden yurt dışında sezeryana karsilarki alla alla sen dedigin gibi bahanesini bul ve arada git doktora aklin kalmasin en iisi12sine kadar suyun gelmez, sancin olmassa gelmene gerek yok dedi. Cok rahat. 12sinde de dogmazsa 4gunde bir bakariz dedi. Bana ilginc geliyor. Isvicrede oyle sezeryana almiyorlar. Bebek tersse donduruyorlar,kordonu dolanmissa vakumla cekiyorlar,suyu azalmissa boyle bekletiyorlar. Epidural ve agri kesiciler cok kullaniliyor. Pazartesi bir bahane bulup hastaneye gidecegim kontrole. Napayim bilemedim.
sırt üstü yatamıyorum sağa da uzanınca çok duramıyorum hep sola yatıyorumBende sirt ustu yattigimda hissediorum ayaktayken otururken hic bisi yok :)
Allah kolaylık versin inşallah biran önce alışın birbirinize evinizeEve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
sezeryan bir ameliyat çünkü yani bebek yada annede doğuma engel bir durum varsa yani doğum gerçekleşemiyorsa ameliyatla alınır bebekEneeemm neden yurt dışında sezeryana karsilarki alla alla sen dedigin gibi bahanesini bul ve arada git doktora aklin kalmasin en iisi
Eve cikmissin gozun aydin cnm kvler oyle annemde sacma sapam seyler dio yok ilk kakasini biyere koyacakmis da nazar olmucakmis.. eskilerde var bu takintilar sen aldiris etme bebegine odaklan sık sık emzirki sarilik olmasin. Suan senij icin en onemli sey bebegin dinleme kimseyi annelik ic gudusel bisi sana ne dogru geliosa dogru olan odur bunu unutmaEve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
Bende sola yatmak istiorum ama ya sirt ustu yada saga donmus kalkiorumsırt üstü yatamıyorum sağa da uzanınca çok duramıyorum hep sola yatıyorum
Ama cook zorluolarmis cnm bebegi dondurmek falan urktum yaniisezeryan bir ameliyat çünkü yani bebek yada annede doğuma engel bir durum varsa yani doğum gerçekleşemiyorsa ameliyatla alınır bebek
Bilmiyorum canm. Sezeryan secme sansin yok zaten. Bi de doktorlar her care tukendiginde basvurulacak yontem olarak goruyorlar.Eneeemm neden yurt dışında sezeryana karsilarki alla alla sen dedigin gibi bahanesini bul ve arada git doktora aklin kalmasin en iisi
Once hareketler veriyorlar sonra olmassa elle donduruyorlar.Ama cook zorluolarmis cnm bebegi dondurmek falan urktum yanii((
o ne öyle çok düşükKızlar basim ağrıyordu tansiyonumu olceyim bakayim dedim 6/4 olmuş
ay ne güzel burda bu uygulamaları yaptırmak için ne paralar ödeniyorOnce hareketler veriyorlar sonra olmassa elle donduruyorlar.
Az kalmıs cnm bebişin gelio ne guzel masallahEpidural takıldı Açıklık. 8 cm olmuş
İnşallah cnmPipi cikisinda degil de bobrekten mesaneye geciste sıkıntı var.3.aşamadayiz.zorlanirsa bobrege zarar verir dedi.isallah duzelir ama bizimki duzelicek bi asama degilmis mudahale gerekebilir dedi.bakalim saglikla gelsin isallah
Cnm hangı hastanede bu kurshakkınızda hayırlısı ben doğuma hazırlık kursuna gittim orda verilen bilgi su gelince 24 saat içinde doğum olmalı diyeydi tabii doktoruna güveniyorsan kendini ve bebeğini önce Allaha sonrada güvendiğin doktora emanet edeceksin
o ne öyle çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?