istanbul anadolu yakasında zeynep kamil ama diğer şehirlerdeki devlet hastahanelerinde de var galibaCnm hangı hastanede bu kurs
Cnm evet erkek bizimkiside sagda 9 mm.peki sana ne dedi dr bu konuyla ilgiliBobrek genislemesi bizdede var bebegin cinsiyeti ne erkeklerde normalmis bizim sagda ve solda 8 er mm
canım napılır bilmiyorm ama yükseltmek için yenen şeylere bir bak @esoba da az emiyor çok uyuyor yazmış zorla emzirmeye çalış gerekirse göğsünde yatsın süt kokusuna da uyanıyorlarmış aman bir de sarılık çıkmasın canım Allah yardımcınız olsunBayılmak uzereyim sanki
Basim da agriyor ara ara
Kiz da sarılığa giden yolda hızlı adımlarla ilerliyor. Acayip bi uyku hali var zar zor uyandirip emziriyorum.
Sonra gaz çıkarıyoruz bi baknisim ki emdiklerinin yarisini omzuma kusmuş
Aynen Valla Zaman Sanki Milim Milim Geçiyo Başka Zaman Olsa Hafta Nasıl Bitti Ay Nasıl Bitti Anlamassın Ama Şimdi Günler Geçmiyoaman tarih verilmeside iyi bişey değilmiş,zaman geçmiyor gibi geliyor insana
Bayılmak uzereyim sanki
Basim da agriyor ara ara
Kiz da sarılığa giden yolda hızlı adımlarla ilerliyor. Acayip bi uyku hali var zar zor uyandirip emziriyorum.
Sonra gaz çıkarıyoruz bi baknisim ki emdiklerinin yarisini omzuma kusmuş
Doktorum ikna oldu gibi suni sancı verme konusunda. Veririm sen istiyorsan ama çok çekiceksin öyle böyle değil dedi.
Çünkü rahimde hiç Yumuşama yok bu da seni zorlar dedi. Olsun ben yinede istiyorum baktınız gerekiyor o zman alırsınız sezeryana dedim. Cumartesi gidicez tekrar konuşucaz pazartesi nasıl gelelim saat kaçta gelelim diye. Yada ararım sekreterini onunla konuşurum gitmeden.
evet ii dusunmek lazım ama daha ıkı haftamız fılan var gıbı gozukuo korkumdan yemegı kestım bugun kılo alır fılan dıe iştahımda kactı zaten bugun dr dan sOnra ayrıntılıda cıkmamıstı onceden belki sonradan mı oldu bılmıorum.senın prensesın kafasıda iyiymiş kilosu kac :)benim kızımında kafası büyük 9,9cm kadar normal doğum olur dediler ( açılma 10 cm olduğu için ) ama benim ailem için normal bir durum özeldeki doktorlar sorun etsene ben etmiyorum çünkü benim kızımın kafası pelvisime uyumlu olacak :) iyi düşün iyi olsun :) doğum başlayınca yaşıycaz bazı şeyleri böbrek ile ilgili de ayrıntılı da birşey çıkmamışmıydı
Bi arkadasımda katılmıstıda kursdan baya memnun kalmıs ama bıttı galıba kurs su an varmıkı o bundan 3 ay once fılan gıtmıstı o zaman bahsetmıstıde egıtıme katılanlar ıcın ozel bı oda varmıs keyıflı oda mı ne ama sadece egıtıme katılanlar faydalanabılomus o oda anlatışdıgı gıbıyse ii ama dıer turlu zeynep kamıl cok kalabalık oluo dr fılanda secemıosun herhaldeistanbul anadolu yakasında zeynep kamil ama diğer şehirlerdeki devlet hastahanelerinde de var galiba
Ayy ne kadar guzel yazmıssın ne guzel okuyunca serınlık geldı ıcımebana da verdiler ama kısa sürdü, tüm hastane çığlık sesimi duymuştur ama kafası çıktıktan sonra herşey değişiyor vücudu yağ gibi akıyor, sonra ınga sesleri herşeyi unutturuyor.
Ayy çok düşmüş ya, benimde bi kere o kadar düşmüştü de zangır zangır titriyordum. Senin bünye sağlammış yine.Kızlar basim ağrıyordu tansiyonumu olceyim bakayim dedim 6/4 olmuş
Oo cok sıkıcı cnm ya kayınpedere torununa gerek yokmus bence de gelme de dıemessınkı hıc lohusa olmadım ama ınsan rahat olmak ıster evın ıcınde Allah yardımcın olsun sakın olmaya calısEve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
Tatlım senınde mi sezeryan bnmde 9 mm hemen hemen aynı senınkıyle de dr bana sezeryan demedı bununla ılgılıBnm bebeğiminde var böbrek genişlemesi sol böbreğinde 9.1 mm cumartesi Bnde doğum yapıyorum inşallah
Aslinda oyle olmali ama anne istiosada nie yapmiolar anlayamadimBilmiyorum canm. Sezeryan secme sansin yok zaten. Bi de doktorlar her care tukendiginde basvurulacak yontem olarak goruyorlar.
Ayy dusuncesi bile cok fena hazir sokmusken elleri cikariversinler ya disari :))Once hareketler veriyorlar sonra olmassa elle donduruyorlar.
Çok geçmiş olsun. Bende de sürekli enfeksiyon çıkıyor, ilaç kullanıyorum bir iki hafta idare ediyor sonra yine aynı.hanımlar merhaba büyük bir çoğunluk doğumunu yaptı evlatlarına kavuştular allah analı babalı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah ben 37+5 im idrar külürümde yine üreme çıktı dr antibiyotik verdi piyeloseptyl 50 mg 30 kapsül 10 gün kullancağım normal doğumistiyodum bu durumda sezaryan yaparlar heralde çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım hiç anestezi almadım masada kalırım gibi geliyor korkumu yenemiyorum
Canım benim de enfeksiyon vardı bir hafta abtibiyotık kullandım bir de doğum yapacağım zaman serumuma abtibiyotık katacaklar bebeğe geçmesin die inşallah normal doğum yaparsın ve bana da dua edersin doğum yaparken çünkü bende çok korkuyorum sezeryandan inşallah normal doğum olur senin de benim de isteyen herkesin de :)hanımlar merhaba büyük bir çoğunluk doğumunu yaptı evlatlarına kavuştular allah analı babalı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah ben 37+5 im idrar külürümde yine üreme çıktı dr antibiyotik verdi piyeloseptyl 50 mg 30 kapsül 10 gün kullancağım normal doğumistiyodum bu durumda sezaryan yaparlar heralde çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım hiç anestezi almadım masada kalırım gibi geliyor korkumu yenemiyorum
Ayy ne kadar guzel yazmıssın ne guzel okuyunca serınlık geldı ıcıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?