Bizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyorCnm evet erkek bizimkiside sagda 9 mm.peki sana ne dedi dr bu konuyla ilgili
amin amin insallah cnm.Bir aylık olmus bebegın ne kadar harıka masallah Allahım saglıkla huzurla mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın inş,biz bir aylık olduk neredeyse, darısı başınıza.
Kakasımı saklanıyormuşEve cikmissin gozun aydin cnm kvler oyle annemde sacma sapam seyler dio yok ilk kakasini biyere koyacakmis da nazar olmucakmis.. eskilerde var bu takintilar sen aldiris etme bebegine odaklan sık sık emzirki sarilik olmasin. Suan senij icin en onemli sey bebegin dinleme kimseyi annelik ic gudusel bisi sana ne dogru geliosa dogru olan odur bunu unutmaAllah saglicakla buyutmeni nasip etsin ins cnm..
Saglıkla alırsınız ınsallah bebısınızı kucagınıza drun cok onmli deıl dedıyse sende cok fazla takılıp uzme kendını bısıycıgı yoktur ınsallahBizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyor
Kac kilo oldu cnmbiz bir aylık olduk neredeyse, darısı başınıza.
Arkadaslar benim bebegimde de 7mm var ne kadar cok varmis ozellikle erkek bebeklerde allah saglikla sihatle kucagimiza almak nadip etsin ins yavrularimiziCnm evet erkek bizimkiside sagda 9 mm.peki sana ne dedi dr bu konuyla ilgili
ins yumasama fln olur. Yoksa sanciyi cekersin bebegin strese girer acil seseryan olur yine. Hergun kontrol ile bekle bence 41 bitene kadar. Acilma yimusama baslamadan suni sancinin sonu belli.Doktorum ikna oldu gibi suni sancı verme konusunda. Veririm sen istiyorsan ama çok çekiceksin öyle böyle değil dedi.
Çünkü rahimde hiç Yumuşama yok bu da seni zorlar dedi. Olsun ben yinede istiyorum baktınız gerekiyor o zman alırsınız sezeryana dedim. Cumartesi gidicez tekrar konuşucaz pazartesi nasıl gelelim saat kaçta gelelim diye. Yada ararım sekreterini onunla konuşurum gitmeden.
Amin cnm senın bebegın kac aylık senınndrun ne dedı bu konyla ilgiliArkadaslar benim bebegimde de 7mm var ne kadar cok varmis ozellikle erkek bebeklerde allah saglikla sihatle kucagimiza almak nadip etsin ins yavrularimizi
Günleride şaşırdım valla 4.160 gr doğdu ama sonra 3800 e düştü.salı sabah doğdu sanki.Kız esoba ne ara doğum yaptın yavrum ya kaç Kilo doğdu kızın Allah hayrlı ömürler versin kızına cennet vesilen olsun inşallah
Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..Gecmis olsun tatlim biz seni ozledik cok sessiz geldi buralar bize ondan oyle seyettim....
Bende dune kadar oyleydim artik saldimBende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
Maşallah tombik kızınaGünleride şaşırdım valla 4.160 gr doğdu ama sonra 3800 e düştü.salı sabah doğdu sanki.
37 haftalık canim suanki doktorum cok onemli degil ama dogumdan sonra takip edicez dedi ama ilk doktorum cok korkutmustu beni sonra perinatologa gittim oda tek basina cok onemli degil genisleme dedi hayirlidi insss onemli bisey degildir rabbim korusun insAmin cnm senın bebegın kac aylık senınndrun ne dedı bu konyla ilgili
anlaamadim canim niye yemek yemiyorsun, canin mi istemiyormecbur diyet falanmi yapiyprsunAcıkıorum kahvaltıdan sonra aksam yemegı olarak bı adet meyve yedım sadece acıktım sımdıde oyle yemek ıstemıo cnm bıskuvı fılan olabılır ama o da bebıse kılo yapar mı artık ne yesem yerıne ne yemesem dıcem galıba
Verildi cnm ama ilk bir kac saat fayda etmedi.simdi cok sukur daha iyiyimHayırlı olsun canm ağrı kesici verilmiyor mu
Hastanede dr da ebelerde biri haric cok ii.epidural cok kolay ama sonrasi baya agrili.anestezi ekibi oldukca motive edici.anestezi etkisi ile sknti oluyo hsliyle mide bulantisi fln.cok sukur bu gunehadi gözün aydın kavuştun yavruna
nasıl memnun kaldın mı hastaneden, epidural zormuydu?
Hosgeldin aramıza bugün yine içimi çEke çeke ağladım durdum bişi değil annemi falan da uzuyorum çok fena bi ruh hali içindeyimBende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?