2015 Şubat Anneleri

Cnm evet erkek bizimkiside sagda 9 mm.peki sana ne dedi dr bu konuyla ilgili
Bizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyor

Kakasımı saklanıyormuş daha neler duycam

Bizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyor
Saglıkla alırsınız ınsallah bebısınızı kucagınıza drun cok onmli deıl dedıyse sende cok fazla takılıp uzme kendını bısıycıgı yoktur ınsallah

ins yumasama fln olur. Yoksa sanciyi cekersin bebegin strese girer acil seseryan olur yine. Hergun kontrol ile bekle bence 41 bitene kadar. Acilma yimusama baslamadan suni sancinin sonu belli.
Neyse biz olumlu dusunelim daha pazt.ye cok var kendi sancin gelcek ins bugun yarin. Benim dr.um en gec cumayi beklerim demisti cuma kendi dogmustu oglum. Pozitif dusun beynimiz vucudumuzu cok etkiliyor
Sali guni acilma yumusama yoktu daha 10 gun durur dedi dr. Persembe aksam.sanci basladi cumaya dogurdum. Bni ornek al

Arkadaslar benim bebegimde de 7mm var ne kadar cok varmis ozellikle erkek bebeklerde allah saglikla sihatle kucagimiza almak nadip etsin ins yavrularimizi
Amin cnm senın bebegın kac aylık senınndrun ne dedı bu konyla ilgili

Acıkıorum kahvaltıdan sonra aksam yemegı olarak bı adet meyve yedım sadece acıktım sımdıde oyle yemek ıstemıo cnm bıskuvı fılan olabılır ama o da bebıse kılo yapar mı artık ne yesem yerıne ne yemesem dıcem galıba

Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
Bende dune kadar oyleydim artik saldim

Igde oglumu gorenler cirkin dimi yoksa bizemi oyle geliyo

Amin cnm senın bebegın kac aylık senınndrun ne dedı bu konyla ilgili
37 haftalık canim suanki doktorum cok onemli degil ama dogumdan sonra takip edicez dedi ama ilk doktorum cok korkutmustu beni sonra perinatologa gittim oda tek basina cok onemli degil genisleme dedi hayirlidi insss onemli bisey degildir rabbim korusun ins

anlaamadim canim niye yemek yemiyorsun, canin mi istemiyormecbur diyet falanmi yapiyprsun

ben adam olmam valla, iki dk once midemi ykacagindan adim gibi oldugum bisey eydim ve dkkaisnda basladi mide yanmam : ((((( mustehak benim gibi pis bogaza
yemegi çok yemem oyle ama ne yedigime dikkat etmezsem midem çok kotu oluyor : (((

Hayırlı olsun canm ağrı kesici verilmiyor mu
Verildi cnm ama ilk bir kac saat fayda etmedi.simdi cok sukur daha iyiyim
hadi gözün aydın kavuştun yavruna
nasıl memnun kaldın mı hastaneden, epidural zormuydu?
Hastanede dr da ebelerde biri haric cok ii.epidural cok kolay ama sonrasi baya agrili.anestezi ekibi oldukca motive edici.anestezi etkisi ile sknti oluyo hsliyle mide bulantisi fln.cok sukur bu gune

Benim son bi haftadır falan bebeğim sağa dayanıyor ve sertleşiyor sağ tarafım göbeğim geriliyor sizde var mı böyle bir durum o kadar sık oluyor ki ama

Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
Hosgeldin aramıza bugün yine içimi çEke çeke ağladım durdum bişi değil annemi falan da uzuyorum çok fena bi ruh hali içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…