2015 Şubat Anneleri

Yuk diyet yapmıorum da bebek olmus 3250 gr dahada alır benım normalde olan yememe gore barı az alsın dıe kılo yapmıycak seyler yıyım dıe dusunuorum frene bastım kendımce zaten son gunlerde fazla yemeye baslamıstım oyle kısıtlama yaptım kendımce :)bu mıde yanmasına sut veya yogurt ii gelir dıe bılıorum ni denesen belkı gecer mıde yanması cok fena ya

Amin cnm ii dusunelım ii olsun

Hosgeldin aramıza bugün yine içimi çEke çeke ağladım durdum bişi değil annemi falan da uzuyorum çok fena bi ruh hali içindeyim
kızlar ya bebeğim sağlıkla doğunca hamileliği özlicemi sanmıyorum bence keyfini çıkarın çocuklar böyle büyüyor sıkmayın canınızı yeterki annelerin ve bebeklerin sağlığı yerinde olsun .

Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
Aglama canim yaa bebegin ki normaldir ya actir ya alti pistir ya gazi vardir vs Allah hastaliktan aglatmasin Allah korusun, sende refakatcilerin tecrubesiz diye, kv huraferinden dolayi bebegin aglamasini bahane edip agliyorsundur, sutunu etkiler uzulme bosyer.. sen ki isten doguma gidicem diyip dedigini yapan kendi ayaklari uzerinde duran kimseye, esine bile minnet etmeyen kadinsin bir bebegin gazindan kakasindan mi korkucan gerekirse her agladiginda ne yaparsan yap susmuyorsa ara dr'unu bak burda bir suru tecrubeli anne var yaz buraya aninda cvplarlar....ama kendine de vakit ayir o uyudukca sende uyu dinlen sonra sende hastalanirsin Allah korusun...

Benim son bi haftadır falan bebeğim sağa dayanıyor ve sertleşiyor sağ tarafım göbeğim geriliyor sizde var mı böyle bir durum o kadar sık oluyor ki ama

çok sık olmuyor ama sağ tarafa toplanıyor genelde yamultuyor göbeğimi hatta; okşuyorum düzeliyor

Benim son bi haftadır falan bebeğim sağa dayanıyor ve sertleşiyor sağ tarafım göbeğim geriliyor sizde var mı böyle bir durum o kadar sık oluyor ki ama
Bende de oluyor canım, nadiren de solda toplanıyor

slm kızlar bızımde son bır haftamız dogum ıcın 6 subatta gelcek ıns kızım yarın son muayene ve nst var hayırlısıyla gelsın kuzucuklar :)
Sen Mardin'de miydin canım?

Günleride şaşırdım valla 4.160 gr doğdu ama sonra 3800 e düştü.salı sabah doğdu sanki.
kiyamam san kuzum. Lohusalik da kolay degil. Oyle bunalmalar aglamalar normal..sıkma kendini

Igde oglumu gorenler cirkin dimi yoksa bizemi oyle geliyo
neresi cirkin ya yakisikli masallah. Ama buyudukce guzellesiyorlar

ben de ayniyim. Midemin yanacagini bile bile yiyorum

Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.
Sinirden ağlıyorum sonra.
Sıcak basıyor soyunamııorom

birkaç güne kalmaz daha iyi olursun canım
sen atlattın bakalım hayırlısıyla biz bekleyenlerde doğursaydık

Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.
Sinirden ağlıyorum sonra.
Sıcak basıyor soyunamııorom
Niye uyuyor ya. Emmesi lazim en az 15 dk. Uyandir. Odanin kapisini kapat soyun. Sen rahat olmazsan iyi olmazsan bebegine nasil bakicaksin. O kp kv yi yolla bir sekilde. Lohusa kadinin basinda ne isleri var oy oyy.

Benim kv arkani don de emzir derdi bir de. Sinirlendim bak.

Iste bu canim fyz35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…