Yuk diyet yapmıorum da bebek olmus 3250 gr dahada alır benım normalde olan yememe gore barı az alsın dıe kılo yapmıycak seyler yıyım dıe dusunuorum frene bastım kendımce zaten son gunlerde fazla yemeye baslamıstım oyle kısıtlama yaptım kendımce :)bu mıde yanmasına sut veya yogurt ii gelir dıe bılıorum ni denesen belkı gecer mıde yanması cok fena yaanlaamadim canim niye yemek yemiyorsun, canin mi istemiyormecbur diyet falanmi yapiyprsun
ben adam olmam valla, iki dk once midemi ykacagindan adim gibi oldugum bisey eydim ve dkkaisnda basladi mide yanmam : ((((( mustehak benim gibi pis bogaza
yemegi çok yemem oyle ama ne yedigime dikkat etmezsem midem çok kotu oluyor : (((
Amin cnm ii dusunelım ii olsun37 haftalık canim suanki doktorum cok onemli degil ama dogumdan sonra takip edicez dedi ama ilk doktorum cok korkutmustu beni sonra perinatologa gittim oda tek basina cok onemli degil genisleme dedi hayirlidi insss onemli bisey degildir rabbim korusun ins
kızlar ya bebeğim sağlıkla doğunca hamileliği özlicemi sanmıyorum bence keyfini çıkarın çocuklar böyle büyüyor sıkmayın canınızı yeterki annelerin ve bebeklerin sağlığı yerinde olsun .Hosgeldin aramıza bugün yine içimi çEke çeke ağladım durdum bişi değil annemi falan da uzuyorum çok fena bi ruh hali içindeyim
Ooo maşallah hadi bakalım daha yeni okudum inş rahat doğum olur canımEpidural takıldı Açıklık. 8 cm olmuş
Aglama canim yaa bebegin ki normaldir ya actir ya alti pistir ya gazi vardir vs Allah hastaliktan aglatmasin Allah korusun, sende refakatcilerin tecrubesiz diye, kv huraferinden dolayi bebegin aglamasini bahane edip agliyorsundur, sutunu etkiler uzulme bosyer.. sen ki isten doguma gidicem diyip dedigini yapan kendi ayaklari uzerinde duran kimseye, esine bile minnet etmeyen kadinsin bir bebegin gazindan kakasindan mi korkucan gerekirse her agladiginda ne yaparsan yap susmuyorsa ara dr'unu bak burda bir suru tecrubeli anne var yaz buraya aninda cvplarlar....ama kendine de vakit ayir o uyudukca sende uyu dinlen sonra sende hastalanirsin Allah korusun...Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
Benim son bi haftadır falan bebeğim sağa dayanıyor ve sertleşiyor sağ tarafım göbeğim geriliyor sizde var mı böyle bir durum o kadar sık oluyor ki ama
Valla helal olsun herkes doğurdu biz valla sona kaldıkcherishte doğurdu :) en son 8 cn açılması vardı
Bende de oluyor canım, nadiren de solda toplanıyorBenim son bi haftadır falan bebeğim sağa dayanıyor ve sertleşiyor sağ tarafım göbeğim geriliyor sizde var mı böyle bir durum o kadar sık oluyor ki ama
Sen Mardin'de miydin canım?slm kızlar bızımde son bır haftamız dogum ıcın 6 subatta gelcek ıns kızım yarın son muayene ve nst var hayırlısıyla gelsın kuzucuklar :)
kiyamam san kuzum. Lohusalik da kolay degil. Oyle bunalmalar aglamalar normal..sıkma kendiniGünleride şaşırdım valla 4.160 gr doğdu ama sonra 3800 e düştü.salı sabah doğdu sanki.
neresi cirkin ya yakisikli masallah. Ama buyudukce guzellesiyorlarIgde oglumu gorenler cirkin dimi yoksa bizemi oyle geliyo
ben de ayniyim. Midemin yanacagini bile bile yiyorumanlaamadim canim niye yemek yemiyorsun, canin mi istemiyormecbur diyet falanmi yapiyprsun
ben adam olmam valla, iki dk once midemi ykacagindan adim gibi oldugum bisey eydim ve dkkaisnda basladi mide yanmam : ((((( mustehak benim gibi pis bogaza
yemegi çok yemem oyle ama ne yedigime dikkat etmezsem midem çok kotu oluyor : (((
eylul napiyo buyudu mu. Annen varsa yaninda en iyisiHosgeldin aramıza bugün yine içimi çEke çeke ağladım durdum bişi değil annemi falan da uzuyorum çok fena bi ruh hali içindeyim
Inzar dogurdu. Sezeryan olmus.
Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.5 dk çok az.bezini AC kapa.ayaklarını gidikla.gerçi napsan uyanmiyolar ama sen gayret et bi yolunu bulursun.buna odaklan diğerlerini boşver.sarılık olursa Allah korusun tekrar hastane moral bozar.gerçi doğal korkulcak birşey değil ama sen bastan tedbir al.zorla emek hanimi
Verildi cnm ama ilk bir kac saat fayda etmedi.simdi cok sukur daha iyiyim
Hastanede dr da ebelerde biri haric cok ii.epidural cok kolay ama sonrasi baya agrili.anestezi ekibi oldukca motive edici.anestezi etkisi ile sknti oluyo hsliyle mide bulantisi fln.cok sukur bu gune
İnzarın yazısını göremedimeylul napiyo buyudu mu. Annen varsa yaninda en iyisi
Inzar dogurdu. Sezeryan olmus.
Litchi firsat bulamadi sanirim. Iyilerdir ins
Niye uyuyor ya. Emmesi lazim en az 15 dk. Uyandir. Odanin kapisini kapat soyun. Sen rahat olmazsan iyi olmazsan bebegine nasil bakicaksin. O kp kv yi yolla bir sekilde. Lohusa kadinin basinda ne isleri var oy oyy.Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.
Sinirden ağlıyorum sonra.
Sıcak basıyor soyunamııorom
evet sende mı yoksa ?Bende de oluyor canım, nadiren de solda toplanıyor
Sen Mardin'de miydin canım?
Iste bu canimKızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
@InzaR dan şöyle detaylı bir sayfaya yakın doğum hikayesi bekliyorum en ince ayrıntısına kadarİnzarın yazısını göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?