- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Canım ana kız bi resim koyunda görelim sizi (instagrama)Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.
Sinirden ağlıyorum sonra.
Sıcak basıyor soyunamııorom
Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.
Sinirden ağlıyorum sonra.
Sıcak basıyor soyunamııorom
Niye uyuyor ya. Emmesi lazim en az 15 dk. Uyandir. Odanin kapisini kapat soyun. Sen rahat olmazsan iyi olmazsan bebegine nasil bakicaksin. O kp kv yi yolla bir sekilde. Lohusa kadinin basinda ne isleri var oy oyy.
Benim kv arkani don de emzir derdi bir de. Sinirlendim bak.
3240 gr kilomuzevet ii dusunmek lazım ama daha ıkı haftamız fılan var gıbı gozukuo korkumdan yemegı kestım bugun kılo alır fılan dıe iştahımda kactı zaten bugun dr dan sOnra ayrıntılıda cıkmamıstı onceden belki sonradan mı oldu bılmıorum.senın prensesın kafasıda iyiymiş kilosu kac :)
evet öyle bir oda var eğitime katılanlar için ama şans işte denk gelirse benim niyetim orada doğum yapmak, eğitim sürekli varBi arkadasımda katılmıstıda kursdan baya memnun kalmıs ama bıttı galıba kurs su an varmıkı o bundan 3 ay once fılan gıtmıstı o zaman bahsetmıstıde egıtıme katılanlar ıcın ozel bı oda varmıs keyıflı oda mı ne ama sadece egıtıme katılanlar faydalanabılomus o oda anlatışdıgı gıbıyse ii ama dıer turlu zeynep kamıl cok kalabalık oluo dr fılanda secemıosun herhalde
Valla bilmiyorum canım ya hamilelik sultanlikmış. .belkı daha tam alisamadigimiz için ama annelik cok güzel ama çok da zorkızlar ya bebeğim sağlıkla doğunca hamileliği özlicemi sanmıyorum bence keyfini çıkarın çocuklar böyle büyüyor sıkmayın canınızı yeterki annelerin ve bebeklerin sağlığı yerinde olsun .
Valla helal olsun herkes doğurdu biz valla sona kaldık
Büyüyor yavrum bnm ya yakında annesine akıl bile verir bu gidişle :) annem yanimda neyseki o olmasa kesin Sıyırırdim kafayıeylul napiyo buyudu mu. Annen varsa yaninda en iyisi
Valla bilmiyorum canım ya hamilelik sultanlikmış. .belkı daha tam alisamadigimiz için ama annelik cok güzel ama çok da zor
Valla bilmiyorum canım ya hamilelik sultanlikmış. .belkı daha tam alisamadigimiz için ama annelik cok güzel ama çok da zor
Evet canım. Bende mardindeyimevet sende mı yoksa ?
Ya ben lohusaliği yoğun yasiyorm sanırım herkes böyle olmaz belki..eşim falan da yanımda değil ya iyice yedim kafayı..guzel emse ağlıyorum emmeyip memede uyuyakalsa ben bu çocuğu besleyemiyorum diyip yine ağlıyorum..ama 1 saat önce söz verdim eylule daha aklı başında bi anne olcam :)siz böyle yazdıkça tırsıyorum2 haftamız kaldı çokmu zor olacak herşey düşünüp duruyorum
Igde oglumu gorenler cirkin dimi yoksa bizemi oyle geliyo
Ya ben lohusaliği yoğun yasiyorm sanırım herkes böyle olmaz belki..eşim falan da yanımda değil ya iyice yedim kafayı..guzel emse ağlıyorum emmeyip memede uyuyakalsa ben bu çocuğu besleyemiyorum diyip yine ağlıyorum..ama 1 saat önce söz verdim eylule daha aklı başında bi anne olcam :)
Valla bi zorlukla karşılaştım mi aklıma sen geliyorsun direk canım :) ben de gunun birinde serefraz85 gibi tecrübeli anne olup yeni annelere tavsiyelerde bulunabilcem mi diye :) ablamın 5 yaşında kızı var.. kresi tatil diye sabahtan bize geliyor ona bakıp bakıp bnm eylulum de böyle olacak mı diyorum :) instagram yok bende canım olsa koyardim fotolarimiziOy oyy basladi dimi zorluklar bır aya kalmaz usta olursunuz hepiniz merak etmeyin
nasil eylül hanim instagram yok mu sende koysana resim görelim sizi de ya
Emin ol sende doğurursun ben kalırımHala dogurmadin mi kizpazar senin pazartesi benim bak ona gore
Aynen annem de senin dediklerini diyor..allah sana sağlıklı bi evlat vermiş daha neye ağlıyorsun diyor ama hormonlara laf geçmiyor işte :) dun nişan yildonumumuz diye eşim çiçek göndermiş duygusal da bi not yazmış ağla ağla içim çıktı tlfnda konusamadim bile :) adam bin pişman oldu gönderecegine :)geçici bir süreç eminim atlatacaksın..
diğer topiklerde de okuyorum çoğunluk aynı süreçlerden geçiyor kimisi hafif kimisi daha ağır atlatıyor lohusalığı
bakalım bizler neler yaşayacağız:))
bebeğinle evinize dönünce eşinle 3 kişilik aile olacaksınız onları düşün kendini rahatlatmaya çalış
sağlıkla kavuştun yavruna en büyük mutluluk bu olsa gerek
Aynen annem de senin dediklerini diyor..allah sana sağlıklı bi evlat vermiş daha neye ağlıyorsun diyor ama hormonlara laf geçmiyor işte :) dun nişan yildonumumuz diye eşim çiçek göndermiş duygusal da bi not yazmış ağla ağla içim çıktı tlfnda konusamadim bile :) adam bin pişman oldu gönderecegine :)
kızlar enfeksiyon dediğiniz ıdrar yolundaki mı yoksa vajinada mı enfeksiyon varCanım benim de enfeksiyon vardı bir hafta abtibiyotık kullandım bir de doğum yapacağım zaman serumuma abtibiyotık katacaklar bebeğe geçmesin die inşallah normal doğum yaparsın ve bana da dua edersin doğum yaparken çünkü bende çok korkuyorum sezeryandan inşallah normal doğum olur senin de benim de isteyen herkesin de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?