2015 Şubat Anneleri

Ya her şeyi deniyorum. Şimdi altını açtım uyandırdım. Kıyamet koptu ama almıyor meme alsada çekmeyip meme de uyuyor.
Sinirden ağlıyorum sonra.
Sıcak basıyor soyunamııorom

Canım ne ağlaması, ağlama üzme kendini. Bebeğini soy, o zamn uyanıyorlar. Ayağının altına vur parmaklarınla. İnşaAllah düzene girecek ama zaman alıyo biraz.

arkanı dön diyeceğine lohusa kadını bi rahat bıraksınlar

3240 gr kilomuz

evet öyle bir oda var eğitime katılanlar için ama şans işte denk gelirse benim niyetim orada doğum yapmak, eğitim sürekli var

Valla bilmiyorum canım ya hamilelik sultanlikmış. .belkı daha tam alisamadigimiz için ama annelik cok güzel ama çok da zor

evet sende mı yoksa ?
Evet canım. Bende mardindeyim
Geçen geçmişi okurken denk geldim de yazamadım bi türlü.
Tarihin belli olmuş hayırlı olsun.
Benim eşimde en başından beri 6 Şubat'ta doğacak kızım içime doğuyo diyo. Bakalım aynı gün mü olacak

siz böyle yazdıkça tırsıyorum 2 haftamız kaldı çokmu zor olacak herşey düşünüp duruyorum
Ya ben lohusaliği yoğun yasiyorm sanırım herkes böyle olmaz belki..eşim falan da yanımda değil ya iyice yedim kafayı..guzel emse ağlıyorum emmeyip memede uyuyakalsa ben bu çocuğu besleyemiyorum diyip yine ağlıyorum..ama 1 saat önce söz verdim eylule daha aklı başında bi anne olcam :)

geçici bir süreç eminim atlatacaksın..
diğer topiklerde de okuyorum çoğunluk aynı süreçlerden geçiyor kimisi hafif kimisi daha ağır atlatıyor lohusalığı
bakalım bizler neler yaşayacağız:))
bebeğinle evinize dönünce eşinle 3 kişilik aile olacaksınız onları düşün kendini rahatlatmaya çalış
sağlıkla kavuştun yavruna en büyük mutluluk bu olsa gerek

Oy oyy basladi dimi zorluklar bır aya kalmaz usta olursunuz hepiniz merak etmeyin
nasil eylül hanim instagram yok mu sende koysana resim görelim sizi de ya
Valla bi zorlukla karşılaştım mi aklıma sen geliyorsun direk canım :) ben de gunun birinde serefraz85 gibi tecrübeli anne olup yeni annelere tavsiyelerde bulunabilcem mi diye :) ablamın 5 yaşında kızı var.. kresi tatil diye sabahtan bize geliyor ona bakıp bakıp bnm eylulum de böyle olacak mı diyorum :) instagram yok bende canım olsa koyardim fotolarimizi

Aynen annem de senin dediklerini diyor..allah sana sağlıklı bi evlat vermiş daha neye ağlıyorsun diyor ama hormonlara laf geçmiyor işte :) dun nişan yildonumumuz diye eşim çiçek göndermiş duygusal da bi not yazmış ağla ağla içim çıktı tlfnda konusamadim bile :) adam bin pişman oldu gönderecegine :)

geçecektir bu günler sadece zamana ihtiyaç var canım
eşin de anlayışla karşılar böyle uzakta telefonda olunca duygusal patlama yaşamışsın

kızlar enfeksiyon dediğiniz ıdrar yolundaki mı yoksa vajinada mı enfeksiyon var

Doğuranların yazılarına bakıyorum ama ben kesin biley anlamıyom Sancı hala ne bilmiyom kaç saat kıvrandık bazen ama gitmedim hastaneye su geliyomu onu bile bilmiyom bebek dönüp duruyo yeter Nişan gelmedikçe gitmicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…