2015 Şubat Anneleri

Büyüyor yavrum bnm ya yakında annesine akıl bile verir bu gidişle :) annem yanimda neyseki o olmasa kesin Sıyırırdim kafayı

Esin yaninda olmadigindan yogun yasiyor olabilirsin. Ama aglamak en normal.sey lohusalikta. Hormonlar bi degisik calisiyor. Bebek hic buyumeyecek gibi geliyor insana.
Ama tadini cikar her anin.
Dikislerin nasil.oldu iyilesti mi.
Bak benim bu aksamki derdim.az mi hareket ediyor. Bir de midem cok yaniyor. Hamieligi lohusaligi her turlu annelik.zor ama mis kokusu yeter insana

kv lerin kokune kibrit suyu. Duyma hurafeleri. Bir n once postala onlari.
Bol bol emzir. Uyutma uzun sarilik olmasin. Medela calma aldir biberon olarak siringa yerine istersen. Belki kolaylik olur.
Sen nasil oldun iyi misin
Benimde bir ağrım.çok oluyor bir az. Anlayamdım.
Ya yeni doğum.yapmış.kadının yanında k.peder olur mu Allah aşkına. Acele göğsüm dışarda.banyoya koşuyorum.
Rezil rüsva oldum.gerildim.
Yeğen yine 15 yaşında hep başımda.
Eşime diyorum.ama.ne yapabilirim diyor.

valla canim ne desem bilemedim geçmis olsun mu desem Allah sabir versin mii
e ne zaamn gidecekler ??

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Gözün aydın canım. Sütün bol olsun. Darısı başımıza inşaAllah

Doğduk biz 18.01 de.
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Ahaa sende mi? Benden sonra dayanamadın. Gözünaydın.

Geçti dikişlerim hersey yolunda aslında her ikimiz açısından da..zaten o kokusu yok mu beni en çok etkileyen şey kafasını boynuma sokup kalışı. .bi ömür kalabilirim öyle. .şimdi uyuyor uyansa da koklasam diye saate bakıp duruyorum :)

Doğduk biz 18.01 de.
geçmiş olsun canım. ikiniz de iyisiniz di mi şükür.
ayrıntıları bekliyoruz kendini toparla da.

sen söylesen bir şekilde rahat olmuyor gidin iki gün sonra yine gelin desen.
ben gelip kovalıcam öyle kızdım yani. odanın kapısını kapat çıkma yanlarına

Doğduk biz 18.01 de.
Gözün aydın canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun :) bir kuzu daha annesine kavuştu :)

Doğduk biz 18.01 de.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir çocuk olsun inşallah.
Sen nasılsın?

uyku gozumden akiyor dun geceden uykusuzum ama simdi uyursam gece kalkip oturma ihtimlaim yuksekkk : ((
zaten oglanda oksuruyor uyutmaz bu gece de, koca i$e gitti hasta ahsta ben 8 ayda onun kadar nazlanmaidm, sabaha kaadr ate$ten inledi diye kiyamadim dr dan randevu aldim gitti,grip demis :)

bende anjin falan sandim bogazimda agriyor deyince ..

ah ahh bide ben nazlansam ama kime nazlicam bilmiyorumki
oglan fena oksuruyor yarinda gitmez herhalde okula, gidip ahstanedekielre nazlansaydim bari ama oda yok :))

40i cikana kadar saklanıyor mus nazar olmasmis 3 harfliler yaklasamazmis
est tovbeeeee
ilk defa duyduumm valla
ver saklasin o zaman , boyle koca kari yontemlerinde bebege direk etkisi olan bi konu olmayinca ben kari$mamak tarftariiyim, isterse 40 sene saklasinlar bo$ver :))))

Doğduk biz 18.01 de.
Gözün atdin cnm Allah anali babali buyutmeni nasip etsin ins :)

Doğduk biz 18.01 de.

Hayırlı olsun canım Allah anali babalı büyümesini nasip etsin inşallah

kizlar merhaba haftaya doktor bana dogum icin gun vericek sezeryan olucam kismetse. az zaman kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…