Büyüyor yavrum bnm ya yakında annesine akıl bile verir bu gidişle :) annem yanimda neyseki o olmasa kesin Sıyırırdim kafayı
Esin yaninda olmadigindan yogun yasiyor olabilirsin. Ama aglamak en normal.sey lohusalikta. Hormonlar bi degisik calisiyor. Bebek hic buyumeyecek gibi geliyor insana.Ya ben lohusaliği yoğun yasiyorm sanırım herkes böyle olmaz belki..eşim falan da yanımda değil ya iyice yedim kafayı..guzel emse ağlıyorum emmeyip memede uyuyakalsa ben bu çocuğu besleyemiyorum diyip yine ağlıyorum..ama 1 saat önce söz verdim eylule daha aklı başında bi anne olcam :)
Benimde bir ağrım.çok oluyor bir az. Anlayamdım.kv lerin kokune kibrit suyu. Duyma hurafeleri. Bir n once postala onlari.
Bol bol emzir. Uyutma uzun sarilik olmasin. Medela calma aldir biberon olarak siringa yerine istersen. Belki kolaylik olur.
Sen nasil oldun iyi misin
Allah anali babali buyutsun canim insallahhDoğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
valla canim ne desem bilemedim geçmis olsun mu desem Allah sabir versin miiBenimde bir ağrım.çok oluyor bir az. Anlayamdım.
Ya yeni doğum.yapmış.kadının yanında k.peder olur mu Allah aşkına. Acele göğsüm dışarda.banyoya koşuyorum.
Rezil rüsva oldum.gerildim.
Yeğen yine 15 yaşında hep başımda.
Eşime diyorum.ama.ne yapabilirim diyor.
Gözün aydın canım. Sütün bol olsun. Darısı başımıza inşaAllahDoğduk biz 18.01 de.
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Ahaa sende mi? Benden sonra dayanamadın. Gözünaydın.Doğduk biz 18.01 de.
Geçti dikişlerim hersey yolunda aslında her ikimiz açısından da..zaten o kokusu yok mu beni en çok etkileyen şey kafasını boynuma sokup kalışı. .bi ömür kalabilirim öyle. .şimdi uyuyor uyansa da koklasam diye saate bakıp duruyorum :)Esin yaninda olmadigindan yogun yasiyor olabilirsin. Ama aglamak en normal.sey lohusalikta. Hormonlar bi degisik calisiyor. Bebek hic buyumeyecek gibi geliyor insana.
Ama tadini cikar her anin.
Dikislerin nasil.oldu iyilesti mi.
Bak benim bu aksamki derdim.az mi hareket ediyor. Bir de midem cok yaniyor. Hamieligi lohusaligi her turlu annelik.zor ama mis kokusu yeter insana
geçmiş olsun canım. ikiniz de iyisiniz di mi şükür.Doğduk biz 18.01 de.
Bilmiyorum. K.valide kalabilirde kocayı anlamadım.valla canim ne desem bilemedim geçmis olsun mu desem Allah sabir versin mii
e ne zaamn gidecekler ??
sen söylesen bir şekilde rahat olmuyor gidin iki gün sonra yine gelin desen.Benimde bir ağrım.çok oluyor bir az. Anlayamdım.
Ya yeni doğum.yapmış.kadının yanında k.peder olur mu Allah aşkına. Acele göğsüm dışarda.banyoya koşuyorum.
Rezil rüsva oldum.gerildim.
Yeğen yine 15 yaşında hep başımda.
Eşime diyorum.ama.ne yapabilirim diyor.
Gözün aydın canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun :) bir kuzu daha annesine kavuştu :)Doğduk biz 18.01 de.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir çocuk olsun inşallah.Doğduk biz 18.01 de.
40i cikana kadar saklanıyor mus nazar olmasmis 3 harfliler yaklasamazmisKakasımı saklanıyormuşdaha neler duycam
est tovbeeeee40i cikana kadar saklanıyor mus nazar olmasmis 3 harfliler yaklasamazmis
Gözün atdin cnm Allah anali babali buyutmeni nasip etsin ins :)Doğduk biz 18.01 de.
Doğduk biz 18.01 de.
kocayi derken kv nin kocasini diyon demi :))Bilmiyorum. K.valide kalabilirde kocayı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?