Banada bbir ay kakaları saklanacak dediler.Kakasımı saklanıyormuşdaha neler duycam
Yarisilmiyor zaten bende bosverdim gitti :) arkadasiminin kvsi bebegin goxu maviymis limon sikalimda kalsin boyle demis bide vajinasina cakmak tutcakmisda kil cikmazmis kiz kv si gidene kadar uyku uyuyamadi ben uyurumda kadin bisi yapar die :))est tovbeeeee
ilk defa duyduumm valla
ver saklasin o zaman , boyle koca kari yontemlerinde bebege direk etkisi olan bi konu olmayinca ben kari$mamak tarftariiyim, isterse 40 sene saklasinlar bo$ver :))))
Yok.Kanım 8 sabah akşam ilaç al dedi.kocayi derken kv nin kocasini diyon demi :))
uykusuzlukdan okudugumuda anlayamiyorum
sen nasilsin, kan degerlerin de degisme oldumu
Ilk kakasi saklaniomus benim gozum gormesin dedim anneme ben senin gormucegin bi yere saklarim merak etme dedi yastiginin altına kuranla bicak koyacakmis bisiler bisiler deyip duruo bakalim yavrumun basina neler gelecek :))Banada bbir ay kakaları saklanacak dediler.
aboww Allah akil fikir versin bu nenelereee :)))))Yarisilmiyor zaten bende bosverdim gitti :) arkadasiminin kvsi bebegin goxu maviymis limon sikalimda kalsin boyle demis bide vajinasina cakmak tutcakmisda kil cikmazmis kiz kv si gidene kadar uyku uyuyamadi ben uyurumda kadin bisi yapar die :))
ay acir gozu gozune mi limon sikmis poposunu da yakicakYarisilmiyor zaten bende bosverdim gitti :) arkadasiminin kvsi bebegin goxu maviymis limon sikalimda kalsin boyle demis bide vajinasina cakmak tutcakmisda kil cikmazmis kiz kv si gidene kadar uyku uyuyamadi ben uyurumda kadin bisi yapar die :))
beslenmenede dikkat et canim, kabizlik yuzunden kan hapi alamayan senmiydin gebelik sirasindaYok.Kanım 8 sabah akşam ilaç al dedi.
Alışmaya çalışıyorum. Emse alışacağımMaşallah tombik kızınaÖdemini atmıştır o.
Alıştınız mı birbirinize, nasıl gidiyor annelik?
aklima super bi fikir geldi :))ay acir gozu gozune mi limon sikmis poposunu da yakicak
hayirli ugurli olsun dogum yapmissin Allah anali babali buyutsunAlışmaya çalışıyorum. Emse alışacağım
Kara kızıma.
Çok.fena ama cadımı cadı.
ne guzel toptan temizlik yaptin hea :))
fırsat buldukça bol bol oku inşallah dertsiz sıkıntısız doğum olur.aynen canım millet 4,500 kilo çocuğu doğuruyor ben niye doğuramayacağım anlamadım
eşim dedi zaten gerekirse başka doktorada gideriz haftaya diye
hurma yiyorum zaten meryen suresini hergün mü okuyacakmışız
aklima super bi fikir geldi :))
o kaynanayi yatirip dediklerini yapacaksin, vajinadan baslayip gozunden çikacaksin
bunlar gerçek mi ya korku filmi gibi. insanların nasıl bir mantığı var anlayamadım gerçi benim kayınvalidede sarı tülbent verdi sarılık olmasın diye bunların yanında çok masum kaldı.Yarisilmiyor zaten bende bosverdim gitti :) arkadasiminin kvsi bebegin goxu maviymis limon sikalimda kalsin boyle demis bide vajinasina cakmak tutcakmisda kil cikmazmis kiz kv si gidene kadar uyku uyuyamadi ben uyurumda kadin bisi yapar die :))
Yok ben içtim sabah akşam ama benim yine rahimin durumundan dolayı sezaryen 45 dk sürmüş yine kan kaybetmişim.beslenmenede dikkat et canim, kabizlik yuzunden kan hapi alamayan senmiydin gebelik sirasinda
Zor. Olmuş ama geçmiş gitmiş şükür.artik bitti senin için sagsalim kavustunuz şükür.inşallah bundan sonrası daha güzel geçer.sutunuz bol sagliniz yerinde olsun.Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Ay sesli guldum valla.çok yasa e miaklima super bi fikir geldi :))
o kaynanayi yatirip dediklerini yapacaksin, vajinadan baslayip gozunden çikacaksin
Seninki.büyüdü canım yinede alışmışsındır birazHosgeldin aramıza bugün yine içimi çEke çeke ağladım durdum bişi değil annemi falan da uzuyorum çok fena bi ruh hali içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?