2015 Şubat Anneleri

est tovbeeeee
ilk defa duyduumm valla
ver saklasin o zaman , boyle koca kari yontemlerinde bebege direk etkisi olan bi konu olmayinca ben kari$mamak tarftariiyim, isterse 40 sene saklasinlar bo$ver :))))
Yarisilmiyor zaten bende bosverdim gitti :) arkadasiminin kvsi bebegin goxu maviymis limon sikalimda kalsin boyle demis bide vajinasina cakmak tutcakmisda kil cikmazmis kiz kv si gidene kadar uyku uyuyamadi ben uyurumda kadin bisi yapar die :))

Banada bbir ay kakaları saklanacak dediler.
Ilk kakasi saklaniomus benim gozum gormesin dedim anneme ben senin gormucegin bi yere saklarim merak etme dedi yastiginin altına kuranla bicak koyacakmis bisiler bisiler deyip duruo bakalim yavrumun basina neler gelecek :))

cherish canim gozunuz aydin anali babali buyusun oglusun

S Sond canim ya cok iyi anliyorum seni allah kolaylik versin ama gecicek biliyosun az sabir et kapa kapini kizinla ilgilen ben ilk lohusalikta herkezi kovmustum evden hehehe:))

Yarisilmiyor zaten bende bosverdim gitti :) arkadasiminin kvsi bebegin goxu maviymis limon sikalimda kalsin boyle demis bide vajinasina cakmak tutcakmisda kil cikmazmis kiz kv si gidene kadar uyku uyuyamadi ben uyurumda kadin bisi yapar die :))
aboww Allah akil fikir versin bu nenelereee :)))))

ay acir gozu gozune mi limon sikmis poposunu da yakicak

ne guzel toptan temizlik yaptin hea :))

iki çcoukdada lohusalik sorunu yasamadim kimse gelmedigi için galibaaa

fırsat buldukça bol bol oku inşallah dertsiz sıkıntısız doğum olur.

bunlar gerçek mi ya korku filmi gibi. insanların nasıl bir mantığı var anlayamadım gerçi benim kayınvalidede sarı tülbent verdi sarılık olmasın diye bunların yanında çok masum kaldı.

beslenmenede dikkat et canim, kabizlik yuzunden kan hapi alamayan senmiydin gebelik sirasinda
Yok ben içtim sabah akşam ama benim yine rahimin durumundan dolayı sezaryen 45 dk sürmüş yine kan kaybetmişim.

Gece kizim birden müthiş yuksek bir sesle Çiğlik atti. Babam.yaninda yatiyordu .. Sarilip teselli etti falan.. Yalniz ben kizimin sesini duyunca o panikle dogurdum sanip yorgani kaldirip altina bacaklarimin arasina baktim.. :)) esimi durtukledim bebek yok oğlan gitmiş diye ..yazik dumur oldu adamcagiz uyku sersemi.. :)) tobe tobe bide ben kurtulaydim hayirlisiyla su bel agrisindan

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Zor. Olmuş ama geçmiş gitmiş şükür.artik bitti senin için sagsalim kavustunuz şükür.inşallah bundan sonrası daha güzel geçer.sutunuz bol sagliniz yerinde olsun.
aklima super bi fikir geldi :))

o kaynanayi yatirip dediklerini yapacaksin, vajinadan baslayip gozunden çikacaksin
Ay sesli guldum valla.çok yasa e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…