2015 Şubat Anneleri

Yok ben içtim sabah akşam ama benim yine rahimin durumundan dolayı sezaryen 45 dk sürmüş yine kan kaybetmişim.
duzelir canim insalalh en kisa surede
aman aksatma ialcini emzirmeylede sende çekiyor hortumla herseyi kizin

neresındesın mardın merkez mı bız once savurdaydık sımdı dargecıtteyız dra mardıne mardınparkta aysegul hanıma gıdıyordum oda hastaneden ayrıldı sımdı artık batmana gıdıyorum

Bu benim çok bilgisiz olduğum bir konu.
Bilmedğim konudan geldi.

bunlar gerçek mi ya korku filmi gibi. insanların nasıl bir mantığı var anlayamadım gerçi benim kayınvalidede sarı tülbent verdi sarılık olmasın diye bunların yanında çok masum kaldı.
Sari deyince aklıma geldi.drlar sari giydirmeyi ya da sari birseylere sarmayı ilk hafta uygun bulmuyorlar.sarılık olup olmadığını anlamayı zorlastiriyo aileler için diye.

Zaten sınır 7 mm miş bnmki 9 mm. Yani bu durumda 5 mm normaldir belkide

ayrıntılıda çıkmıştı ilk ama o doktorda önemsemedi , benim oğlumda da vardı geçti kendiliğinden demişti, takip eden doktorumda küçük diyor

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun

Hayirli Olsun canim atlattin spkür. Kokla bol bol mis gibi Bebek kokusu

Bi yerdede rahat rahat beklerken birden giren dogum sancilariyla napmaniz gerektinizi bilemeyeceksiniz dio iste bende ondan korkuyorum esim evde deil evim uzak hastaneye evdeyken kimse yoksa napcam cok endiseleniorum (

en olmadı 112 yi ararsın canım

:))) kiz bende sana sesli guldum nere gideck çocuk :))
hayirliisyla dogursada kurtulsaydin bi :)))

Sari deyince aklıma geldi.drlar sari giydirmeyi ya da sari birseylere sarmayı ilk hafta uygun bulmuyorlar.sarılık olup olmadığını anlamayı zorlastiriyo aileler için diye.
batıl inançlarım yok ama sırf kırılmasın diye çantama koydum bir bez parçası ne yapabilir ki. zaten kırılmasın diye her türlü saçmalığına eyvallah diyorum bebeğim strese girmesin mutlu bir bebek olsun diye.

kp niye geliyorki sonuçta senin rahat olman lazım , çok anlayışsızca bir davranış bence,
bıçak falan konuyormuş diye duydum da nereye konur hiç bilmem bi kere arkadaşım demişti ne diye yoruyorlar
ilk doğunca hep uyurlarmış zaten sonra o da alışacak annesi dış dünyaya

Doğduk biz 18.01 de.
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Canım gözunaydın kavustun kuzuna sağlıkla guzel gunlerde buyut ınsallah

neresındesın mardın merkez mı bız once savurdaydık sımdı dargecıtteyız dra mardıne mardınparkta aysegul hanıma gıdıyordum oda hastaneden ayrıldı sımdı artık batmana gıdıyorum
Merkezdeyim bende. Dargeçit nasıl? Ilk atandığımda hep gözümü korkuttular oraya verirlerse fena diye, dedikleri kadar var mı?
Burdaki hastanelerle pek uyuşamadım, Diyarbakır'da da tanıdık doktor vardı oraya gidiyorum.
Batman Mardin'den iyi olmuş bence senin için, orda hastaneler daha iyi diye biliyorum.

gelmeseymiş daha iyiymiş. kayınpederinin ne işi var ne kadar saçma Allah kolaylık versin. bende doğumdan çok doğum sonrasını düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum şimdiden bıktırdılar saçma muhabbetleriyle.

Doğduk biz 18.01 de.
çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

S Sond kizz sende kalsaydin ya 3-4 gun hastanede iyilesene kadar, çocugada bakarlar takip ederlerdi
ne var sanki Tr de hemen kapiya koyyolarr yeni dogan çocugu ..

kp gelip orda sana ne yapabilirdii

Alışmaya çalışıyorum. Emse alışacağım
Kara kızıma.
Çok.fena ama cadımı cadı.
Daha çok yeni annesi.
Sende tecrübesizsin Emek kızımız da, zamanla emer inşallah hiç stres yapma
Off siz böyle anlatıyorsunuz ya içim gidiyor.
Benim yerimede kokla cadı kızını esobacım

ne guzel toptan temizlik yaptin hea :))

iki çcoukdada lohusalik sorunu yasamadim kimse gelmedigi için galibaaa
Napim cnm herkez bu cocuk ac yok bu cocuk sole bole her kafadan bi ses cikiyodu bende o pskolojiyle gidin yabsizene cocuk benim gidin bu evden dedim:) ama rahatladim:)

Bizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyor

benimki de kız, ama dawn dan falan hiç bahsedilmedi
dawn belirtisi olduğunu kim söyledi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…