duzelir canim insalalh en kisa suredeYok ben içtim sabah akşam ama benim yine rahimin durumundan dolayı sezaryen 45 dk sürmüş yine kan kaybetmişim.
neresındesın mardın merkez mı bız once savurdaydık sımdı dargecıtteyız dra mardıne mardınparkta aysegul hanıma gıdıyordum oda hastaneden ayrıldı sımdı artık batmana gıdıyorumEvet canım. Bende mardindeyim
Geçen geçmişi okurken denk geldim de yazamadım bi türlü.
Tarihin belli olmuş hayırlı olsun.
Benim eşimde en başından beri 6 Şubat'ta doğacak kızım içime doğuyo diyo. Bakalım aynı gün mü olacak
Bu benim çok bilgisiz olduğum bir konu.Aglama canim yaa bebegin ki normaldir ya actir ya alti pistir ya gazi vardir vs Allah hastaliktan aglatmasin Allah korusun, sende refakatcilerin tecrubesiz diye, kv huraferinden dolayi bebegin aglamasini bahane edip agliyorsundur, sutunu etkiler uzulme bosyer.. sen ki isten doguma gidicem diyip dedigini yapan kendi ayaklari uzerinde duran kimseye, esine bile minnet etmeyen kadinsin bir bebegin gazindan kakasindan mi korkucan gerekirse her agladiginda ne yaparsan yap susmuyorsa ara dr'unu bak burda bir suru tecrubeli anne var yaz buraya aninda cvplarlar....ama kendine de vakit ayir o uyudukca sende uyu dinlen sonra sende hastalanirsin Allah korusun...
Sari deyince aklıma geldi.drlar sari giydirmeyi ya da sari birseylere sarmayı ilk hafta uygun bulmuyorlar.sarılık olup olmadığını anlamayı zorlastiriyo aileler için diye.bunlar gerçek mi ya korku filmi gibi. insanların nasıl bir mantığı var anlayamadım gerçi benim kayınvalidede sarı tülbent verdi sarılık olmasın diye bunların yanında çok masum kaldı.
Zaten sınır 7 mm miş bnmki 9 mm. Yani bu durumda 5 mm normaldir belkide
Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Bi yerdede rahat rahat beklerken birden giren dogum sancilariyla napmaniz gerektinizi bilemeyeceksiniz dio iste bende ondan korkuyorum esim evde deil evim uzak hastaneye evdeyken kimse yoksa napcam cok endiseleniorum(
:))) kiz bende sana sesli guldum nere gideck çocuk :))Gece kizim birden müthiş yuksek bir sesle Çiğlik atti. Babam.yaninda yatiyordu .. Sarilip teselli etti falan.. Yalniz ben kizimin sesini duyunca o panikle dogurdum sanip yorgani kaldirip altina bacaklarimin arasina baktim.. :)) esimi durtukledim bebek yok oğlan gitmiş diye ..yazik dumur oldu adamcagiz uyku sersemi.. :)) tobe tobe bide ben kurtulaydim hayirlisiyla su bel agrisindan
batıl inançlarım yok ama sırf kırılmasın diye çantama koydum bir bez parçası ne yapabilir ki. zaten kırılmasın diye her türlü saçmalığına eyvallah diyorum bebeğim strese girmesin mutlu bir bebek olsun diye.Sari deyince aklıma geldi.drlar sari giydirmeyi ya da sari birseylere sarmayı ilk hafta uygun bulmuyorlar.sarılık olup olmadığını anlamayı zorlastiriyo aileler için diye.
Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
Canım gözunaydın kavustun kuzuna sağlıkla guzel gunlerde buyut ınsallahDoğduk biz 18.01 de.
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Ben de atlet aldim ama kullanmadim. Bebek teninize temas ettiginde daha huzurlu. Sutyen de almis olsam kullanmazdim.evet mantıklı zaten evde ben sütyen kullanamıyorum atlet alırsam daha rahat ederim sanırım
Merkezdeyim bende. Dargeçit nasıl? Ilk atandığımda hep gözümü korkuttular oraya verirlerse fena diye, dedikleri kadar var mı?neresındesın mardın merkez mı bız once savurdaydık sımdı dargecıtteyız dra mardıne mardınparkta aysegul hanıma gıdıyordum oda hastaneden ayrıldı sımdı artık batmana gıdıyorum
gelmeseymiş daha iyiymiş. kayınpederinin ne işi var ne kadar saçma Allah kolaylık versin. bende doğumdan çok doğum sonrasını düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum şimdiden bıktırdılar saçma muhabbetleriyle.Eve çıktım.ama.çok.mutsuzum sanki.
Yanımdakilerden bir tanesi çocuk bakmayı bilmiyor.
K.validem gelince ablam yengem evine gitti.
K.valide çocuk bakmaktan ziyade hurafe kazanı sanki.
Yok şuraya bıçak bırak,yok şuranın altına makas sok,çocuğu yan çevirme Düz baktırma bilmemne.
K.pederi ve torununu da almış gelmiş tv yanına falan geçemiyorum gergin ruh Halim var.
Bebek hep uyuyor Zaten uyandır emzir dedi doktor. Sonrada bir kaç gün enjektörle mama ver.dediler ama hiç uyanmıyorki. Bir sürü şaklabanlıkla uyandırıyorum 5 dk emiyor
çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Doğduk biz 18.01 de.
Daha çok yeni annesi.Alışmaya çalışıyorum. Emse alışacağım
Kara kızıma.
Çok.fena ama cadımı cadı.
Napim cnm herkez bu cocuk ac yok bu cocuk sole bole her kafadan bi ses cikiyodu bende o pskolojiyle gidin yabsizene cocuk benim gidin bu evden dedim:) ama rahatladim:)ne guzel toptan temizlik yaptin hea :))
iki çcoukdada lohusalik sorunu yasamadim kimse gelmedigi için galibaaa
Canım benim idrarda baktılar ama vajinal dediler geçen hafta da vajinadan örnek aldılarkızlar enfeksiyon dediğiniz ıdrar yolundaki mı yoksa vajinada mı enfeksiyon var
Bizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?