2015 Şubat Anneleri

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun

canım Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun

Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.

daha artık ağlama yahuu
epey ağladın zaten hamileyken

Amanin hurafeler goturmus ortaligi. Evlendik kv nin evinde bisey dikmem gerekti. Neymis dugun evinde dugum atilirsa gelin damat o isi yapamazmis. Kv aldi elimden dugum atmadan dikti. Ben de saf saf izledim. Ne alakasi var batil inanc demem gerekirken. Ama bu ilk ve son oldu. Baska konularda hurafe oldukca batil.inanclarla is yapmam deyip tersini yaptim. Artik soylemiyor bana.
Yaptirmayin siz de. Canavar anne olmayi hakediyorlar yahu ecicansu en iyisini yapmissin gidin demekle.
Kakasini fln saklatmazdim ben dogrusu.

Doğduk biz 18.01 de.
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun

gözün aydın canım
kurtuldun sende şükür darısı kalanlara
hadi hayırlı olsun

Ahahah
Sen bi doğursaydın da rahatlasaydın kızzz

Ay ne ozendim ara ara takip ediyorum subat anneleri doğuruyor rabbim hayirli eylesin.... bende 9 subatta sezo olucam beklermiyim bilmem ara ara bebek asagida sanki hickiriyor hissediyorum sizede oluyormu bu durum... sirt agrilarim mahvetti beni...

Doğduk biz 18.01 de.

Haydi gözünüz aydın,sağlıkla huzurla büyüyün...

Neymiş canım o. Yok kakası saklanıyo, yok bıçak koyuluyo falan. Kızlar bi kendinize gelin yahu. Allah vermesin bebeğin yastığının altına bıçak konulurmu hiç. Bizde yoktur böyle şeyler. Ben başucuna Kuran-ı Kerim koyuyorum. Salonda oturduğumuzda falanda tv den kabe kanalını açıyorum Kuran dinletiyorum. Yani kızımda öyle yaptım:) bundada inşaAllah aynısı olacak. Herşeye karıştırırsanız böyle yandınız siz. Hiç kurtulamazsınız lohusa depresyonundan. Valla tecrübeli olarak sizin iyiliğiniz için söylüyorum:)

Ayy çok düşmüş ya, benimde bi kere o kadar düşmüştü de zangır zangır titriyordum. Senin bünye sağlammış yine.
Çocukların peşinden koşturacam diye kendini ihmal etme canım

Benim de şaftım kaymadi değil..5 dk ayaklarimi yukarı doğru uzatarak yattım ama daha duzelmedim sanırım hala baş agrim var.bi daha ölçme imkânım da olnadi .kızımı salliyorum Uyusun yatağına da yatirayim da ben de yaticam hemen,bugün kasiklarim agridi durdu emzirdikce rahimde kasılmalar da oluyor bu arada..
Valla canım ,en çok neyi ozlemisim biliyor musun... Sağa sola donup karnımın üzerine filan yatmayı ozlemisim hava atmak gibi olmasın ama yatiyim birazdan öyle deli gibi

en mantıklı olanı yapmışsın. çok merak ediyorum bizde bu kadar hurafe var yok bebek 40 gün yalnız bırakılmazmış lohusa kadın bırakılmazmış pardon ama elin yabancısı bunlardan haberdar değil onların çocuklarına niye birşey olmuyor.

Attin yani havani :)) hakkindir.
Bir de diger kizi salliyrsun.
Sana da sorayim dikisler ne alemde. Oturup cocuk salladigina gore iyi olmali

Ya aslinda sonradan uzulmustum cnm ablam teyzem esimin ablasi falan vardi ama ole bi psikolojiki o lohusalik her kafadan bi ses cikinca ne yapcagimi sasirmistim birden geldi bana hepsini kovmustum evden ama sonra bebegi bile kendim yikadim hic zorlanmadim tek kafa rahat olunca diger turlu panik oluyo insan

Emin ol alasi olcaksin canim rabbim iyi tecrübeler yasatsin yeter ki. Lohusalik hüznü cok doğal bisey ağlama geliyorsa agla o da ihtiyac ne mutlu ki annen anlayışlı duygularina es özlemi de üzüyor tabi gecicek hepsi ama

Emin ol sende doğurursun ben kalırım

Yok yavrumm saygida kusur etmem sana

hic esini bekleme kvye kendin soyle biliyorum.sizin icin de ozel toru heyecani amaa ben cekindigim icin bu emzrme isinde sikinti yasiyorum de kadin insansa anlar bi yolunu uydurur gonderir kocayi. Benm yol yordam bilmezler de sulalecek gelmeye kalkmistilar ki o vakte dek hic gelmemslrdi bile evime. Gorumcenin kocasina uc cicuguna kadar kp vb turistik tura niyet etmisti kıs gunu. Dedim erkekleri kabul edemem bayanlar cok arzu ediyorsa buyursun Sonra hicbiri gelmedi oh oldu canima minnet. Butun gun memeler fora sut sagiyordum olcak is mi lohusa kadina o kadar yuk. Usul bilmyene ogretcen hic egilip bukulme kirilcaklar diye bugunlerin bikere ve geri gelmeyecek basbasa kal kuzunla gor bak huzur nasilmis

Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Neyse carsmba yani dun gece suyum geldi evde acayip biseydi...fosur fosur...gece 1de hastaneye gekdik bugun ogleyin12:30 som amda acil epidural sezeryen ike kicagima aldim.... cok Sukur darisi basiniza..minik kizim 38 haftakik ve 3kg..dogdu cok sukur Allaha emabet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…