iyi etmi$in :))))))Napim cnm herkez bu cocuk ac yok bu cocuk sole bole her kafadan bi ses cikiyodu bende o pskolojiyle gidin yabsizene cocuk benim gidin bu evden dedim:) ama rahatladim:)
Bizim kiz oldugu icin normal degil erkrk bebeklerde normalmis kiz bebeklerde down Sendromu belirtisiymis bisey soylemiyor doktor cok önemli degil cok buyuk olmadigi icin diyor
Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Bende özledim valla. Keyfimiz yerindeydi makara kukara..
N
Burda Güzelliğinin yanında gerçeklerde var. Ağlıyor neden ağladığını bilmeyince bende onla ağlıyorum.
Doğduk biz 18.01 de.
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Doğduk biz 18.01 de.
@esoba kizz sende kalsaydin ya 3-4 gun hastanede iyilesene kadar, çocugada bakarlar takip ederlerdi
ne var sanki Tr de hemen kapiya koyyolarr yeni dogan çocugu ..
kp gelip orda sana ne yapabilirdii
AhahahGece kizim birden müthiş yuksek bir sesle Çiğlik atti. Babam.yaninda yatiyordu .. Sarilip teselli etti falan.. Yalniz ben kizimin sesini duyunca o panikle dogurdum sanip yorgani kaldirip altina bacaklarimin arasina baktim.. :)) esimi durtukledim bebek yok oğlan gitmiş diye ..yazik dumur oldu adamcagiz uyku sersemi.. :)) tobe tobe bide ben kurtulaydim hayirlisiyla su bel agrisindan
Doğduk biz 18.01 de.
ne deyim valla ALLAH yrdimciniz olsunburda hastaneyede gelirler lohusayı rahat bırakmazlar
Ayy çok düşmüş ya, benimde bi kere o kadar düşmüştü de zangır zangır titriyordum. Senin bünye sağlammış yine.
Çocukların peşinden koşturacam diye kendini ihmal etme canım
en mantıklı olanı yapmışsın. çok merak ediyorum bizde bu kadar hurafe var yok bebek 40 gün yalnız bırakılmazmış lohusa kadın bırakılmazmış pardon ama elin yabancısı bunlardan haberdar değil onların çocuklarına niye birşey olmuyor.Neymiş canım o. Yok kakası saklanıyo, yok bıçak koyuluyo falan. Kızlar bi kendinize gelin yahu. Allah vermesin bebeğin yastığının altına bıçak konulurmu hiç. Bizde yoktur böyle şeyler. Ben başucuna Kuran-ı Kerim koyuyorum. Salonda oturduğumuzda falanda tv den kabe kanalını açıyorum Kuran dinletiyorum. Yani kızımda öyle yaptım:) bundada inşaAllah aynısı olacak. Herşeye karıştırırsanız böyle yandınız siz. Hiç kurtulamazsınız lohusa depresyonundan. Valla tecrübeli olarak sizin iyiliğiniz için söylüyorum:)
Attin yani havani :)) hakkindir.Benim de şaftım kaymadi değil..5 dk ayaklarimi yukarı doğru uzatarak yattım ama daha duzelmedim sanırım hala baş agrim var.bi daha ölçme imkânım da olnadi .kızımı salliyorum Uyusun yatağına da yatirayim da ben de yaticam hemen,bugün kasiklarim agridi durdu emzirdikce rahimde kasılmalar da oluyor bu arada..
Valla canım ,en çok neyi ozlemisim biliyor musun... Sağa sola donup karnımın üzerine filan yatmayı ozlemisimhava atmak gibi olmasın ama yatiyim birazdan öyle deli gibi
Ya aslinda sonradan uzulmustum cnm ablam teyzem esimin ablasi falan vardi ama ole bi psikolojiki o lohusalik her kafadan bi ses cikinca ne yapcagimi sasirmistim birden geldi bana hepsini kovmustum evden ama sonra bebegi bile kendim yikadim hic zorlanmadim tek kafa rahat olunca diger turlu panik oluyo insanAmanin hurafeler goturmus ortaligi. Evlendik kv nin evinde bisey dikmem gerekti. Neymis dugun evinde dugum atilirsa gelin damat o isi yapamazmis. Kv aldi elimden dugum atmadan dikti. Ben de saf saf izledim. Ne alakasi var batil inanc demem gerekirken. Ama bu ilk ve son oldu. Baska konularda hurafe oldukca batil.inanclarla is yapmam deyip tersini yaptim. Artik soylemiyor bana.
Yaptirmayin siz de. Canavar anne olmayi hakediyorlar yahuecicansu en iyisini yapmissin gidin demekle.
Kakasini fln saklatmazdim ben dogrusu.
ahaha aynı durumdayım. :) dayanamıyorum dedim k.v de geldi yarın gidecek, tek başıma çok zorlanıyorum.
Vallabeklme rlukla karşılaştım mi aklıma sen geliyorsun direk canım :) ben de gunun birinde serefraz85 gibi tecrübeli anne olup yeni annelere tavsiyelerde bulunabilcem mi diye :) ablamın 5 yaşında kızı var.. kresi tatil diye sabahtan bize geliyor ona bakıp bakıp bnm eylulum de böyle olacak mı diyorum :) instagram yok bende canım olsa koyardim fotolarimizi
Emin ol sende doğurursun ben kalırım
Benimde bir ağrım.çok oluyor bir az. Anlayamdım.
Ya yeni doğum.yapmış.kadının yanında k.peder olur mu Allah aşkına. Acele göğsüm dışarda.banyoya koşuyorum.
Rezil rüsva oldum.gerildim.
Yeğen yine 15 yaşında hep başımda.
Eşime diyorum.ama.ne yapabilirim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?