Yok yok en iyisini ypmissin. Yani gelinir de yarim.saat bebek gorulup.gidilir. Kalabiligin hic anlami.yok.Ya aslinda sonradan uzulmustum cnm ablam teyzem esimin ablasi falan vardi ama ole bi psikolojiki o lohusalik her kafadan bi ses cikinca ne yapcagimi sasirmistim birden geldi bana hepsini kovmustum evden ama sonra bebegi bile kendim yikadim hic zorlanmadim tek kafa rahat olunca diger turlu panik oluyo insan
kp niye geliyorki sonuçta senin rahat olman lazım , çok anlayışsızca bir davranış bence,
bıçak falan konuyormuş diye duydum da nereye konur hiç bilmem bi kere arkadaşım demişti ne diye yoruyorlar
ilk doğunca hep uyurlarmış zaten sonra o da alışacak annesi dış dünyaya
Ben bana söylediklerinde kahkahalarla gülüyorum, yok artık bu devirde hala inanıyormusunuz böyle şeylere diyorum.Amanin hurafeler goturmus ortaligi. Evlendik kv nin evinde bisey dikmem gerekti. Neymis dugun evinde dugum atilirsa gelin damat o isi yapamazmis. Kv aldi elimden dugum atmadan dikti. Ben de saf saf izledim. Ne alakasi var batil inanc demem gerekirken. Ama bu ilk ve son oldu. Baska konularda hurafe oldukca batil.inanclarla is yapmam deyip tersini yaptim. Artik soylemiyor bana.
Yaptirmayin siz de. Canavar anne olmayi hakediyorlar yahuecicansu en iyisini yapmissin gidin demekle.
Kakasini fln saklatmazdim ben dogrusu.
Allah anali babali buyutsun. Tebrikler.Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Neyse carsmba yani dun gece suyum geldi evde acayip biseydi...fosur fosur...gece 1de hastaneye gekdik bugun ogleyin12:30 som amda acil epidural sezeryen ike kicagima aldim.... cok Sukur darisi basiniza..minik kizim 38 haftakik ve 3kg..dogdu cok sukur Allaha emabet...
Zeytinyagi.ile koku alakasiz olmus. Ama zararsiz sonucta. Saci konak olmasin diye yaglamak gerekiyor zaten. Ben.bu defa tecrubeliyim de kovarim bisey diyeni korkuyorum kendomdenBenim kpde gelecek vallaha hatta kayıbiraderde gelecekti de işi çıktı 40ından sonra gelecek
Ben bana söylediklerinde kahkahalarla gülüyorum, yok artık bu devirde hala inanıyormusunuz böyle şeylere diyorum.
Kayınvalidenin bir tek yağlama önerisini kabul ettim. zeytinyağının içine defne,kekik koyup bekletiliyormuş o yağla bebeği 40 gün yağlarsan teri kokmazmış(oğlununki kokuyor pek işe yaramamış galiba dedim onuda kabul etmedi) Bende zaten bebe yağı almadım doğal z.yağı kullanacaktım.olur ama her gün hergün yapamam ne zaman banyo yapacaksa ona göre yaparız dedim tamam dedi.
Attin yani havani :)) hakkindir.
Bir de diger kizi salliyrsun.
Sana da sorayim dikisler ne alemde. Oturup cocuk salladigina gore iyi olmali
Valla canim dikiş işi zor oturamiyorum zorlaniyorum ama mecburum yapmaya. alttan dikiş atilmicakti bu sefer kesisiz olacaktı ya hayırlısı boyleymis ,bilmiyorum ise yarıyor mu krem yazmıştı doktor onu kullaniyorum, geldiğimden beri hic yatamadim öyle bi şansım yok oğlum da evde zaten butun gün kızla birbirlerini yiyorlar.kiz abisiyle ugrasmasa bu sefer bebegin yaninda hayır o da küçük zarar verme amaçlı Bisey yapmaz kıskançlık desen nedir bilmez ama bilmeden de çok zarar verir gözüm dört açık sürekli bebeği jucagimda oradan oraya gezdiriyorumbak bu saat oldu kızımın uyuyacağı yok sallamasam ben sallamayim da yapiyim acayip uykum var benim de uyumam lazim zaten tansiyonum çok düştü bugun ve basim da acayip agriyor... Seni bulmusken azıcık naz yapiyim
Canım nasılsın.bayagidir mesajını arıyorum sana cevap verebilmek için.bence bu memeyi tutmanın meme ucuyla alakası yok.benin 3. Bebegim diğerlerini de emzirdim bayağı bi sure,sindi bebisin güzel emiyor maasallah ama tutmadan bizim Dr sıkıntımız var.gogsumu 2 parmağımin arasına sıkıştırıp vermeye çalışıyorum. Biz de 2 günlük olduk teyzesi
Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Neyse carsmba yani dun gece suyum geldi evde acayip biseydi...fosur fosur...gece 1de hastaneye gekdik bugun ogleyin12:30 som amda acil epidural sezeryen ike kicagima aldim.... cok Sukur darisi basiniza..minik kizim 38 haftakik ve 3kg..dogdu cok sukur Allaha emabet...
dikisleri zorlama ama. Acilir fln allah korusun. Ben d ilkteki gibi yatabilecegimi sanmiyorum bu defa. Ikinci ucinci zor is.Valla canim dikiş işi zor oturamiyorum zorlaniyorum ama mecburum yapmaya. alttan dikiş atilmicakti bu sefer kesisiz olacaktı ya hayırlısı boyleymis ,bilmiyorum ise yarıyor mu krem yazmıştı doktor onu kullaniyorum, geldiğimden beri hic yatamadim öyle bi şansım yok oğlum da evde zaten butun gün kızla birbirlerini yiyorlar.kiz abisiyle ugrasmasa bu sefer bebegin yaninda hayır o da küçük zarar verme amaçlı Bisey yapmaz kıskançlık desen nedir bilmez ama bilmeden de çok zarar verir gözüm dört açık sürekli bebeği jucagimda oradan oraya gezdiriyorumbak bu saat oldu kızımın uyuyacağı yok sallamasam ben sallamayim da yapiyim acayip uykum var benim de uyumam lazim zaten tansiyonum çok düştü bugun ve basim da acayip agriyor... Seni bulmusken azıcık naz yapiyim
Denge olmuyor iste buyuklerde. Bizim kv kp agzinin icine bakiyorlar cocugun. Oglum meyvesuyunu alip yere dokuyor babanne.birsey demiyor. Cocuk da sasirdi tepkisizlige. Ama.gittiler ya iki gunde.duZeldi huyu. Beni de ozlemis kalabaliktan yorulmus sarilip.duruyoruz aksama kadar.Beni de buyukler geriyor burada gerim gerimcocugumun huyu suyu iyice degsti soz geçiremez oldum. Sürekli bi didiserek inatlasarak sevmeler cevap veriyor ya hosuna gidiyo milletin kantarin topuzu kacinca da hoop gelsin aa ayıp diye eleştiriler uyarilar cocuga. Bir de en delirdigim cocugun cocuk oldugunu unutup robot olmasni beklmeleri. Kurallar yumagi resmen ev. yok oraya elleme sacina ayagina dokunma orasi pis burasi cis elini yikadin mi burayi tuttun mu soz dinlemiyon bilmem ne o dogru degil bu yanlis ayip. bıd bıd bıd sonsuz Bi Girdap yeminle siyircam artik o gerginlike ben cocugu hasliyorum sonra sinirlerim lacka oldu. Su herifim bi gelse de dogursam kacip gitsem hanemin kapisini cekip duzenimi bilsem artik icim sisti yaaa
Gözünaydın canım. Sağlıkla büyüt inşaAllah. Epiduralin hiçyan etkisini yaşadınmı? Aş ağrısı falan gibi?Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Seninkilerde benim içimi şişirdi yeminle. Çık gel bizde kal. Bizimkiler ikimizede bakar. Bu ne be. Hem kendinle hem onlarla uğraşıyosun.Beni de buyukler geriyor burada gerim gerimcocugumun huyu suyu iyice degsti soz geçiremez oldum. Sürekli bi didiserek inatlasarak sevmeler cevap veriyor ya hosuna gidiyo milletin kantarin topuzu kacinca da hoop gelsin aa ayıp diye eleştiriler uyarilar cocuga. Bir de en delirdigim cocugun cocuk oldugunu unutup robot olmasni beklmeleri. Kurallar yumagi resmen ev. yok oraya elleme sacina ayagina dokunma orasi pis burasi cis elini yikadin mi burayi tuttun mu soz dinlemiyon bilmem ne o dogru degil bu yanlis ayip. bıd bıd bıd sonsuz Bi Girdap yeminle siyircam artik o gerginlike ben cocugu hasliyorum sonra sinirlerim lacka oldu. Su herifim bi gelse de dogursam kacip gitsem hanemin kapisini cekip duzenimi bilsem artik icim sisti yaaa
Denge olmuyor iste buyuklerde. Bizim kv kp agzinin icine bakiyorlar cocugun. Oglum meyvesuyunu alip yere dokuyor babanne.birsey demiyor. Cocuk da sasirdi tepkisizlige. Ama.gittiler ya iki gunde.duZeldi huyu. Beni de ozlemis kalabaliktan yorulmus sarilip.duruyoruz aksama kadar.
Sen idare etceksin mecbur dogimdan sonra toparlandigin an yola.cikarsin. Yani seni dogurtacak dr her sehirde olsa ne olurdu.
Gözünaydın canım. Sağlıkla büyüt inşaAllah. Epiduralin hiçyan etkisini yaşadınmı? Aş ağrısı falan gibi?
Seninkilerde benim içimi şişirdi yeminle. Çık gel bizde kal. Bizimkiler ikimizede bakar. Bu ne be. Hem kendinle hem onlarla uğraşıyosun.
İşin zor valla, hiç yardımcında yok anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun.Benim de şaftım kaymadi değil..5 dk ayaklarimi yukarı doğru uzatarak yattım ama daha duzelmedim sanırım hala baş agrim var.bi daha ölçme imkânım da olnadi .kızımı salliyorum Uyusun yatağına da yatirayim da ben de yaticam hemen,bugün kasiklarim agridi durdu emzirdikce rahimde kasılmalar da oluyor bu arada..
Valla canım ,en çok neyi ozlemisim biliyor musun... Sağa sola donup karnımın üzerine filan yatmayı ozlemisimhava atmak gibi olmasın ama yatiyim birazdan öyle deli gibi
Allah bağışlasın, analı babalı büyüsün inşallah.Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Bende z.yağı kullanmayı düşündüğüm için itiraz etmedim.Allah anali babali buyutsun. Tebrikler.
Zeytinyagi.ile koku alakasiz olmus. Ama zararsiz sonucta. Saci konak olmasin diye yaglamak gerekiyor zaten. Ben.bu defa tecrubeliyim de kovarim bisey diyeni korkuyorum kendomden
SensiZ çekilmez oldu yeğen :)Ahaa sende mi? Benden sonra dayanamadın. Gözünaydın.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir çocuk olsun inşallah.
Sen nasılsın?
Amiiiiinnnn.Iyiyim şükür :) Allah tüm bekleyenlere nasip etsin
Ay hele su kp lerin ne isi var anlamis degilim yani cok istiyosan gel gor 5 dk git ne kade anlauissiz insanlar yaYok yok en iyisini ypmissin. Yani gelinir de yarim.saat bebek gorulup.gidilir. Kalabiligin hic anlami.yok.
Bizim herkes.uzakta annemi cagircam sadece. Digerleri 10 gunluk olunca fln gelsin.dedim kv gunubirlik.de.olsa.gelirim diyor.
Gece bebek agliyor ben uyanip meme veriyorum ama daha kac 3 gunluk. Memeyi tutmayi beceremiyoruz ikimiz de. Kp kv yi yolluyor basima.git bebege bak.diye. Kv geliyor guya memeyi tutmasina yardim.edecek. Kimse lazim degil.dedim.sokmadim odaya. Yardim mi bu simdi. Ben.daha da stres oluyordum kimse gelmeden bebege memeyi tutturayim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?