2015 Şubat Anneleri

Dün bebeğim uyutmuyodu, bugün uyku tutmuyo sabah temizliğe kadın gelcek ben hala ayaktayım. Gerçi kv vaba bi iş yaptırmıyo sağolsun ama yinede sabah kalkıcam yani. Uykuuuu bugünlerimi arıycam biliyorummm.

Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.

Öncelikle gözün aydın canım sıkıntı yapma hepsi düzelir biraz aç kalmasıyla bişey olmaz

Hayırlı olsun bebeğin, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah.
Sütün hemen gelmemesi çok normal, kendine stres yaptıkça da gelmez yapma böyle.
Uyuma problemi hepsinde var sanırım galiba normali bu. Zamanla alışır inşallah memene

Bebekler ilk günler sürekli ıyur annesi hem 24 saat de aç kalabilir o yüzden stres yapma ve sakin ol stresini emin ol ki anlıyordur :) inşallah Çukur Çukur emer bebeğin :)

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Allah analı babalı büyütsün Çukur çukur emsin bütün bebişler bebişlerimiz :)

Ah maralım ah benim de minik sıpa son bir aydır ne uyku uyutuyo be de rahat duruyo eşime diyorum ne olur doktora söyle beni doğuma kadar hastaneye yatırsın da azıcık dinleneyim yoksa Lohusalık falan kaldıramam o da gülüyo hadi gel bugün doğur diyo :) Allah'ım ya Rabbim

Daha çok yeni annesi.
Sende tecrübesizsin Emek kızımız da, zamanla emer inşallah hiç stres yapma
Off siz böyle anlatıyorsunuz ya içim gidiyor.
Benim yerimede kokla cadı kızını esobacım
Ben kimin doğdu kimin doğmadı karıştırıyorum.artık.
Ağrılar geçince daha iyi olacak inşallah çünmü birde ağrı çekince tahammülsüzleşiyorsun.
Onca hava attım iki dikişten ne olacak diye ama benim yine içimi kazıdıklarından sanırım.ağrı çok. Dr rahmin toparlanması sürer biraz.dedi

Canım Gözünaydın.
Merak etme zorla falan memeyi ağzında tutuyorlar bir şekilde alıyor.
İmkanın varsa.duş al ben becerip alamadım süt azar azar geliyor. Doymuyor kızanın.
Hepsinde aynı sorun var.yani

Hayirli olsun.Allah anali babali büyütsün.stres yapma emer daha.midesini neden yikiyorlar anlamadim.

Ay gene uyuyamıyorum bebeğim olunca ay bi uyusam dicem biliyorum ama uyku yok ne güzel çoğunuz almissiniz yavrularınızı kucağınıza darısı bizim başımıza :)

İlk mamayi yedikten sonra gazini cikartamadik gaz yuzunden mamayi sindirememis midesind parcaciklar olusturmus mama. Agirlik yapmis tokluk hissi vermis. Bu yuzden midesini yikamoslar. Simdi rahatladi kuzum emdi de beni cok sukur ama sut gelmiyo daha sanirim. Sagiyom ucunu cikartiyom az da olsa seffaf su geliyo hemen emziriyom.ama mama verdik yine hatami ettik.?
Azcik agrilarim gecse dogrulsam surekli enzircem
Guzel dileklerini ve rahatlatici msjlariniz icin tesekkur ederim.

Rabbim saglik sihhat versin ikinizede Insaallah benim ilkide senin gibi olmustu canim sut zamanla geliyor kendini toparlaman onemli.... iyi yapmissin mama vermekle bebegin kansekeri dusmemesi lazim... bol sutlu emusler olsun Insaallah. ...

Günleride şaşırdım valla 4.160 gr doğdu ama sonra 3800 e düştü.salı sabah doğdu sanki.
Kız Allah seni şaştirik mi oldun anne olunca maşallah kızına Allah hayrlı evlat eylesin sağlık sıhhat versin sezeryan mı oldun

benimki de kız, ama dawn dan falan hiç bahsedilmedi
dawn belirtisi olduğunu kim söyledi ki ?
Ayrıntılı ultrason çektirmek icin Doç dr zeki sahinogluna gittik o soyledi hatta 6 aylikti o zmn kizimiz bebegi almaktan bahsetti biz istemedigimizi söyledik genelde donwlu bebeklerde görüldüğünü soyledi kendi doktorumda Allahn izniyle bisey olmaz düşünme dedi bekliyoruz buruk bir heyecanla dogumu sagda ve solda 8er mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…