Öyle oldu valla Teşekkürler canım amin inş hepimizecanım hayırlı olsun
yolculuk falan dert ediyordun bak
gözünüz aydın , ailenizin yeni yavrusu huzur mutluluk getirsin
Öncelikle gözün aydın canım sıkıntı yapma hepsi düzelir biraz aç kalmasıyla bişey olmazKizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Amin canım sağolBu gidisle ben subat sonu annesi bile olabilirim :)))
Hayırlı olsun bebeğin, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah.Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Bebekler ilk günler sürekli ıyur annesi hem 24 saat de aç kalabilir o yüzden stres yapma ve sakin ol stresini emin ol ki anlıyordur :) inşallah Çukur Çukur emer bebeğin :)Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Allah analı babalı büyütsün Çukur çukur emsin bütün bebişler bebişlerimiz :)Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Ah maralım ah benim de minik sıpa son bir aydır ne uyku uyutuyo be de rahat duruyo eşime diyorum ne olur doktora söyle beni doğuma kadar hastaneye yatırsın da azıcık dinleneyim yoksa Lohusalık falan kaldıramamuyku gozumden akiyor dun geceden uykusuzum ama simdi uyursam gece kalkip oturma ihtimlaim yuksekkk : ((
zaten oglanda oksuruyor uyutmaz bu gece de, koca i$e gitti hasta ahsta ben 8 ayda onun kadar nazlanmaidm, sabaha kaadr ate$ten inledi diye kiyamadim dr dan randevu aldim gitti,grip demis :)
bende anjin falan sandim bogazimda agriyor deyince ..
ah ahh bide ben nazlansam ama kime nazlicam bilmiyorumki
oglan fena oksuruyor yarinda gitmez herhalde okula, gidip ahstanedekielre nazlansaydim bari ama oda yok :))
Ben kimin doğdu kimin doğmadı karıştırıyorum.artık.Daha çok yeni annesi.
Sende tecrübesizsin Emek kızımız da, zamanla emer inşallah hiç stres yapma
Off siz böyle anlatıyorsunuz ya içim gidiyor.
Benim yerimede kokla cadı kızını esobacım
Çekilmez.Cidden. Bende garip kaldım.sanki artık ortak amaca hizmet etmiyorduk.SensiZ çekilmez oldu yeğen :)
Canım Gözünaydın.Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Hayirli olsun.Allah anali babali büyütsün.stres yapma emer daha.midesini neden yikiyorlar anlamadim.Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Rabbim saglik sihhat versin ikinizede Insaallah benim ilkide senin gibi olmustu canim sut zamanla geliyor kendini toparlaman onemli.... iyi yapmissin mama vermekle bebegin kansekeri dusmemesi lazim... bol sutlu emusler olsun Insaallah. ...İlk mamayi yedikten sonra gazini cikartamadik gaz yuzunden mamayi sindirememis midesind parcaciklar olusturmus mama. Agirlik yapmis tokluk hissi vermis. Bu yuzden midesini yikamoslar. Simdi rahatladi kuzum emdi de beni cok sukur ama sut gelmiyo daha sanirim. Sagiyom ucunu cikartiyom az da olsa seffaf su geliyo hemen emziriyom.ama mama verdik yine hatami ettik.?
Azcik agrilarim gecse dogrulsam surekli enzircem
Guzel dileklerini ve rahatlatici msjlariniz icin tesekkur ederim.
Aynı şeyi bende yaşadım iğne verdi doktor bana çok şükür geçti sana vermediler miEvet ccnm gebelik kasintisi benimki ilk kizimdada oldu ama bunda daha cok sanki
Kız Allah seni şaştirik mi oldun anne olunca maşallah kızına Allah hayrlı evlat eylesin sağlık sıhhat versin sezeryan mı oldunGünleride şaşırdım valla 4.160 gr doğdu ama sonra 3800 e düştü.salı sabah doğdu sanki.
Ayrıntılı ultrason çektirmek icin Doç dr zeki sahinogluna gittik o soyledi hatta 6 aylikti o zmn kizimiz bebegi almaktan bahsetti biz istemedigimizi söyledik genelde donwlu bebeklerde görüldüğünü soyledi kendi doktorumda Allahn izniyle bisey olmaz düşünme dedi bekliyoruz buruk bir heyecanla dogumu sagda ve solda 8er mmbenimki de kız, ama dawn dan falan hiç bahsedilmedi
dawn belirtisi olduğunu kim söyledi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?