Canım dua et sen aynı şeyi bizim yengeye de söylemişler maşallah şimdi çocuk zeka Küpü oda aldırmamış senin gibi sen dualarını eksik etme ve üzülme sakın aldırmamakla çok iyi birşey yapmışsın oda bir can sonuçta biz bile bilemiyoruz ki bak hala bizde bile öyle bir ihtimal var Rabbim bizleri cennete götürecek evlatlar nasip etsinAyrıntılı ultrason çektirmek icin Doç dr zeki sahinogluna gittik o soyledi hatta 6 aylikti o zmn kizimiz bebegi almaktan bahsetti biz istemedigimizi söyledik genelde donwlu bebeklerde görüldüğünü soyledi kendi doktorumda Allahn izniyle bisey olmaz düşünme dedi bekliyoruz buruk bir heyecanla dogumu sagda ve solda 8er mm
Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Neyse carsmba yani dun gece suyum geldi evde acayip biseydi...fosur fosur...gece 1de hastaneye gekdik bugun ogleyin12:30 som amda acil epidural sezeryen ike kicagima aldim.... cok Sukur darisi basiniza..minik kizim 38 haftakik ve 3kg..dogdu cok sukur Allaha emabet...
Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Yok cnm ya il kizimdada vermediler hic hicbusey cikmiyo tahlillerde gebelik alerjisi baska bisey biseybdegil losyon hap veriyolar ama bi ise yaramiyiAynı şeyi bende yaşadım iğne verdi doktor bana çok şükür geçti sana vermediler mi
Doktorlar korkutmayi cok seviyorlar bizim bebek erkek oldugu halde ayni seyi soylediler Allahin izniyle hic bisey olmaz benimde 6subat dogumum bebeginde bobrek genislemesi olanlardan doguranlar varsa yazabilir mi nasil oldu sonuclar nasıl bir yol izlendi dogumdan sonraAyrıntılı ultrason çektirmek icin Doç dr zeki sahinogluna gittik o soyledi hatta 6 aylikti o zmn kizimiz bebegi almaktan bahsetti biz istemedigimizi söyledik genelde donwlu bebeklerde görüldüğünü soyledi kendi doktorumda Allahn izniyle bisey olmaz düşünme dedi bekliyoruz buruk bir heyecanla dogumu sagda ve solda 8er mm
Benim kpde gelecek vallaha hatta kayıbiraderde gelecekti de işi çıktı 40ından sonra gelecek
Bubarada ignenin adini haturliyosan verebilirmisin cnm doktoruma sorim biYok cnm ya il kizimdada vermediler hic hicbusey cikmiyo tahlillerde gebelik alerjisi baska bisey biseybdegil losyon hap veriyolar ama bi ise yaramiyi
Ayrıntılı ultrason çektirmek icin Doç dr zeki sahinogluna gittik o soyledi hatta 6 aylikti o zmn kizimiz bebegi almaktan bahsetti biz istemedigimizi söyledik genelde donwlu bebeklerde görüldüğünü soyledi kendi doktorumda Allahn izniyle bisey olmaz düşünme dedi bekliyoruz buruk bir heyecanla dogumu sagda ve solda 8er mm
Slm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Neyse carsmba yani dun gece suyum geldi evde acayip biseydi...fosur fosur...gece 1de hastaneye gekdik bugun ogleyin12:30 som amda acil epidural sezeryen ike kicagima aldim.... cok Sukur darisi basiniza..minik kizim 38 haftakik ve 3kg..dogdu cok sukur Allaha emabet...
Valla bilmiyorum canım ya hamilelik sultanlikmış. .belkı daha tam alisamadigimiz için ama annelik cok güzel ama çok da zor
Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
İlk mamayi yedikten sonra gazini cikartamadik gaz yuzunden mamayi sindirememis midesind parcaciklar olusturmus mama. Agirlik yapmis tokluk hissi vermis. Bu yuzden midesini yikamoslar. Simdi rahatladi kuzum emdi de beni cok sukur ama sut gelmiyo daha sanirim. Sagiyom ucunu cikartiyom az da olsa seffaf su geliyo hemen emziriyom.ama mama verdik yine hatami ettik.?
Azcik agrilarim gecse dogrulsam surekli enzircem
Guzel dileklerini ve rahatlatici msjlariniz icin tesekkur ederim.
Daha nelerBanada bbir ay kakaları saklanacak dediler.
Yok artık ya. Çok şaşkınım şu an. İlk defa karşılaştım böyle bişeyle40i cikana kadar saklanıyor mus nazar olmasmis 3 harfliler yaklasamazmis
Hayırlısı olsun canım Allah Analı babalı büyütsünKizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Ben kimin doğdu kimin doğmadı karıştırıyorum.artık.
Ağrılar geçince daha iyi olacak inşallah çünmü birde ağrı çekince tahammülsüzleşiyorsun.
Onca hava attım iki dikişten ne olacak diye ama benim yine içimi kazıdıklarından sanırım.ağrı çok. Dr rahmin toparlanması sürer biraz.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?