2015 Şubat Anneleri

Canım dua et sen aynı şeyi bizim yengeye de söylemişler maşallah şimdi çocuk zeka Küpü oda aldırmamış senin gibi sen dualarını eksik etme ve üzülme sakın aldırmamakla çok iyi birşey yapmışsın oda bir can sonuçta biz bile bilemiyoruz ki bak hala bizde bile öyle bir ihtimal var Rabbim bizleri cennete götürecek evlatlar nasip etsin

gözün aydın, maşallah kızına

gözün aydın canım :) düzelir zamanla merak etme ama sen de stres yapma kendine; rahat ol ki kızın da rahat olsun

Aynı şeyi bende yaşadım iğne verdi doktor bana çok şükür geçti sana vermediler mi
Yok cnm ya il kizimdada vermediler hic hicbusey cikmiyo tahlillerde gebelik alerjisi baska bisey biseybdegil losyon hap veriyolar ama bi ise yaramiyi

Doktorlar korkutmayi cok seviyorlar bizim bebek erkek oldugu halde ayni seyi soylediler Allahin izniyle hic bisey olmaz benimde 6subat dogumum bebeginde bobrek genislemesi olanlardan doguranlar varsa yazabilir mi nasil oldu sonuclar nasıl bir yol izlendi dogumdan sonra

Benim kpde gelecek vallaha hatta kayıbiraderde gelecekti de işi çıktı 40ından sonra gelecek

oha deseydin kayınbiraderde mi gelecekti
benim babamla erkek kardeşim gelmeyecekler
kp de hastaneye gelir belki sonra gelmez

gece uyuyamadım ya bunu düşünmekten , ayrıntılıyı çektirdiğim doktor da ultrasonu iyi bi doktordu, hiç öyle konuşmadı doktorumda zaten çok küçük hiç önemli değil dedi , netten de bakmaya tırsıyorum neyse mart annelerine bi sorayım bakayım böyle söylenen var mıymış.
bi de bebeği almaktan mı bahsetti, o kadar önemliyse diğer doktorlarda bilmez mi yaw
sağ salim doğsaydı şu bebekler

gözünüz aydın canım , Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun

canım seninde gözün aydın, hayırlı olsun , Analı babalı büyüsün inşallah
sütün geldiği halde mi emmiyor ?
belki daha alışamamıştır , hemşire doktor ne diyor ?

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun

Amannnn Allah korumuş sizi,sağlıkla almışsın ya kucağına,maşallah size Allah güle güle büyütmek nasip etsin inşallah canım...

iyi zamanla alışacak demekki
sezeryan oldun galiba de mi
dikiş yerleri falan mı çok acıyor , sezeryanında bu sonrası zor diyolar hep

Gözün aydın,güle güle büyüt arkadaşım

Doğum yapanlaaaar . Söyleyin bakalım yüzüstü yatabiliyonuz mu anam ? Rahat oluyo mu ?

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım,ilk 1 hafta zorlanıcaz ama alışacak bebeklerde,sezeryanda süt geç gelebiliyormuş,Allah yardımcımız olsun hepimizin ...

Hayırlısı olsun canım Allah Analı babalı büyütsün

neden öyle olmuş esoba,yapışıklık yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…