2015 Şubat Anneleri

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Gözün Aydın canım kurtuldun hadi gözün aydın

Gözün aydın hayırlı olsun canım. İyi günleri çok olsun yavrunun

Günaydın hanımlar.. Bu gece doğuran olmamış galiba:) geceleri coşuyo benim kız uyutmuyo, kasılmalarım çok oluyo. Bu arada doğuma gitcem nerdeyse benim hastalık hala geçmedi kadın gelecek birazdan onu bekliyorum temizlik yapılacak inşaAllah. Havada güzel şansıma. Anlatmıştım ya kv bizde diye. Dün kadının canı çıktı resmen ya, bide ona üzüldüm uyuyamadım. Atom karınca gibi anacım 2 dk dinlenmiyoki:)

Masallah kvne sekerim masallah :) tertemiz olur evin insallah :)

Günaydın bakalım bugün kimlerin hayırlı güzel haberlerini ali caz . Bu arada göbeğine resim çizen yada alciya alan oldu mu internetten bakıyorum acayip güzel şeyler cizmisler heveslendim ama eşim diyo ben beceremem iffet başkada kimseye yaptırmam hih

Beni sağlık ocağından hemşire aradı 3 gün önce. Bebek doğunca 1.topuk kanı alınıyormuş 2.topuk kanı için 5-6.günlere randevu veriliyormuş doğum yaptığın hastaneden. Eğer gün vermezlerse gel ben alacağım ondan sonra 1.ayın sonunda başlıyo aşıları ddi yanlış hatırlamıyorsam. En geç 6.gün biter topuk kanı meselesi

Gözün aydın canım. Üzme kendini stres yaptıkça geri kaçıyormuş süt. En kısa zamanda çözülür inş.süt probleminiz.

Ruyamda almanyaya gezmeye gidiyomusum bu halimle :) orda dogum yapiyorum. Ama ben degil de annem yapiyo benim dogumumu iyice alistim galiba her isimi yapmasina
Gel gel ben burda yalnızım hiç sevmiyorum almanya yi doğumda kv dışında kimsem yok ziyaretime gelicdk hiçkimse yok belki iki arkadaş o kadar ailemin yanımda olmasını o kadar isterdimkiii

Gel gel ben burda yalnızım hiç sevmiyorum almanya yi doğumda kv dışında kimsem yok ziyaretime gelicdk hiçkimse yok belki iki arkadaş o kadar ailemin yanımda olmasını o kadar isterdimkiii

Canim ya ailendeb de birileri yanina gitseydi keske. Neyse beben gelince sana yoldas olur insallah..

bunlar gerçek mi ya korku filmi gibi. insanların nasıl bir mantığı var anlayamadım gerçi benim kayınvalidede sarı tülbent verdi sarılık olmasın diye bunların yanında çok masum kaldı.
Benim annemde bembeyaz giydirir bebegi sarilik olursa anlasilsin die hep gunese yatirir bide gece renkli isikta uyutur ama bunu bize doktor dedi ablamin bebislerinr yaptik ikiside sarilik olmadi..

gunaydın bayanlar. bugun bizde de temızlık var. daha bayan gelcek baslıcak. ılk defa alıorum. bıraz tembel sankı aradım daha cıkmadım dedı bı de ben ısteyım kardesım evde. ıns halledebılırler.

Canim ya ailendeb de birileri yanina gitseydi keske. Neyse beben gelince sana yoldas olur insallah..
Gelemezler ki prosedür prosedür eşim burda master yapiyor eğer çalışıyor olsaydı davet edebilirdi onun dışında maalesef gelemiyorlar neyse yazın inşallah turkiyedeyim

duzelir canim ins hemen.hayirli olsn bebegin. Saglikli huzurlu omru olsun

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..sakin ol sütün de gelir bebis de emer stres panik en kötüsü

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün merak etme herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…