Gözün Aydın canımDoğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Gözün aydın hayırlı olsun canım. İyi günleri çok olsun yavrununSlm arkadaslr sali gunu kahvrengimsi sumuksu bir sivi gelmisti..carsmba dr a gittim..
Neyse carsmba yani dun gece suyum geldi evde acayip biseydi...fosur fosur...gece 1de hastaneye gekdik bugun ogleyin12:30 som amda acil epidural sezeryen ike kicagima aldim.... cok Sukur darisi basiniza..minik kizim 38 haftakik ve 3kg..dogdu cok sukur Allaha emabet...
Günaydın hanımlar.. Bu gece doğuran olmamış galiba:) geceleri coşuyo benim kız uyutmuyo, kasılmalarım çok oluyo. Bu arada doğuma gitcem nerdeyse benim hastalık hala geçmedikadın gelecek birazdan onu bekliyorum temizlik yapılacak inşaAllah. Havada güzel şansıma. Anlatmıştım ya kv bizde diye. Dün kadının canı çıktı resmen ya, bide ona üzüldüm uyuyamadım. Atom karınca gibi anacım 2 dk dinlenmiyoki:)
Beni sağlık ocağından hemşire aradı 3 gün önce. Bebek doğunca 1.topuk kanı alınıyormuş 2.topuk kanı için 5-6.günlere randevu veriliyormuş doğum yaptığın hastaneden. Eğer gün vermezlerse gel ben alacağım ondan sonra 1.ayın sonunda başlıyo aşıları ddi yanlış hatırlamıyorsam. En geç 6.gün biter topuk kanı meselesiBu topuk kanı aşısı vb isleri kac gun sürüyordu on gunluge kadar biter mi ki. Sarılık falan olmazsak on günlük olunca kacsam nolur ki uzun yol falan ya bisey olmaz dimi. Ilk lohusalikta da burda benden cok herkes lohusaydi. Kızım emmedi sut sag dr dr gez mücadelesi içinde pskoljim cok bozulmustu ustune bi de milletin alinganligini cekmistim guyaa kv tatarafı da degil he. Bu sefer ayni stresi yasamak istemiyorum zaten dogum olmadan darlandik her türlü kimseyi kaldircak pskoljide olcagmi sanmıyorum acikcasi
Gözün aydın canım. Üzme kendini stres yaptıkça geri kaçıyormuş süt. En kısa zamanda çözülür inş.süt probleminiz.Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Gel gel ben burda yalnızım hiç sevmiyorum almanya yi doğumda kv dışında kimsem yok ziyaretime gelicdk hiçkimse yok belki iki arkadaş o kadar ailemin yanımda olmasını o kadar isterdimkiiiRuyamda almanyaya gezmeye gidiyomusum bu halimle :) orda dogum yapiyorum. Ama ben degil de annem yapiyo benim dogumumuiyice alistim galiba her isimi yapmasina
Gel gel ben burda yalnızım hiç sevmiyorum almanya yi doğumda kv dışında kimsem yok ziyaretime gelicdk hiçkimse yok belki iki arkadaş o kadar ailemin yanımda olmasını o kadar isterdimkiii
Yapmak istemis ama arkadasim musade etmemiş allahtan:))ay acir gozu gozune mi limon sikmis poposunu da yakicak
Benim annemde bembeyaz giydirir bebegi sarilik olursa anlasilsin die hep gunese yatirir bide gece renkli isikta uyutur ama bunu bize doktor dedi ablamin bebislerinr yaptik ikiside sarilik olmadi..bunlar gerçek mi ya korku filmi gibi. insanların nasıl bir mantığı var anlayamadım gerçi benim kayınvalidede sarı tülbent verdi sarılık olmasın diye bunların yanında çok masum kaldı.
Keske bizdr karsilasmasakYok artık ya. Çok şaşkınım şu an. İlk defa karşılaştım böyle bişeyle
Gelemezler ki prosedür prosedür eşim burda master yapiyor eğer çalışıyor olsaydı davet edebilirdi onun dışında maalesef gelemiyorlar neyse yazın inşallah turkiyedeyimCanim ya ailendeb de birileri yanina gitseydi keske. Neyse beben gelince sana yoldas olur insallah..
duzelir canim ins hemen.hayirli olsn bebegin. Saglikli huzurlu omru olsunKizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..sakin ol sütün de gelir bebis de emer stres panik en kötüsüKizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?