2015 Şubat Anneleri

hafta sonu temizlik var evde, kv , görümce gelcek sağolsunlar
yatak odasına beşik yeri açılacak
hallolsaydı

hafta sonu temizlik var evde, kv , görümce gelcek sağolsunlar
yatak odasına beşik yeri açılacak
hallolsaydı

hallolur canım merak etme
insan bişeyler eksik kaldıkça takıntı yapıyor
bende eksik kalmadı çok şükür şimdide gevşeklik çöktü üstüme

senin oglan kuçukdu demiu canim kiyamam yaa
benimki geec uyanmaz aslindada hasta oldugu için uyaniyor,dun gecee uyandi burnum akiyor, diye biraz atesi vardi yanimizda yatti
bi ara kiz uyandi biseyler istedi, noirmalde sabaha giki çikmayan uyanmayan çocuklar her geec ayaklanmaya ba$ladilar
sabah da kalkidm kiizi hazirlayip okula gotrdum ,esim goturuyordu ama dinlensin de çabuk iyile$sin hiç çekilmiyor valla ahstayken

oglan la babasi uyyor simdi içerde, bende uyusam az sonra kalkamam diye uyumadim 1 saat sora kahvalti hazirliycam esim ise gidecek

utum birikdi, çamasir birikdi yikiycam daha çok utu olcak diye ebkliyorum :))

bi vakit bulsam kaçicam hastaneyede zaman yokkii :))

ama yinede senin isin daha zor bi numara kuçuk oldugu için Alalh yardimcin olsun ..

Üzüldüm şimdi soyledim diye sen takma kafana kendi doktorum bişey olmayacagını düşünüyor böyle 100ü geçeen hastam oldu bir tanesi bile öyle doğmadı dedi düşünmemeye çalış sende son zamanlar psikolojimiz bozulmasın
evet dua ediyoruz herşeyde bir hayır vardır belki imtihanımız budur Rabbim nasıl uygun görürse öylesini nasip eder bekliyoruz bakalım :)

çok geçmis olsun canim
yattigin yerdede emzirebilirsin dogrulman $art deil
hatta yattigin yerden daha kolay olur emzirmesi, hala hastaneysen hemsirelerden yardim iste gostersinler degisik emzirme pozisyonlarini

bence ocak annelerinden öğrenebiliriz onların hepsi doğum yaptı sonuçta ama kafa karıştırmamak sanki daha iyi olur dimi :)

yok canım üzülme
mart annelerine sordum, birisinin bi akrabasına da demişler çocukta bişey yokmuş şimdi doğduktan sonra ,
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
dediğin gibi son dönemece girdik artık , bundan sonraki herşey boşa stresten başka bişey olmaz

Sezeryandan sonra zaten ağrı çok oluyormuş bi de senin ekstra durumundan dolayı daha zor olmuştur.
Benim daha doğum şekli belli değil, lohusalık dönemini düşünmem bile yetiyor içimin daralmasına.
Inşallah çabuk atlatırsın, bol bol da emer Emek bebemiz

oha deseydin kayınbiraderde mi gelecekti
benim babamla erkek kardeşim gelmeyecekler
kp de hastaneye gelir belki sonra gelmez
Beni yanlarına çağırmışlardı da doğum için ben gitmedim.
İlk torunları, hepsi çok hevesli. Farklı şehirlerde yaşıyoruz birde. Hep beraber gelmeyi tercih ettiler o yüzden.
Aslına bakarsan ben sorun etmemiştim ama şimdi burda anlatılınca acaba sorun yaşarmıyım diye düşünmüyor değilim.
Gerçi benim kp rahat biridir, gidip odama kapansam ses etmez. Kvnin de elinden her iş gelir kafalarına göre takılsınlar artık ne deyim.

C

Çekilmez.Cidden. Bende garip kaldım.sanki artık ortak amaca hizmet etmiyorduk.
İyiki doğurdun.
Kızlar da acele etsinde gaz,kaka konuşalım.
Ayy siz konuşun yine, bizde başımıza gelmeden bişeyler öğreniriz belki

Günaydinlar Hayirli cumalar

Dün aksam sol bacagima giren agri sonucu yürüyemez Hale geldim yatakdayim esim sagolsun kizi hazirladi yedirdi krese götürdü banada Ne bulduysa yanima koydu gitti. Niye böyle oldu bacagim anlamadim Kramp degil agri resmen. Napcam bilmiyom (

olsun yine de gelmesin kp : )))
ne bileyim erkek sonuçta , bide doğum sonrası meme açık sürekli bi emzirme telaşı , dikişler falan doğum nasıl olursa olsun onun rahatsızlığı olur
evde kp olması seni hep yatak odasına tıkacak misal , neyse belki mardini gezesi gelir çıkar evden
hiç değilse 15 gün sonra geleydi

gunaydinlar hanimlar
geçmisi okudum bugun ilk defa sayfa sayisi azolunca kolay oluyor :))

doguran eden yok herhalde nazarmi ettik noldu size :)

hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…