hafta sonu temizlik var evde, kv , görümce gelcek sağolsunlar
yatak odasına beşik yeri açılacak
hallolsaydı
senin oglan kuçukdu demiu canim kiyamam yaaAh maralım ah benim de minik sıpa son bir aydır ne uyku uyutuyo be de rahat duruyo eşime diyorum ne olur doktora söyle beni doğuma kadar hastaneye yatırsın da azıcık dinleneyim yoksa Lohusalık falan kaldıramamo da gülüyo hadi gel bugün doğur diyo :) Allah'ım ya Rabbim
Kac kilo oldu cnm
hadi yaaaaCanım bir.gün fazladan kaldık zaten 500 tl aldılar. Batarsın bir hafta kalsan.
Senin ilk bebeğini değil mi benim 3. Çocuk bu halimi düşün
Üzüldüm şimdi soyledim diye sen takma kafana kendi doktorum bişey olmayacagını düşünüyor böyle 100ü geçeen hastam oldu bir tanesi bile öyle doğmadı dedi düşünmemeye çalış sende son zamanlar psikolojimiz bozulmasıngece uyuyamadım ya bunu düşünmekten , ayrıntılıyı çektirdiğim doktor da ultrasonu iyi bi doktordu, hiç öyle konuşmadı doktorumda zaten çok küçük hiç önemli değil dedi , netten de bakmaya tırsıyorum neyse mart annelerine bi sorayım bakayım böyle söylenen var mıymış.
bi de bebeği almaktan mı bahsetti, o kadar önemliyse diğer doktorlarda bilmez mi yaw
sağ salim doğsaydı şu bebekler
evet dua ediyoruz herşeyde bir hayır vardır belki imtihanımız budur Rabbim nasıl uygun görürse öylesini nasip eder bekliyoruz bakalım :)Canım dua et sen aynı şeyi bizim yengeye de söylemişler maşallah şimdi çocuk zeka Küpü oda aldırmamış senin gibi sen dualarını eksik etme ve üzülme sakın aldırmamakla çok iyi birşey yapmışsın oda bir can sonuçta biz bile bilemiyoruz ki bak hala bizde bile öyle bir ihtimal var Rabbim bizleri cennete götürecek evlatlar nasip etsin
çok geçmis olsun canimİlk mamayi yedikten sonra gazini cikartamadik gaz yuzunden mamayi sindirememis midesind parcaciklar olusturmus mama. Agirlik yapmis tokluk hissi vermis. Bu yuzden midesini yikamoslar. Simdi rahatladi kuzum emdi de beni cok sukur ama sut gelmiyo daha sanirim. Sagiyom ucunu cikartiyom az da olsa seffaf su geliyo hemen emziriyom.ama mama verdik yine hatami ettik.?
Azcik agrilarim gecse dogrulsam surekli enzircem
Guzel dileklerini ve rahatlatici msjlariniz icin tesekkur ederim.
bence ocak annelerinden öğrenebiliriz onların hepsi doğum yaptı sonuçta ama kafa karıştırmamak sanki daha iyi olur dimi :)Doktorlar korkutmayi cok seviyorlar bizim bebek erkek oldugu halde ayni seyi soylediler Allahin izniyle hic bisey olmaz benimde 6subat dogumum bebeginde bobrek genislemesi olanlardan doguranlar varsa yazabilir mi nasil oldu sonuclar nasıl bir yol izlendi dogumdan sonra
hallolur canım merak etme
insan bişeyler eksik kaldıkça takıntı yapıyor
bende eksik kalmadı çok şükür şimdide gevşeklik çöktü üstüme
teşekkürler canımCanım benim idrarda baktılar ama vajinal dediler geçen hafta da vajinadan örnek aldılar
O yüzden vajinal diyebilirim
Üzüldüm şimdi soyledim diye sen takma kafana kendi doktorum bişey olmayacagını düşünüyor böyle 100ü geçeen hastam oldu bir tanesi bile öyle doğmadı dedi düşünmemeye çalış sende son zamanlar psikolojimiz bozulmasın
Sezeryandan sonra zaten ağrı çok oluyormuş bi de senin ekstra durumundan dolayı daha zor olmuştur.Ben kimin doğdu kimin doğmadı karıştırıyorum.artık.
Ağrılar geçince daha iyi olacak inşallah çünmü birde ağrı çekince tahammülsüzleşiyorsun.
Onca hava attım iki dikişten ne olacak diye ama benim yine içimi kazıdıklarından sanırım.ağrı çok. Dr rahmin toparlanması sürer biraz.dedi
Beni yanlarına çağırmışlardı da doğum için ben gitmedim.oha deseydin kayınbiraderde mi gelecekti
benim babamla erkek kardeşim gelmeyecekler
kp de hastaneye gelir belki sonra gelmez
Ayy siz konuşun yine, bizde başımıza gelmeden bişeyler öğreniriz belkiC
Çekilmez.Cidden. Bende garip kaldım.sanki artık ortak amaca hizmet etmiyorduk.
İyiki doğurdun.
Kızlar da acele etsinde gaz,kaka konuşalım.
Beni yanlarına çağırmışlardı da doğum için ben gitmedim.
İlk torunları, hepsi çok hevesli. Farklı şehirlerde yaşıyoruz birde. Hep beraber gelmeyi tercih ettiler o yüzden.
Aslına bakarsan ben sorun etmemiştim ama şimdi burda anlatılınca acaba sorun yaşarmıyım diye düşünmüyor değilim.
Gerçi benim kp rahat biridir, gidip odama kapansam ses etmez. Kvnin de elinden her iş gelir kafalarına göre takılsınlar artık ne deyim.
Günaydın arkadaşlar,kontrolden geldim,kızım dönmüş çok şükür ,çatı muayenemi de oldum çok rahat bi şekilde ,çatım da gayet uygunmuş normal doğum için.. Salı günü tekrar gitcem,psikolojim düzeldi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?